Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Chlapci výborně. Kvalita super sem to dočetl a zepšení minimálně o 50% os PG1 :). Jen škoda že 3 číslo nevyjde o 4 dny dýl byl by to dárek přesně k mejm narozkám :) ale tak i předčasnej mi neva!!!

Takhle bych měl nápad ale to by bylo spíš na konzultaci s adminem udělat takovou PGTV kde by bylo video okomentovaný někym z vás :)

no, chyb je tam pořád dost, ale některý články jsou fakt dobře napsaný, nápaditej sloh. A MEGAchválim grafika, protože tohle je fakt grafika hodná tištěnýho profimagu, má to nápad, styl a pěkný design. PGTV je super nápad! Možná se budem opičit po konkurenci... ale co. :)

Odesláno

jo ať to nechá...marek má pravdu;)hlavní je,že se stím nemusíme zdržovat my:dozey:,ale že to za nás udělá někdo jiný...;)

...nj.. ale ať radši příště napíše 1. adminům PG ať v tom neni chaos.... to by si tu pak každej mohl dát sví nápady,... a to by nedopadlo dobře

on mi už psal:lol:sry že jsem to neoznámil:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu