el-barto Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 máš napsáno, že 15 :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 to byl jako ftip:Dje mi samozrejme 15.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 :Dto je jedno hledáme ještě další členy...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Poslušně hlásím, že se taky hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Čau, už dlouho sem nic moc neudělal,napadlo mě totok 8) Tak sem si řek jestli bys to MasterMinde nedal jako ulustráciu na první stránku:roll: ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Articless Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Recenze... Lidi já rád budu psát, ale teď jsem neměl přístup k PC, spálil se mi zdroj a přišel mi předevčírem. Napsal jsem recenzi na Jackass, ale nevím, jestli ji ještě chcete vzhledem k tomu, že zítra má časopis vyjít. Takže se všem omlouvám a recenze pošlu co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ulustráciu na první stránku:roll: Dík, ale já už první stránku mám :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 A jak si na tom s casopisom ? Vyjde to este dnes alebo bude az inokedy ? Inac chcel by som ti pripomenut aby si dobre oznacil cislo stranky lebo v prvom cisle to bolo rozhadzane jak... :D kruta: dufam ze neuvazujes o mojom vyhodeni ? :) poslal som uz 4 clanky do 2. cisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 hmm.. tak jak to tak čtu tak sháníte redaktory... takže já bych byl ochotnej sek vám přidat.. ale jenom jako externista:D tzn. že bych napsal tak 1 článek za měsíc.. kór nejni času nazbyt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Všichni co se chtějí hlásit na post redaktora,tak ať pošlou PM informace co jsou na první stránce!ICQ,mail,popř.mobil ale ten mám jenom já:Da přidejte si mě na ICQ:240-126-418 !!;) A časopis dnes asi určitě nebude...;):( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Začnou zase posílat!Teda aspoň doufám...dneska budeš mít minimálně 2!;)Takže třeba pokud se nudíte můžete něco napsat...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 A taky se mi můžete složit na hdd, protože kvůly němu photoshop otevřít nemůžu :D zítra kupím dvd a povypaluju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 mno..a zajímalo by mě, jestli mi pisnete, že sem přijatej.. nebo mám sesmolit něco abych ukázal svý schpnosti..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Seš vzatej už sem si s tebou psal...;)jo smažu to ale pravidla pro grafiky tam musíme nechat ne?Ať tam je aspoň něco...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 POkud to půjde vzal bych si Downstream Panic a možná starwars ale to neni jisté.... Jinak jen aby to neskončilo jako PSP mag... ten nejdřív vycházel pravidelně a pak když se sešli lidi :? to bych nedoporučoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Až v dubnu řekneme kdy ale nejspíš 1.dubna;)je toho prostě málo 2 recenze/prewiew na měsíc prostě nestačí...:(;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Začli jste a už končíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tady nikdo neříkal, jen hold na chvilku musíme spomalit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Začli jste a už končíte. Jako nepis tu blbosti jasne ze nekoncime :D Nas proste taha kupredu aj to, ze nam umrela konkurencia od PSPzone (aj ked oni nevidali ani jedno cislo a uz je po nich) ale 100% nekoncime :) A ked sa ti nelubi tak sa strc do riti a chod si robit svoj casopis. Nemozeme za to ze su tu niektori nezodpoveni zk.rveni redaktori ktorym nedopina za vela ludi caka len na ich recenziu. Mimochodom ja uz mam rezervovanu recenziu na FlatOut a asi k tomu dam aj video !! Bude haluz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Ok jen pište;)Ať toho je hodně,já napíšu nějaký novinky ze světa her!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Prosím všechny členy našeho týmu,aby na mé PM zaslali (pokud máte) vaše Skype konto...bude to sloužit pro lepší domluvení na recenzích!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ja nemam skype a ani nemam mikrofon k PC takze smola sry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Me muzete klidne z redakce vypustit....delat recenze v takovem casopisu s absolutne laksním pristupem sefredaktora nema cenu........Jinak ostatním přeju hodně úspěchu a at je tu casopisco nejdele..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 laksní přístup ?? tak mu řekni kritiku a neodcházej, ne ?? to se teda vytáhl, ale když chceš, tvoje věc ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 No byl sem s krutou domluvenej ze budu delat recenzi na GTA: VCS a WWE08, ale nakonec sem se dozvedel, ze to dela nekdo jinje...dal uz jenom no comment....konec...schlus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts