MasterMIND Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 A je to tady, pořadově druhé číslo herního PSP časopisu Portable Gamer! Pro stáhnutí klikněte na následující odkaz: [url]http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/37763/PG2.rar_11.36MB.html[/url] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Takže bez korektury, no tak to se na to jdu podívat. Budu si dělat čárky ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Chlapci výborně. Kvalita super sem to dočetl a zepšení minimálně o 50% os PG1 :). Jen škoda že 3 číslo nevyjde o 4 dny dýl byl by to dárek přesně k mejm narozkám :) ale tak i předčasnej mi neva!!! Takhle bych měl nápad ale to by bylo spíš na konzultaci s adminem udělat takovou PGTV kde by bylo video okomentovaný někym z vás :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Chlapci výborně. Kvalita super sem to dočetl a zepšení minimálně o 50% os PG1 :). Jen škoda že 3 číslo nevyjde o 4 dny dýl byl by to dárek přesně k mejm narozkám :) ale tak i předčasnej mi neva!!!Takhle bych měl nápad ale to by bylo spíš na konzultaci s adminem udělat takovou PGTV kde by bylo video okomentovaný někym z vás :) no, chyb je tam pořád dost, ale některý články jsou fakt dobře napsaný, nápaditej sloh. A MEGAchválim grafika, protože tohle je fakt grafika hodná tištěnýho profimagu, má to nápad, styl a pěkný design. PGTV je super nápad! Možná se budem opičit po konkurenci... ale co. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 časopis je fakt super, akorát nevím jestli se text o 9 větách dá počítat jako recenze jo a taky by se od příštího čísla mohlo napsat k recenzím kdo je napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 časopis je fakt super, akorát nevím jestli se text o 9 větách dá počítat jako recenzejá vim to byla asi ta moje:ziped:.. příště si dam víc záležet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 V dalším díle už bude na 90% nějaká soutěž o hru!:);) EDIT:Jelikož se vám líbí grafika tak napište všichni PM MasterMINDOJ že je pěkná:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Myslím že je to na konci ne?Kdo je psal,kdyby ne tak se omlouvám;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tak... a máme tu seznam na 3. číslo... tak opět mi pište na PM!! co budete dělat.! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Druhé číslo fakt nice, povedlo se! Good work ! :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Jsem rád, že se to některým po grafické stránce líbí, příští číslo ale bude ještě lepší :) EDIT: proč je na první stránce v kategorii preview b-boy? Ten už vyšel ne?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Pro PG pisálky, jsem ochoten poskytovat poradenství ohledně češtinářských nejasností přes ICQ. Takže pokud si s něčím během psaní recenzí nebudete jistí a já budu on-line, rád poradím. Dá se tím eliminovat dost chyb ještě před korekturou, kterou provádím tak jako tak před vydáním PG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 jo, využijte ho, je spolehlivej ;) :bash: BTW : Uzávěrky platí pro tento měsíc jak :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Zatim ještě nejsou ani všechny recenze rozebraný:(:dozey:,takže až budou tak budou uzávěrky:lol:seznam se bude aktualizovat...takže se nedivte kdyby za týden přibyla v seznamu nějaká hra:lol:a když vás zrovna bavila tak si jí vemte...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Mohla by takhle vypadat nová lišta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Brý den tak sem nový recenzent..Začnu psát po uzávěrce(překročen limit stahování) Těším se na spolupráci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Mohla by takhle vypadat nová lišta? už to neměň ;), neříkam, že to je špatný, ale už bych to nechal :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Cus lidi, udelal jsem PG pro ty co maji na PSP net (za reklamy se omlouvam) . cis. 1. == http://trinteen.ic.cz/pg/?cislo=1&pic=1 cis. 2. == http://trinteen.ic.cz/pg/?cislo=2&pic=1 P.S.: piste ohlasy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Hele, domluvil sis to s někým? Jinak porušuješ autorské práva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Cus lidi, udelal jsem PG pro ty co maji na PSP net (za reklamy se omlouvam) .P.S.: piste ohlasy!! ...zbytečnost:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 zbytecnost? ani ne, predstav si ze budes mimo pc a budes si to chtit stahnout... na 1. strane je jen odkaz na archiv v raru s kterym toho v psp moc nenadelas .. :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 jo ať to nechá...marek má pravdu;)hlavní je,že se stím nemusíme zdržovat my:dozey:,ale že to za nás udělá někdo jiný...;) ...nj.. ale ať radši příště napíše 1. adminům PG ať v tom neni chaos.... to by si tu pak každej mohl dát sví nápady,... a to by nedopadlo dobře on mi už psal:lol:sry že jsem to neoznámil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Chtělo by to nějakou dobrou doménu na web, bo freehosting je nevyužitelný :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Tak jak se vam to libilo? Bylo smazano z webu, ale mohu znovu nahrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mno hele když už to má bejt na webu tak na PG stránkách ne ? :) Jinak už se teším na psaní recenzí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts