Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovoryjak už jsem zde psal, když se ti ze seznamu nic nepáčí tak si vyber 1 věc ty sám
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 No panebože barto:D snad si to video nenakopíroval do Picture ? :lol:jestli jo tak to mě poser :lol::D já to zkoušel na compu :) Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory nn, rozhovory mam já :P EDIT : dělam Smash Court 3, ne Viruta Tennis :lol: a přidej mi tam ty rozhovory ;)
Guns-player Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 jak jsem psal SSX a PANIC je muj
Kenny03 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 Minule cislo jsem dost zkritizoval a tak to ted musim trosku napravit,trojka je tak o 2 svetelny roky dale,sice ne vsechny recenze jsou uz recenze,ale pokud bude kvalita stoupat timto tempem tak je pred vama zarna budoucnost,jen tak dal.
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 vše spraveno spraveno ??? :? .. jsem asi oslepnul :blink: buď si ze mě děláš dobrej den nebo si to přehlídnul, ale já nedělam Virtua Tennis 3 a dělam rozhovory :roll:
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2008 spraveno ??? :? .. jsem asi oslepnul :blink:buď si ze mě děláš dobrej den nebo si to přehlídnul, ale já nedělam Virtua Tennis 3 a dělam rozhovory :roll: ne nedělam, nahoře si psal že děláš smash court 3 bo jak se to menuje a rozhovory... ještě tu neni krůta abych se s nim domluviledit: akorát se mi po opravě smázl řádek edit2: vše spraveno... znovu:D... budu tu až zítra kolem 14:30
lahve Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 projíždím celé fórum, ale asi mi unikla informace: co mají být ty rozhovory? S vývojáři her? Nebo nedej bože s tvůrci PG? :))
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 S tvůrci a s důležitými osobami toho fóra;)
liveoliverr Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Tak podruhé pánové , končím ... Naberte někoho za mě ... Já už fakt nemužu dál ... El-barto jinak , klidně si je nech ...
Daxter Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Beru si The Godfather a Gta vcs jo a klidně bych udělal i na nějáký film, co je v kině, třeba Lovci Pokladů - Kniha tajemství
Pípa Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Beru si The Godfather a Gta vcsjo a klidně bych udělal i na nějáký film, co je v kině, třeba Lovci Pokladů - Kniha tajemství Kmotra máš ale GTA ma By Dawe sry.... co se týče filmu... já ti ho tam přidam
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 A ten naruto shippuuden movie ktory som si tu uprosne pytal ? :( Ten tam nepridas ?
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Supeeeeer :D grafik skus to pokazit a uvidis :evil: Pri tej recenzi na CC:FF VII si to trosku poplietol :) Ale nic strasne :D EDIT: je tam na prvej strane chyba. Je to Naruto Shippuuden Movie 1 :dozey: nie naruto movie.
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Co jsem spletl ?:( Sry no sice nevim co ale tak se teda omlouvám...;)
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Je to Crisis core : final fantasy VII. To ze je to prehodene v poho ale to ze tam neni VII .... :evil: Dalej ta baba na zaciatku recenzie : ta je z XIII na 8 strane ten typok : to je FF VII advent children , na 9 . strane ten sephiroth v lavo dole : ten je zz FF VII: AC ale to neva vyzera tak isto :D a ta baba v pravo na strane 9 ta ani neviem kto je :D na strane 10 to je zase FF VII advent children :) Potom uz je vsetko v poho :D Nechcem ta tym deptat ta recenzia ma perfektny vzhlad len su tam tie nezrovnalosti s obrazkami :D
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 :lol:já tu hru nikdy nehrál...nevim jaké postavy tam jsou proto jsem napsal na Googlu Final Fantasy a co tam naskočilo to jsem tam dal:lol:
~SiMi^gD Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Hele můžu si udělat recenzi na Free Runing ? Dost mě to chytlo.
Pípa Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 Hele můžu si udělat recenzi na Free Runing ? Dost mě to chytlo.jo ja ti to tam dam
kruta Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2008 Takže pánové přidávám sem foto z dneška:Dze školy:lol:
Zekeasakura Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2008 ooooo:shock::flexion: co to ma s casopisom :D
kruta Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2008 :lol:né tak chci vás zbavit stydlivosti:D
~SiMi^gD Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2008 Však už všichni foto poslali ne ? :)
Recommended Posts