Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nase nabidka byla presne specifikovana ( presmerovani domeny portablegamer.cz na Vami zvolenou stranku, popripade uprava AA zaznamu na vami zvoleny server ). To vse zdarma, jako projev kolegialnosti, takze myslim, ze nabidka z nasi strany je vice nez solidni. V pripade zajmu me kontaktujte na: lukaspetrik@pspgamer.cz pripadne icq:144695335.

Povazuji timto diskusi za uzavrenou. Reseni vzajmenych problemu na verejnem foru, kde vse vede pouze k flame a pomluvam povazuji za vysoce neprofesionalni, proto se jiz k tomuto tematu zde nebudeme vyjadrovat.

Kontakt mate, takze doufam, ze vse vyresime jako lide a kolegove.

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
je to pěkný, působí to uvolněně. Jen sem doplatil na to, že si na každém messengeru dávám jiný nick.... Tak prosím příště Guns-player a ne Koful :) díky

Tohle je častý problém: autoři článků v nich často neuvádí své jméno!! Pak musím pátrat na fóru, kdo je toho či onoho článku zhostil. Touto metodou jsem objevil jméno Koful, ale nespojil jsem si to s tebou. Ti, kteří se pod článek nepodepsali a nebylo možno jméno dohleda zde na fóru, u článku jméno nemají.

Apeluji tedy na všechny: nezapomeňte se pod článek podepsat tak, jak chcete být uvedeni v magu! Díky.

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdravím, váš "časopis" je fakt dobrej fakt ste měli dobrej nápad a držim vám palce akorát ste mě trochu sklamali při recenzích na virtuu tenis 3 a smash court tenis 3. Já hraju tenis závodně asi tak 7 let takže si myslim že o tom už něco vim a to co ste napsali tak by mělo být přesně obráceně :-D . Tím myslim že ste to měli prohodit protože virtua není určitě víc reálná než smash... ale jinak díky a toto neberte jako urážku nebo něco ale jen sem vám to chtěl říct ... :-)

Odesláno
Zdravím, váš "časopis" je fakt dobrej fakt ste měli dobrej nápad a držim vám palce akorát ste mě trochu sklamali při recenzích na virtuu tenis 3 a smash court tenis 3. Já hraju tenis závodně asi tak 7 let takže si myslim že o tom už něco vim a to co ste napsali tak by mělo být přesně obráceně :-D . Tím myslim že ste to měli prohodit protože virtua není určitě víc reálná než smash... ale jinak díky a toto neberte jako urážku nebo něco ale jen sem vám to chtěl říct ... :-)

Recenze jsou čistě subjektivní věcí autora, takže se nikdy nezavděčíš všem, nicméně díky za příspěvek, další mag vyjde pod PSP GAMER (www.pspgamer.cz).

Odesláno

V pondělí v 17.00 odvysíláme živě na www.pg24.cz dvacetiminutový pořad PSP GAMER SHOW!, kde uvedeme videorecenze her, informace z výstavy E3 a rozhovor s jedním se zakladatelů PSP GAMER. Nebude chybět ani soutěž a možnost ptát se hosta prostřednictvím chatu!

Tak nám držte palce, pojedeme živě!

Aktuality a další informace budou vždy na www.pspgamer.cz!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu