Jonny Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 mám dotaz proč když to stahuju na tom portable-gamer.ic.cz nebo jak to je proč se mi to vždycky na 23 % sekne a nejede to dál????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Mas asi prblémy z netem zkus to stáhnout pres jinej download manager BTW: Ta recenze na PES je špatně graficky udělaná (ODBYTÁ) Jinak recenze sama o sobe by byla fajn ale jsou tam výpadky jako prase Chybý úvod, závěr a celkově si myslim že tam takovy 3-4 stranky chybí.... Jinak celkově nejlepší recenze byla na WP (Wipout Pulse). Celkově jste me donutili udelat si nazor na nejaky hry př. ten masakt od RockStar. Munhunt nebo nejak tak taky pekna recenze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Super práce, recenze sou napsaný dobře a jednoduše. Ke grafice. Celý časopis by měl dělat 1 člověk, to mi bylo jasný už od začátku... Recenze který zpracovával mastermind byly moc pěkný, dobře čitelný a doplňovaný obrázkama. Nadruhou stranu třeba dobře napsanou recenzi na Manhunt shazovala nečitelnost... Goodfeelazovo obrázky za textem nejsou dobrý nápad a font kterej zvolil taky neni nej... Potom k logu časopisu, myslim že by to chtělo nějáký logo a jestli je to co je na první stránce logo, tak to neni dobrý. :? Jinak dobrý počteníčko na 10 minut, otázka je jestli za to ta práce stojí :roll:. ps. sorry za špatně napsaný niocky, ale tim se nemám čas zaobírat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 já si myslim, že se polepšíme a až se vrátí krůta a uvidí ty příspěvky, tak bude na 100 % nějaká změna ;) BTW : fakt se mi líbili recenze na Wipeout, MoH:H a Pursuit Force :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Já můžu udělat klidně jeden díl graficky sám, jestli s tím souhlasíte, a pak se uvidí, jestli by to bylo dobré, nebo ne :) (časově mi to problém nedělá, ale někdy nemám místo na hdd, že ani nepustím Photoshop :D) Btw děkuji, že se některým to moje líbí, udělá to radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 No ale ked to bude robit viac ludi zase tam budu nejake tie rozdiely a nakonec to mastermind vsetko prerobi :D Casopis by mal mat jednotny styl. Ze ked to otvoris na akejkolvek stranke tak vies aky je to casopis. PS: IMHO je cele PES jak zo skolky Ta recenze je moje, a můžu poslat originál, který je normální, ale grafik tam toho půlku vynechal a přeházel, důvod mi není znám :?:blink:, tak se nečil na mě. Mas asi prblémy z netem zkus to stáhnout pres jinej download manager BTW: Ta recenze na PES je špatně graficky udělaná (ODBYTÁ) Jinak recenze sama o sobe by byla fajn ale jsou tam výpadky jako prase Chybý úvod, závěr a celkově si myslim že tam takovy 3-4 stranky chybí... Dobrý odhad :) :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Ta kritika nebola myslena na teba sry ked to tak vypadalo :) to ze imho je cele pes jak zo skolky som myslel hru. Moj nazor na tu hru. Proti obsahu tej recenzie nic nemam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 tak musim pochvalit me osobne se casak libi jen je to kratke a hned jsem to mel prelouskano....doufam ze se v dalsim dile najde neco o MHF2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Ta kritika nebola myslena na teba sry ked to tak vypadalo :) to ze imho je cele pes jak zo skolky som myslel hru. Moj nazor na tu hru. Proti obsahu tej recenzie nic nemam :) Ok, každopádně bych se nedivil kdybys měl i něco proti obsahu, ptze to co mi s ní provedli je děsné :roll: Příště posílám tobě, ty mi snad necháš text v původním stavu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Ok, každopádně bych se nedivil kdybys měl i něco proti obsahu, ptze to co mi s ní provedli je děsné :roll:Příště posílám tobě, ty mi snad necháš text v původním stavu :lol: Asi si sa pomylil a chcel si povedat mastermindovi ja niesom grafik :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Asi si sa pomylil a chcel si povedat mastermindovi ja niesom grafik :D Heh, no jo, sorry...neměli jste stejný avatar? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Takže sem už doma!8) -MasterMIND bude dělat celý časopis! -logo -více novinek,recenzí,prewiew,homebrew,inzerce her,atd. -déle si počtete!:wohow: -změna úvodní stránky -stránka co bude příště! -a víc bych toho neměnil...;) Jinak na horách sem si zarazil kloubek ale jinak dobrý:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 jo fajn a pls napis na jaky hry mame psat recenze co nejrychleji. Jsem nemocny a mohl bych ted zkoušet nějaký hry tak pls rychle. PS: dal bych každýmu 2 recenze.. Já ten časák precet za 10 min a takhle by to mohlo byt za 20 a to je lepsi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Tjn mohlo by být více recenzí, takhle je to strašně krátký, navíc když je to měsíčník.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Na všem se pracuje všechno tady bude!A nezapomeňtě budete moci psát i třeba o Gta atd.;)prostě to co vás nejvíce zaujalo na PSP:Dale zatim mějte dovolenou;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 OK, jinak Oblivion zase odvolán...btw, chtěl bych požádat o rubriku Kde se budou dělat rozhovory se známými osobami odsud z fóra, nebo jiných komunit, místo se snad najde :) :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Určitě parádní nápad pokud se toho ujmeš tak není problém;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 a co takhle zavist rubriku vzpominame? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ne;)dělejte novinky posílejte je MasterMINDOVI a uvidíte co z toho nakonec vznikne...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Doufám že vám nebude příliš vadit reklamy v časopisu:Dbudou tam inzerce na hry a tak...;) EDIT:Možná bude i soutěž!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Hej mate to hodne dobry-nekde sice nekdo trochu ulitnul ze se text skoro neda cist pac je rozmazanej nebo spliva s pozadim ale jinak dost dobry-hlavne text o wipeout-hnedka sem mel chut si to stahnout a GoW clanek byl taky super;) Hlavne pokracujte-zatim je to jen zacatek ale verim ze az se rozjedete tak to bude REZBA :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Prozatím zde dávám náhled (narychlo) ode mne pro MasterMINDA aby jste věděli jak bude vypadat časopis jako strukturově,ale pozor bude o 100% lepší než ten můj návrh:D Návrh loga: Návrh stránky: Pište vaše názory jak se vám to líbí a tak...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 No podle toho se to moc nedá ale věřim MM a myslim že to dokáže :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Omg tohle jsem dělal v photoshopu za 5 minut jneom aby jste věděli jaká bude struktura!!Graficky to bude o hodně lepší...;)hlavně aby byli články!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 jj, myslim, že je to dobrý, ale je poznat ta pětiminutová práce :) BTW : Dělam recenze na Madden 08 a Downstream Panic! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts