MasterMIND Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 zekeasakura - dík, mě nenapadlo :D Sonlak - pošli mi to na moje icq (345193357), čím víc lidí, tím víc recenzí, tím víc stránek, tím větší spokojenost :D (teda pokud nejsou admini proti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 to MM: hlavně abys to stíhal ;), myslim, že nikdo nebude proti / jo a máš už to co jsem ti posílal zpracovaný ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Nemám PC až do neděle(asi) takže potom napíšu o tom GTA nic víc nestihnu.;)sry:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 To jako že to výjde 29.2? Sry, ale to nestíhám:roll:tak teda 3.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Já jsem si myslel, že to vyjde první týden v měsíci březen... ale nasadili bysme si vysokou laťku...dělat dvě čísla do měsíce... myslím si, že jedno bohatě stačí a to minulé, už únorové je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 já bych stanovil, že např. : vždy prvního bude uzávěrka recenzí, sedmého uzávěrka grafiky (nebo déle, podle toho jak to bude MM stíhat), pak to vyjde jen pro nás, a když bude vše okay, tak třeba desátého to zveřejníme, ne:?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jo takto bych to dal MM dnes budeš mít nejspíš to GTA:LCS;)za chvíli to půjdu psát:D Tak až zítra nestíhám...je toho strašně moc.Sem neměl tu dobu co jsem neměl PC tak jsem vymejšlel a teď toho je prostě moc dík za pochopení;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 dneska je uzávěrka recenzí doufám, že ten můj návrh nikomu nevadí a že se to všechno stihne jak má :bash:;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Má někdo zájem napsat recenzi na hru Patapon?Nejdéle do úterý 4.3.2008!Doufám že si ji někdo vezme...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Napiš .Den ten je na patapon master nebo Tekenovi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Myslíš jako tekkoj90?:Dnevim jestli by to chtěl napsat;)přinejhoršim to bude muset napsat MM,ale má toho moc musí to napsat někdo jinej!:Dnebo to napíšu já...;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 já se do víkendu nedostanu na icq, takže kdo by mi chtěl něco napsat, nechť použije osobní poštu ( PM - pro blbce ) ;) btw.: když na ten patapon neseženeš nikoho, kdo to opravdu přehrál až ke konci, tak to nech do dlšího čísla ;), bude to lepší než, aby to psal někdo z třetího kola :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rix Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Cuzz pokud by byl zajem mam moznost nabydnout domenu ktera je podle me lepčejší než ic.cz (misto, atd..) pokud chcete blizsi nfo tak pm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 bude to lepší než, aby to psal někdo z třetího kola :bash: JJ třetí kolo vid to se nám stalo osudným :D JInak ano myslel jsem tekena90 a nebo .Den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 když na ten patapon neseženeš nikoho, kdo to opravdu přehrál až ke konci... Já to dohrál, tak to při nejhorším napíšu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Napiš krutovi s tim webem, on je tady šéf ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Všichni co neposlali recenze,nebo cokoliv jiného ať okamžitě vše dodají!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Uz je po obou uzávěrkách, to je zlý když lidi neposílaj recenze MM pak nemá šanci to všechno kvalitne stihnout když se mu to nahrne všechno na poslední den. PS: na přední stránce máš nějaký nedorozumění s uzávěrkama :D Aktuálně!!Uzávěrka redakci 1.3.2008 , uzávěrka grafikům 7.3.2008 , další číslo 10.3.2008!! a pak Uzávěrka 3.3! Tak co si mam vybrat:?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Uz je po obou uzávěrkách, to je zlý kdy lidi neposílaj recenze MM pak nemá anci to vechno kvalitne stihnout kdy se mu to nahrne vechno na poslední den.PS: na přední stránce má nějaký nedorozumění s uzávěrkama :D Aktuálně!!Uzávěrka redakci 1.3.2008 , uzávěrka grafikům 7.3.2008 , dalí číslo 10.3.2008!! a pak Uzávěrka 3.3! Tak co si mam vybrat:?: 1.3 platí ale jetě vse nebylo vyzrobeno tak jsem to jen pro tentokrát dal na 3.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Mám akorát pár recenzí, a nějaký ten preview, žádný článek ani tak nic... A jestli je uzávěrka 10.3, tak to pardon, ale to by nešlo, bylo by to trochu blbé... :roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 takže toto je fakt moc:(bude nové redakce neaktivní členové budou vyloučení a nahrazeni jinými!Grafici zůstávají;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Len hlavne plz neskoncime. Aby sme skoncili po 1 dieli tak to je na nic. Tak vymen redaktorov atd. Ale hlavne nech sa to nezruti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Klídek vypni motor:Dbude se měnit tým (redakce) ostatní zůstávají;),také přibydou nějací;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Hledáme (aktivní!) redaktory! Požadavky: -aktivní práce min.2-X článků za 2 týdny! -bohatá slovní zásoba -min.věk 12 let:D -předešlé zkušenosti jsou výhodou;) Snad se někdo najde a budeme mít více novinek...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 JÁÁÁÁÁÁ!se hlásim to bych bral ale je mi 10:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts