Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Program na hlídání stavu baterie - sháním

zuzy

Recommended Posts

Čus...

Existuje nějakej prográmek, kterej hlídá napětí baterie???

Jde mi o to, že třeba když budu hrát hru, tak aby se mi napsalo že baterie je téměř vybitá a je třeba jí nabít. Nebo aby mi to ukázalo třeba 10% a míň na baterce?

Když totiž hraju hru a úplně se vybije baterka, tak skončím v XMB menu a ne ve hře.

Díky

ZUZY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus...

Jde mi o to, že třeba když budu hrát hru, tak aby se mi napsalo že baterie je téměř vybitá a je třeba jí nabít. Nebo aby mi to ukázalo třeba 10% a míň na baterce?

Když totiž hraju hru a úplně se vybije baterka, tak skončím v XMB menu a ne ve hře.

Díky

ZUZY

ja osobne pouzivam PSP-HUD v1.3 CZ

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010003

Odkaz ke komentáři

Mě to nejede. Možná, že je to tím, že nemám 3.71 M33-4, ale jenom 3.71 M33.

Znáte někdo nějakej jinej prográmek, kterej pojede na 3.71 M33???

Díky

ZUZY

Odkaz ke komentáři

Mě to nejede. Možná, že je to tím, že nemám 3.71 M33-4, ale jenom 3.71 M33.

Znáte někdo nějakej jinej prográmek, kterej pojede na 3.71 M33???

Díky

ZUZY

ano mozna to tim bude doprucuju ti prejit na 3.71M33_4 instalace je jednoducha:)

Update 3.71 M33-4

(update 4 obsahuje už i update 2 a 3 takže je nemusíte instalovat a můžete hned na update 4 )

Code:

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/21369/3.71_M33-4.rar_194.14KB.html

Rozbalte a složku Update nakopírujte do PSP/GAME.

v XMB menu jdi do game a zapni aplikaci X pokracuj dle instrukci na obrazovce

(Ostatních složek si nemusíte všímat :))

tutorial TEKKENA

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to nahrál a funguje to, ale bohužel jenom v XMB Menu.

Když hraju hru a mám ten plugin zapnutej, tak se při hraní nezobrazuje. Zkoušel jsem to u Silent Hill a u hry 7Wonders.

Co s tím? Vám to funguje i při hře? Jak?

Mám FW 3.71 M33-4

Díky

ZUZY

Odkaz ke komentáři

Čus...

Teď mi někdo poradil, že iRShell umí upozornit na slabou baterku tím, že se objeví nějaký hlášení na displayi.

Existuje něco takovýho jenom bez iRShellu?

Prostě program, kterej mě upozorní, až když budu mít třeba 10% baterky?

ZUZY

Odkaz ke komentáři

Čus...

Díky

ZUZY

já nevim ale mě stačí když začne blikat zelená dioda

Odkaz ke komentáři

To s tou diodou jsem si vůbec nevšimnul...

Musím se na to zaměřit.

ZUZY

nejspis psp drzis tak, ze si tu cirou barvu zelene LED zakryvas rukou, kdyz ho budes drzet tak ab ti ta zelena trochu svitila do oci (ale tak jen perifernim pohledem aby jsi to zahledl), tak to uvidis a jasne te to bude varovat... ale zase je blbe jen kvuli LEDce si prevkat drzeni :D

Odkaz ke komentáři

teď sem si při projíždění configuratoru v IrShell všim možnosti nastavit Alarm při určitém procentu nabití baterie...to by mohlo stačit ;):D

Čus...

No v IrShellu to je, ale mít nahranej celej IrShell jenom proto, aby to ukazovalo baterku...

Dá se to z toho nějak dostat? Nějak použít jenom tenhle prográmek mimo?

IrShell má hodně funkcí, ale pro mě jsou nevyužitelný.

ZUZY

Odkaz ke komentáři

Tenhle ten plugin mi jede ale jenom v angličtině,čeština prostě ne.ale to je jedno.Ještě drobný dotaz:Kčemu se dá využít to vsh menu????jsem v něm přenastavoval nějaky ty čísilka,no a nedopadlo to moc dobře.Prvně mi začaly blbnout tlačítka(díky tomu jsem to nemohl přenastavit zpět) no a potom už to šlo z kopce.Kously se mi úplně a skončilo to tím že se mi psp vyplo.Tak sem ho zapl a vrátil vše na původní hodnoty.:psp:

Odkaz ke komentáři

Tenhle ten plugin mi jede ale jenom v angličtině,čeština prostě ne.ale to je jedno.Ještě drobný dotaz:Kčemu se dá využít to vsh menu????jsem v něm přenastavoval nějaky ty čísilka,no a nedopadlo to moc dobře.Prvně mi začaly blbnout tlačítka(díky tomu jsem to nemohl přenastavit zpět) no a potom už to šlo z kopce.Kously se mi úplně a skončilo to tím že se mi psp vyplo.Tak sem ho zapl a vrátil vše na původní hodnoty.:psp:

ve vsh menu si nastavuješ rychlost cpu v xmb a game

ve vsh menu si nastavuješ kam se chceš přes usb podívat (flash paměti,UMD,mmstick)

ve vsh menu připojuješ VIDEO ISO

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu