Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2.71 SE-B Overclocking Module v2.1

JanyD

Recommended Posts

Zdroj:

http://psp.novinky.org/

Máte nainstalovaný firmware 2.71 SE-B od Dark AleXe a chcete spouštět hry na 333MHz?

Cpasjuste vytvořil pro tento firmware modul, s jehož pomocí si budete moci přetaktovat CPU ve vašem PSP. Modul provede zápis do flash0 (oc.prx) a upraví soubor "pspbtcnf_game.txt". Modul využívají pouze UMD a ISO hry, homebrew a XMB menu běží stále na standardních 222MHz.

Možnosti nastavení taktovací frekvence:

* 333MHz (rychlé, ale nepodporuje WiFi ve hrách)

* 300MHz (rychlé s podporou WiFi ve hrách)

* 111MHz (pomalé, ale šetří baterii)

Download

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :)
Ale bude, ale bude!! Aj na 333MHz to v CSO trha.
:( tak to je spatny...vypada to ze na vanoce investuju do 4GB karty :D

sh.wiz: ty jsi to zkousel? ja to delal u gta lcs zdaxovano 333mhz a fpska okolo 40-50

Odkaz ke komentáři

jj na tohle jsem cekal...ted si jdu zabalit gta do cso a taktnu to a nemelo by se to hrizat :)
Ale bude, ale bude!! Aj na 333MHz to v CSO trha.
:( tak to je spatny...vypada to ze na vanoce investuju do 4GB karty :D

sh.wiz: ty jsi to zkousel? ja to delal u gta lcs zdaxovano 333mhz a fpska okolo 40-50

Ano mne to trhalo na 333MHz cez DEVHOOK. Jednoducho GTA potrebuje ISO.
Odkaz ke komentáři

je to dobra vecicka... :wink: ja si to taktnul na 300MHz, kdyz jsem totiz nekdy paril hry pres ad-hoc, zdalo se mi, ze se to trochu seka, nebo alespon ztracelo fps, takhle hrani multaku uz jenom plynule...

jinak nez jsem si cpu preflashnul, bal jsem se uz kvuli spotrebe baterky, ze to nebude mozne vratit na puvodnich 222MHz, tak kdyby mel nekdo stejnou pochybnost, muzu ujistit, ze je tam moznost obnoveni puvodniho modulu;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu