kocurstvo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Zdarec, pár kámošům jsem předělával Slimko na CF a všiml jsem si, že má o hodně více barevných schémat v THEME - Color... A jsou dost dobré. Nedá se to nějak nahrát do FAT PSP???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g00dFeLLa´z Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Ne,jedině,když si stáhneš XBM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 a jak to teda udělám? Nemá to někdo? Ne,jedině,když si stáhneš XBM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 tady je máš ;) (pro fat budeš muset nejspíš přejmenovat na 01-12.bmp, nahrát do f0/vsh/resource) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Díky MOOOOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kocurstvo
Zdarec, pár kámošům jsem předělával Slimko na CF a všiml jsem si, že má o hodně více barevných schémat v THEME - Color... A jsou dost dobré. Nedá se to nějak nahrát do FAT PSP????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts