Guns-player Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Hm..tak ŠKODA, ale fakt neni vina na straně šéfú, ale redaktorů. ve tvém případě je možnost, že se nedomluvil krůta s pípou nebo s MasterMindem a když jim některou z těchto recenzí poslal jiný člověk byli spokojeni, že je alespoň nějaká recenze, protože TENTO MĚSÍC JE TO OPRAVDU BÍDA ( A jsme rádí za všechny recenze):!: :!: :!: Takže podle mě je tvůj odchod úplně zbytečný a jen se narušuje stabilita časopisu-. :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 A kdo jí prosímtě psal?A jak ses to jako dozvěděl že jí už máme?hmm...sem teda zvědavej?VCS sem ti psal že píšu já tak co řešíš?A WWE08 nikdo nemá kdyžtak to bylo Madden (nebo jak to je) 08!Takže pro mě za mě si klidně běž...:blink: EDIT:Nikdo jinej to neřešte posílejte novinky dál...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 kdybych mohl neco napsat,tak mi reknete,jsem volny,ale ne vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 nene Madden mam už od začátku já a to jsem psal ještě před rozdělováním, to je to WWE ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 A WWE08 nikdo nemá Aha, tak to je divné, protože mi ji někdo poslal a mám ji EDIT: krocane, máš v tom nějaký bordel, ani nevíš, kdo má co dělat, já ti furt píšu, že mám málo recenzí, a to se není čemu divit, protože jak se tak dívám, tak kupa lidí je volných, a ty jim nic nepřiřadíš, sry, ale špatné vedení :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ale mada faka yeah:D WWE08 sem si myslel že je ten box nebo co to je a né to Madden (omlouvám se)! Nemám v tom bordel;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Ale WWE08 je box, teda přesněji wrestling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Ty ses asi fakt uplne dutej....nehapu jak muzes delat sefa , kdyz si ani nepamatujes, cos komu dal.....klidne ti poslu historii z icq, ze VCS sem mel psat ja........ A kdyz si myslis, ze BOX = WRESTLING = Americkej fotbal , tak ani nechapu, proc se do takovy prace poustis..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Cloude nwm jak ses dohodl s krůtou ale ty gtačka uš měl zamluvený ještě než jsem psal rozpis recenzí do 2. čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 pěkný.... jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 pěkný.... jen tak dál Ted nevim jestli to nemělo být ironické :D BTW : cloud nevim co tu jeste resis říkal si, že odejdes řekl si důvod a je to tak nazdar:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Přesně tak!Já se urážet nenechám!V historii také je že VCS a LCS mám já!!A WWE08 nikdo nemá takže co furt řešíš?A vim že WWE je WRESTLING!Prostě odejdi...přijdou jiní!Odejdeš - život de dál...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Krůta :D? Říkal jsem, že WWE08 mám, a když píšeš, že víš, že je WWE wrestling, tak proč si napsal toto: "WWE08 sem si myslel že je ten box nebo co to je"? :D:D to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 A je rozhodnuto!;) Další číslo bude zařízené jako první s Pípou navrhneme recenze a vy si je vyberete a ,,napíšete!!,, myslim že takto to bylo nejlepší...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 njn ale tu recenziu na flatout mam stale dufam ? Lebo uz to pisem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 jj, já taky s pokerem počítam ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Já zas počítam s Downstream Panic;) BTW: PLS jako druhou hru nedavej te mi střílečky já je opravdu nesnášim a auta totéž, hraju jen bojovky a logický občas nějakej ten sport... a taky RPG :D( god of War ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 no já myslim, že tohle je blbost, jestli bude fungovat ten skype, tak bychom se mohli domluvit tam, ale nemůžeme dělat pořád novinky, vždyť tolik her nevychází ;), lepší by bylo, kdybychom si každej vybral 2 hry na měsíc a napsal je sem do topicu, ne :?, ale třeba i starší jako např.: SSX on tour, Lumines, Worms OW, atd. ;) EDIT : BTW : mohli bychom udělat v PG rubriku, kde by byla každý číslo nějaká novinka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ted jsem si přečetl skore asi mesic stare cislo 168 a to je teda bída:!: my jsme o 100% lepší:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 :Dno to si nemyslím ale třeba budeme někdy lepší...;) EDIT:Hele klídek:Dpříští měsíc to bude určitě lepší;):D!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 "no to si nemyslím ale třeba budeme někdy lepší.." S přístupem a organizací jakou tady máte určitě:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 kurňa, přestaňte se tu všichni navážet do organzice :blink:, teď se to nestihlo, ale to není přístupem, když jsou nespolehliví lidi, tak s tim ho*no uděláš, bude to v dubnu a hotovo, btw. kdo neni v redakci, tak sem nemusí psát, akorát zdržuje ;) :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Jsme lepší než skore a to o dost, mě teda tennáš časák bavil číst o dost víc. Jejich výhoda je že maj Profi grafiky a profi redaktory který jsou 25+ takže už mají některý zkušenosti. A to nejdůležitější maji KONTAKTY:!: (originální prewiu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 No náš časopis není špatnej, ale srovnávat ho se Score není trochu na místě... :) Přeci je to jen časopis o PC, my píšeme o konzolích (PSP). Jinak by to chtělo uspořádat lépe redakci, aby časopis vycházel pravidelně.. Jsem taky pro, aby si každý vybral o čem bude psát. Jinak zatim good work. :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Guns-player: LOL prej lepší než SCORE. Ste dobrej časák ikdyž taky se to nedá říct vyšlo jedno číslo druhý už má půl měsíce zpoždění. To SORE je pravidelný plný novinek .... Prostě Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts