Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovoryjak už jsem zde psal, když se ti ze seznamu nic nepáčí tak si vyber 1 věc ty sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 No panebože barto:D snad si to video nenakopíroval do Picture ? :lol:jestli jo tak to mě poser :lol::D já to zkoušel na compu :) Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory nn, rozhovory mam já :P EDIT : dělam Smash Court 3, ne Viruta Tennis :lol: a přidej mi tam ty rozhovory ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 jak jsem psal SSX a PANIC je muj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 vše spraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Minule cislo jsem dost zkritizoval a tak to ted musim trosku napravit,trojka je tak o 2 svetelny roky dale,sice ne vsechny recenze jsou uz recenze,ale pokud bude kvalita stoupat timto tempem tak je pred vama zarna budoucnost,jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 vše spraveno spraveno ??? :? .. jsem asi oslepnul :blink: buď si ze mě děláš dobrej den nebo si to přehlídnul, ale já nedělam Virtua Tennis 3 a dělam rozhovory :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 spraveno ??? :? .. jsem asi oslepnul :blink:buď si ze mě děláš dobrej den nebo si to přehlídnul, ale já nedělam Virtua Tennis 3 a dělam rozhovory :roll: ne nedělam, nahoře si psal že děláš smash court 3 bo jak se to menuje a rozhovory... ještě tu neni krůta abych se s nim domluviledit: akorát se mi po opravě smázl řádek edit2: vše spraveno... znovu:D... budu tu až zítra kolem 14:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 projíždím celé fórum, ale asi mi unikla informace: co mají být ty rozhovory? S vývojáři her? Nebo nedej bože s tvůrci PG? :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 S tvůrci a s důležitými osobami toho fóra;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Tak podruhé pánové , končím ... Naberte někoho za mě ... Já už fakt nemužu dál ... El-barto jinak , klidně si je nech ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Beru si The Godfather a Gta vcs jo a klidně bych udělal i na nějáký film, co je v kině, třeba Lovci Pokladů - Kniha tajemství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Hm Hm hm čaff Lance :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Beru si The Godfather a Gta vcsjo a klidně bych udělal i na nějáký film, co je v kině, třeba Lovci Pokladů - Kniha tajemství Kmotra máš ale GTA ma By Dawe sry.... co se týče filmu... já ti ho tam přidam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 A ten naruto shippuuden movie ktory som si tu uprosne pytal ? :( Ten tam nepridas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no tak ok ja to tam přidam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Supeeeeer :D grafik skus to pokazit a uvidis :evil: Pri tej recenzi na CC:FF VII si to trosku poplietol :) Ale nic strasne :D EDIT: je tam na prvej strane chyba. Je to Naruto Shippuuden Movie 1 :dozey: nie naruto movie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Co jsem spletl ?:( Sry no sice nevim co ale tak se teda omlouvám...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Je to Crisis core : final fantasy VII. To ze je to prehodene v poho ale to ze tam neni VII .... :evil: Dalej ta baba na zaciatku recenzie : ta je z XIII na 8 strane ten typok : to je FF VII advent children , na 9 . strane ten sephiroth v lavo dole : ten je zz FF VII: AC ale to neva vyzera tak isto :D a ta baba v pravo na strane 9 ta ani neviem kto je :D na strane 10 to je zase FF VII advent children :) Potom uz je vsetko v poho :D Nechcem ta tym deptat ta recenzia ma perfektny vzhlad len su tam tie nezrovnalosti s obrazkami :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 :lol:já tu hru nikdy nehrál...nevim jaké postavy tam jsou proto jsem napsal na Googlu Final Fantasy a co tam naskočilo to jsem tam dal:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Hele můžu si udělat recenzi na Free Runing ? Dost mě to chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Hele můžu si udělat recenzi na Free Runing ? Dost mě to chytlo.jo ja ti to tam dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Takže pánové přidávám sem foto z dneška:Dze školy:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 ooooo:shock::flexion: co to ma s casopisom :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 :lol:né tak chci vás zbavit stydlivosti:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Však už všichni foto poslali ne ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts