kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Takže dávám obsah dalšího časopisu,který bude snad lepší!Zatím to tak vypadá...;) 1.Úvodní stránka 2.Obsah časopisu 3.Slovo úvodem,představení nového loga časopisu,dotazy k časopisu(pochvaly atd.) 4.Reklama na hry z Gamehouse 5.Recenze 6.Reklama na mobilní telefon Sony Ericson 7.prewiew 8.Reklama na Skype Headset 9.Hardware,homebrew články 10.Reklama na hru God of War 11.Otázky a odpovědi ohledně PSP 12.Obsah příštího čísla ------------------------------------- Sepsal krůta za celý Portable Gamer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Jsi si jistý, že budeme vědět co bude v příštím čísle :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Naprosto!!:Dkdyby ne tak se dohodneme jestli to tam dáme nebo ne...;) EDIT:Ti,kteří ještě nepíší o žádné novince ať se mi ozvou na ICQ!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Chtělo by to program kterej by se hodil do psp a časopis by byl dělanej do něj pač takhle to sjedu v pc a do PSP se to nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 shit:D tak to nečti v PC ale hoď to rovnou do PSP!!A neboj v dalším čísle toho bude snad o pár % více;)hlavně reklamy budou,protože bez těch se to neobejde:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Chtělo by to program kterej by se hodil do psp a časopis by byl dělanej do něj pač takhle to sjedu v pc a do PSP se to nedostane To by teda chtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 To by teda chtělo. Ked ten program tak velmi chcete tak si ho napiste ked to je take lahke :) V obrazkoch je to uplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 hmm...je tady snad někdo programátor že by to udělal?:blink: A ještě by mě zajímalo jak by tam ten program byl by jste to chtěli spouštět jako Homebrew nebo jak?:roll::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 JJ asi to chcu. Mohol by nam to myschoo alebo niekto napisat v LUA ale no nevidim v tom velky vyznam... Ale keby s tym suhlasil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Na co program? Kdyby někdo neměl cfw, tak by ho stejnak nespustil, a myslím si, že je to zbytečnost, ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Neřešit!:DTohle je prostě nějblbější nápad kterej sem kdy viděl...;):Dprostě se to bude dávat do psp jako fotky!A už to neřeště!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 MasterMIND vytvořil nádherné logo našeho časopisu!Můžete ho pochválit/zkritikovat teď nebo až v časopisu kde bude také!:D Náhled samozřejmě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Jo tohle je docela dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 mazec to logo jse mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 jj, je to okay, hlavně by to chtělo udělat taky bez pozadí, aby jsme to mohli dávat přes různý barvy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 souhlasím s El-Bartem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Já to říkal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Já to říkal :D Jestli je to dělané v PSku,tak před tebou smekám... :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 je to super časák moc se mi libí určitě pokračujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Jestli je to dělané v PSku,tak před tebou smekám... :idea: Já bych spíš smekal kdyby to dělal v illustratoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Já bych spíš smekal kdyby to dělal v illustratoru :) Není to jedno, jestli bych to dělal ve Photoshopu nebo v Illustratoru? :DVždyť to je skoro stejné :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 jj... pekny, me se to libi, jenom mi vadi ta cervena carka vlevo. jinak moc nice ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Bez té čárky to tam bylo hodně prázdné :D Edit: jinak děkuji :) Mohla by vypadat lišta nějak takto, nebo mám udělat jinou?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 jj, libovy.. ja bych ti mohl pomoct.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Mohla by vypadat lišta nějak takto, nebo mám udělat jinou?: Přijde mi že zabírá dost místa já bych tam dal jen malej rámeček do rohu kdy by bylo to aktuální, nemusí to být zbytečně přes celou šířku ....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts