zuzy Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Čus... Existuje nějakej prográmek, kterej hlídá napětí baterie??? Jde mi o to, že třeba když budu hrát hru, tak aby se mi napsalo že baterie je téměř vybitá a je třeba jí nabít. Nebo aby mi to ukázalo třeba 10% a míň na baterce? Když totiž hraju hru a úplně se vybije baterka, tak skončím v XMB menu a ne ve hře. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Čus...Existuje nějakej prográmek, kterej hlídá napětí baterie??? Jde mi o to, že třeba když budu hrát hru, tak aby se mi napsalo že baterie je téměř vybitá a je třeba jí nabít. Nebo aby mi to ukázalo třeba 10% a míň na baterce? Když totiž hraju hru a úplně se vybije baterka, tak skončím v XMB menu a ne ve hře. Díky ZUZY ja osobne pouzivam PSP-HUD v1.3 CZ http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 diky za info ... plugin budu vyuzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 ja osobne pouzivam PSP-HUD v1.3 CZhttp://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010003 Mě to nejede. Možná, že je to tím, že nemám 3.71 M33-4, ale jenom 3.71 M33. Znáte někdo nějakej jinej prográmek, kterej pojede na 3.71 M33??? Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Mě to nejede. Možná, že je to tím, že nemám 3.71 M33-4, ale jenom 3.71 M33.Znáte někdo nějakej jinej prográmek, kterej pojede na 3.71 M33??? Díky ZUZY ano mozna to tim bude doprucuju ti prejit na 3.71M33_4 instalace je jednoducha:) Update 3.71 M33-4 (update 4 obsahuje už i update 2 a 3 takže je nemusíte instalovat a můžete hned na update 4 ) Code: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/21369/3.71_M33-4.rar_194.14KB.html Rozbalte a složku Update nakopírujte do PSP/GAME. v XMB menu jdi do game a zapni aplikaci X pokracuj dle instrukci na obrazovce (Ostatních složek si nemusíte všímat :)) tutorial TEKKENA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 m to taky neslo na 3.71 m33 a ted kdyz mam 3.71 m33-4 tak to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Já ho taky používal na 3.71 M33-4 ale ted když mám 3.80 M33 tak funguje vše kromě toho že to neukazuje stav baterie. Takže je to naprd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Já ho taky používal na 3.71 M33-4 ale ted když mám 3.80 M33 tak funguje vše kromě toho že to neukazuje stav baterie. Takže je to naprd .... dik ze jsi to napsal zrovna jsem chcel prejit na 3.80M33-4 btw a na update 5? nevíte nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 3.80M33 plugin nefunguje vuubec...a pekne me to stve.e.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No podstatný je, aby to ukazovalo, nebo spíš upozornilo na nízkej stav baterky při hře.... ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No podstatný je, aby to ukazovalo, nebo spíš upozornilo na nízkej stav baterky při hře....ZUZY podus si doinstalujes update4 ano ukazuje to stav baterie i ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Už to jede. Díky. Každopádně to ještě není to, co jsem chtěl :-) Měl jsem na mysli, že když budu mít třeba 10% zůstatek na baterce, tak se mi objeví na PSP info, že baterka bude vybitá a že je potřeba jí dobít :-) ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Tento nový PSP-HUD v1.31 CZ funguje na 3.80M33-5 uplně bezproblémů. (FAT i SLIM) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Tak jsem to nahrál a funguje to, ale bohužel jenom v XMB Menu. Když hraju hru a mám ten plugin zapnutej, tak se při hraní nezobrazuje. Zkoušel jsem to u Silent Hill a u hry 7Wonders. Co s tím? Vám to funguje i při hře? Jak? Mám FW 3.71 M33-4 Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 samozřejmě že funguje i při hře...plugin musíš mít v Recovery zaplej jak v XMB (VSH) tak i GAME ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Já jsem blbej :-) Samozřejmě, že jsem neměl zapnutej plugin ve hře... Sorry. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Čus... Teď mi někdo poradil, že iRShell umí upozornit na slabou baterku tím, že se objeví nějaký hlášení na displayi. Existuje něco takovýho jenom bez iRShellu? Prostě program, kterej mě upozorní, až když budu mít třeba 10% baterky? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Čus...Existuje nějakej prográmek, kterej hlídá napětí baterie??? Jde mi o to, že třeba když budu hrát hru, tak aby se mi napsalo že baterie je téměř vybitá a je třeba jí nabít. Nebo aby mi to ukázalo třeba 10% a míň na baterce? Když totiž hraju hru a úplně se vybije baterka, tak skončím v XMB menu a ne ve hře. Díky ZUZY já nevim ale mě stačí když začne blikat zelená dioda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 lol ani nevim že něco takovíhleho existuje mě stačí kontrolka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 já nevim ale mě stačí když začne blikat zelená dioda To s tou diodou jsem si vůbec nevšimnul... Musím se na to zaměřit. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 To s tou diodou jsem si vůbec nevšimnul...Musím se na to zaměřit. ZUZY nejspis psp drzis tak, ze si tu cirou barvu zelene LED zakryvas rukou, kdyz ho budes drzet tak ab ti ta zelena trochu svitila do oci (ale tak jen perifernim pohledem aby jsi to zahledl), tak to uvidis a jasne te to bude varovat... ale zase je blbe jen kvuli LEDce si prevkat drzeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 teď sem si při projíždění configuratoru v IrShell všim možnosti nastavit Alarm při určitém procentu nabití baterie...to by mohlo stačit ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 teď sem si při projíždění configuratoru v IrShell všim možnosti nastavit Alarm při určitém procentu nabití baterie...to by mohlo stačit ;):D Čus... No v IrShellu to je, ale mít nahranej celej IrShell jenom proto, aby to ukazovalo baterku... Dá se to z toho nějak dostat? Nějak použít jenom tenhle prográmek mimo? IrShell má hodně funkcí, ale pro mě jsou nevyužitelný. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Tenhle ten plugin mi jede ale jenom v angličtině,čeština prostě ne.ale to je jedno.Ještě drobný dotaz:Kčemu se dá využít to vsh menu????jsem v něm přenastavoval nějaky ty čísilka,no a nedopadlo to moc dobře.Prvně mi začaly blbnout tlačítka(díky tomu jsem to nemohl přenastavit zpět) no a potom už to šlo z kopce.Kously se mi úplně a skončilo to tím že se mi psp vyplo.Tak sem ho zapl a vrátil vše na původní hodnoty.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Tenhle ten plugin mi jede ale jenom v angličtině,čeština prostě ne.ale to je jedno.Ještě drobný dotaz:Kčemu se dá využít to vsh menu????jsem v něm přenastavoval nějaky ty čísilka,no a nedopadlo to moc dobře.Prvně mi začaly blbnout tlačítka(díky tomu jsem to nemohl přenastavit zpět) no a potom už to šlo z kopce.Kously se mi úplně a skončilo to tím že se mi psp vyplo.Tak sem ho zapl a vrátil vše na původní hodnoty.:psp: ve vsh menu si nastavuješ rychlost cpu v xmb a game ve vsh menu si nastavuješ kam se chceš přes usb podívat (flash paměti,UMD,mmstick) ve vsh menu připojuješ VIDEO ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.