Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hm..tak ŠKODA, ale fakt neni vina na straně šéfú, ale redaktorů. ve tvém případě je možnost, že se nedomluvil krůta s pípou nebo s MasterMindem a když jim některou z těchto recenzí poslal jiný člověk byli spokojeni, že je alespoň nějaká recenze, protože TENTO MĚSÍC JE TO OPRAVDU BÍDA ( A jsme rádí za všechny recenze):!: :!: :!: Takže podle mě je tvůj odchod úplně zbytečný a jen se narušuje stabilita časopisu-. :dozey:

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  kruta napsal:
A WWE08 nikdo nemá

Aha, tak to je divné, protože mi ji někdo poslal a mám ji

EDIT: krocane, máš v tom nějaký bordel, ani nevíš, kdo má co dělat, já ti furt píšu, že mám málo recenzí, a to se není čemu divit, protože jak se tak dívám, tak kupa lidí je volných, a ty jim nic nepřiřadíš, sry, ale špatné vedení :D

Odesláno

no já myslim, že tohle je blbost, jestli bude fungovat ten skype, tak bychom se mohli domluvit tam, ale nemůžeme dělat pořád novinky, vždyť tolik her nevychází ;), lepší by bylo, kdybychom si každej vybral 2 hry na měsíc a napsal je sem do topicu, ne :?, ale třeba i starší jako např.: SSX on tour, Lumines, Worms OW, atd. ;)

EDIT : BTW : mohli bychom udělat v PG rubriku, kde by byla každý číslo nějaká novinka ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu