JanyD Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Zdroj: http://psp.novinky.org/ Máte nainstalovaný firmware 2.71 SE-B od Dark AleXe a chcete spouštět hry na 333MHz? Cpasjuste vytvořil pro tento firmware modul, s jehož pomocí si budete moci přetaktovat CPU ve vašem PSP. Modul provede zápis do flash0 (oc.prx) a upraví soubor "pspbtcnf_game.txt". Modul využívají pouze UMD a ISO hry, homebrew a XMB menu běží stále na standardních 222MHz. Možnosti nastavení taktovací frekvence: * 333MHz (rychlé, ale nepodporuje WiFi ve hrách) * 300MHz (rychlé s podporou WiFi ve hrách) * 111MHz (pomalé, ale šetří baterii) Download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 dufam ze v C toto bude automaticky vstavane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :)Ale bude, ale bude!! Aj na 333MHz to v CSO trha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :)Ale bude, ale bude!! Aj na 333MHz to v CSO trha.:( tak to je spatny...vypada to ze na vanoce investuju do 4GB karty :Dsh.wiz: ty jsi to zkousel? ja to delal u gta lcs zdaxovano 333mhz a fpska okolo 40-50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :)Ale bude, ale bude!! Aj na 333MHz to v CSO trha.:( tak to je spatny...vypada to ze na vanoce investuju do 4GB karty :Dsh.wiz: ty jsi to zkousel? ja to delal u gta lcs zdaxovano 333mhz a fpska okolo 40-50 Ano mne to trhalo na 333MHz cez DEVHOOK. Jednoducho GTA potrebuje ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 dam mensi kompresi stupen 4-5 a bude to neco okolo 1GB nebo muzu zkusit udelat rip ty radia jsou stejne otresny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 je to dobra vecicka... :wink: ja si to taktnul na 300MHz, kdyz jsem totiz nekdy paril hry pres ad-hoc, zdalo se mi, ze se to trochu seka, nebo alespon ztracelo fps, takhle hrani multaku uz jenom plynule... jinak nez jsem si cpu preflashnul, bal jsem se uz kvuli spotrebe baterky, ze to nebude mozne vratit na puvodnich 222MHz, tak kdyby mel nekdo stejnou pochybnost, muzu ujistit, ze je tam moznost obnoveni puvodniho modulu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 vali to i na SE B'' ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Zda sa mi ze ano. Ja to mam na SE-B a vali to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 vali to i na SE B'' ??? jj, uz sem to zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Nevite proc mi to nejede? Pise mi to chybu a takove to cislo a dane to mam v psp spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.