MasterMIND Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 To je jedno, že to zabírá dost místa, aspoň to bude o stránečku delší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Trošku si ty stránky upravte, jsou moc oslňující :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 jj, ta lišta je okay ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 lišta je good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Pěkný takhle sem si to představoval;)n1 zase:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 všeci mi povině pošlou na PM (cf) zprávu co budou dělat za recenzi atd. zas udělam seznam kdo co dělá.......! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 pípa pojď na icq!Proč tam kua nechodíš?;):D EDIT:Ano napište to ještě jednou Pípoj pls;)jinak bobo je v egyptě,ale napsal mě recenze co udělá takže pro pípu je píšu sem: Lumines Patapon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Předběžný rozpis na 1. straně... málí někdo zájem ještě o další recenze ze seznamu > PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 A ještě já dodávám jedno,že pokud budete chtít napsat za recenzí/prewiew/článkem cenu na gamehouse.cz tak musíte napsat MasterMINDOVI a ten vám to tam přidá!;)Píšu jenom proto kdyby jste to tam chtěli a potom by to tam nebylo aby jste si nestěžovali;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 já si myslim, že ty ceny bychom měli dát ke všem hrám, bude to vypadat divně, když někde nebudou :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Buď ke všem, nebo k žádným :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Tak ke všem!:Da je to:D,jako to mají ve všech lepších časopisech;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 :blink:jako clapaci mate to dobry ale jak tak koukam tak pojem grafik vidite nejak hodne divne...texty (az na gramatiku) dobry ale ten design stoji za prd... par zapychu dobry ale jinak je design bez napadu :blink: snad to bude v dalsim dile lepšáčtější :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Tak ke všem!:Da je to:D,jako to mají ve všech lepších časopisech;) ne, to jsi řekl špatně, není lepší časopis 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Lidi prosím, posílejte mi recenze :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 dobry, jen se to nekdy cte spatne... cerny text na hnedem pozadi... apod. stane se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Jedna otazka pre krutu : Uz som robil tu rubriku "otazky a odpovede" ale ake otazky mam vybrat ked sa v casopise nemoze pisat o cf,iso,... ? EDIT: kruta: a tie recenzie na hb : chcem napisat o homebrewe AdHoc file transfer, PEP viewer a novinku o tom ze PS Store pojde aj priamo z PSP . Moze byt ?. Sry bol som chory nemohol som sedet pri PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Jo můžeš a na tý sekci se pracuje měl jsem Trojskýho koně takže jsem tu nebyl:(sry ale už se na tom pracuje;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tak já jsem ležel od čvtrtka v nemocnici, takže jsem taky nebyl u PC, ale text k recenzím už mam hotovej, nemam ho radši poslat rovnou MasterMIND-ovi:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Sak ano posli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 kdy je uzávěrka k příštímu číslu :? zase stejně v březnu :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 kdy je uzávěrka k příštímu číslu :? zase stejně v březnu :?: Dáme 29.2... takže do 29.2 posílejte věci na zpracování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Dáme 29.2... takže do 29.2 posílejte věci na zpracování... To jako že to výjde 29.2? Sry, ale to nestíhám:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Nie. 29. je len uzavierka :) a budes mat cas to spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Jestli bych mohl, rád bych se přidal....mohl bych psát recenze a posílat vám to.......už sem i něco sepsal...moje icq je 315 169 164.....Jestli budete chtít, napište pls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts