Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory
jak už jsem zde psal, když se ti ze seznamu nic nepáčí tak si vyber 1 věc ty sám
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No panebože barto:D snad si to video nenakopíroval do Picture ? :lol:jestli jo tak to mě poser :lol::D

já to zkoušel na compu :)

Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory

nn, rozhovory mam já :P

EDIT : dělam Smash Court 3, ne Viruta Tennis :lol: a přidej mi tam ty rozhovory ;)

Odkaz ke komentáři

spraveno ??? :? .. jsem asi oslepnul :blink:

buď si ze mě děláš dobrej den nebo si to přehlídnul, ale já nedělam Virtua Tennis 3 a dělam rozhovory :roll:

ne nedělam, nahoře si psal že děláš smash court 3 bo jak se to menuje a rozhovory... ještě tu neni krůta abych se s nim domluvil

edit: akorát se mi po opravě smázl řádek

edit2: vše spraveno... znovu:D... budu tu až zítra kolem 14:30

Odkaz ke komentáři

Je to Crisis core : final fantasy VII. To ze je to prehodene v poho ale to ze tam neni VII .... :evil: Dalej ta baba na zaciatku recenzie : ta je z XIII na 8 strane ten typok : to je FF VII advent children , na 9 . strane ten sephiroth v lavo dole : ten je zz FF VII: AC ale to neva vyzera tak isto :D a ta baba v pravo na strane 9 ta ani neviem kto je :D na strane 10 to je zase FF VII advent children :) Potom uz je vsetko v poho :D Nechcem ta tym deptat ta recenzia ma perfektny vzhlad len su tam tie nezrovnalosti s obrazkami :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu