verbatim Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Stává se někomu, že se mu na stadioně nezobrazují žádní diváci. Nevíte jak to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Asi se jedná o RIP... To znamená,že je hra tzv. ořezaná,aby měla meší kapacitu. Může to být třeba odebráním huby z hry,nebo různých mini videí a nebo právě diváků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Je to origoš BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 není to třeba treninkový stadion ??? fifu nemám nemůžu zkusit, ale ten RIP :D ten mně dostal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Ne je to normálně při každém zápase, ligový, mezistátní, nevim třeba je to tím že mam CRT TV, ale to je jen doměnka........jj ten RIP byl duchaplnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Ja je tam mam . A zatim se me nestalo ze by tam pri nejakym zapase nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ja mam original fifu 08 a nestalo se mi to .. bezi to perfektne parim , divaci sou .. skus tu hru reklamovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 TAK asi je vše vyřešeno.......pro toho kdo by měl stejný problém jsem nalezl odpověd jo tohle je znamej bug me to dela tez, pokud hraju neco jineho a pak pustim fifu kdyz vypnu ps3 a pustim a hraju rovnou fifu tak divaky mam zkus mozna ti to pomuze, snad to vyresi nejakej patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.