delwin Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 nazdarek vsem mam orazku tet jsem chtel udelat update na 3,80M33 a predtim jsem tam mel 3,71M33-4 kerln 1,50 V2 vse probjehlo v poradku vse jem delal podle popisu tady na fore, ale PSP uz jsem nezapnul mam tam asi full brick cim to muze bejt??? Jaka je moznost to zprovoznit??? Dekuji predem vsem Delwin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 mapka flasheru v podpisu ... ale zda se mi to divne ... melo by to updatovat ok ... co ti to presne dela ? skousel jsi recovery ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 delwin Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 mapka flasheru v podpisu ... ale zda se mi to divne ... melo by to updatovat ok ...co ti to presne dela ? skousel jsi recovery ? dik, ale o te mapce vim jenze momentalne nejsem v Cechach a nez se tam dostanu tak bez PSP asi umru chtel jsem se optat jestly proste neni nejake jine reseni Jo co me to dela nic zapne se dioda na 10 sekund a zase se vypne a ani do recoverymenu se nedostanu takze zadna jina moznost neni nez pandora batterky Jsem tady cetl o dual pandora baterky, ale bohuzel moje baterka je PSP110 a na tu to nejde teda aspon jsem jeste nic nenasel kde by byl na to navod na jine baterky jsem nasel, ale na tu moji ne bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 musíš si v zahraničí koupit jinou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 delwin Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 musíš si v zahraničí koupit jinou . . . No tu jsem tady koupil neni to tak dlouho asi trictvrte roku pres Ebay a tet tohle no to je jedno ja na to kaslu a vse co k tomu mam prodam a koupim si radsi PS3 ta se briknout neda:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Kde jsi hledal.Na Baterii PSP-110 Pandora udelat jde. Ja mam na baterii PSP-110 Pandoru. Jedina moznost je,ze jsi koupil uz tu novou ktera je proti Pandore blokovana,jednu takovou taky mam. Jestli jsi mimo Cechy,tak se tam zkus mrknout jestli tam nekdo nema Pandoru. Urcite tam je taky nejake PSP forum na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Trochu hloupe se zeptam, a zkousel jsi vyndat UMD a kartu? A spustit PSP jen z nabijecky bez vlozene baterie? Full brick urcite nemas, ten se zatim da udelat prakticky jen pres pripojeni pres USB u FW 3.71 M33 - 2 a nizsiho (vcetne).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Trochu hloupe se zeptam, a zkousel jsi vyndat UMD a kartu? A spustit PSP jen z nabijecky bez vlozene baterie? .... No ale hele, to by se ale i tak mel dostat do recovery ne? Jako kdyby tam mel kartu a UMD :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 čau hele mne se to taky stalo baterka mi odešla dám to na nabíječku a ta dioda se pochwilce wypne a když ho chci zapnout tak mi taky nejde ale přes nabíječku jj ale když wypojim nabíječku tak ta didoda problikne a PSP se wypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
delwin
nazdarek vsem mam orazku tet jsem chtel udelat update na 3,80M33 a predtim jsem tam mel 3,71M33-4 kerln 1,50 V2 vse probjehlo v poradku vse jem delal podle popisu tady na fore, ale PSP uz jsem nezapnul mam tam asi full brick cim to muze bejt???
Jaka je moznost to zprovoznit???
Dekuji predem vsem Delwin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts