shadow.wizard Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ubozaci:P Tento uživatel obdržel varování, a nyní má celkem 9 varování s maximálního počtu 10 varování Este jedno varovanie a mozes si Mortala po nete zhanat sam!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 no jen pro tvoji informaci hry ktery sou tady sou stokrat driv na jinych webech...si jako myslis ze tohle forum je jedina sance ? :D asi j n ...nezapomen mi dat dalsi varovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 no jen pro tvoji informaci hry ktery sou tady sou stokrat driv na jinych webech...si jako myslis ze tohle forum je jedina sance ? :D asi j n ...nezapomen mi dat dalsi varovanyOMG a co si myslis ze ja to neviem?! Vies co je to !PRE atd? Asi nie. Preco sa nechodis stazovat na PPSP ze preco este nieje Mortal Kombat atd? Lebo za request by ti dali BAN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 j jasne dali by mi ban =) gj chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 j jasne dali by mi ban =) gj chlapeAni sa ti necudujem ze necitas pavidla kedze po Anglicky vies...Do NOT post here your questions or requests!REQUESTS ARE NOT ALLOWED! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 tak stimhle si me fakt dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 j jasne dali by mi ban =) gj chlapeAni sa ti necudujem ze necitas pavidla kedze po Anglicky vies...Do NOT post here your questions or requests!REQUESTS ARE NOT ALLOWED! Hmm :D dobrá hádka a to ještě kvůli takový p*covině Jinak mortala bych na PSPčku bral taky...na kompu hrajem na kalbách starou dvojku a větší prdel sem nezažil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 klid chlapci... sice nie uplne ontopic ale nie je to ani moc offtopic... takze kgsws si tam? chcem vedie ako s ebootu naspat dostanem source code ..da sa to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 je ta cestina k dostani na fw 271 od dark alexe vubec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.