Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Recenze... Lidi já rád budu psát, ale teď jsem neměl přístup k PC, spálil se mi zdroj a přišel mi předevčírem. Napsal jsem recenzi na Jackass, ale nevím, jestli ji ještě chcete vzhledem k tomu, že zítra má časopis vyjít. Takže se všem omlouvám a recenze pošlu co nejdřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak si na tom s casopisom ? Vyjde to este dnes alebo bude az inokedy ? Inac chcel by som ti pripomenut aby si dobre oznacil cislo stranky lebo v prvom cisle to bolo rozhadzane jak... :D

kruta: dufam ze neuvazujes o mojom vyhodeni ? :) poslal som uz 4 clanky do 2. cisla.

Odkaz ke komentáři

Začli jste a už končíte.

Jako nepis tu blbosti jasne ze nekoncime :D Nas proste taha kupredu aj to, ze nam umrela konkurencia od PSPzone (aj ked oni nevidali ani jedno cislo a uz je po nich) ale 100% nekoncime :) A ked sa ti nelubi tak sa strc do riti a chod si robit svoj casopis. Nemozeme za to ze su tu niektori nezodpoveni zk.rveni redaktori ktorym nedopina za vela ludi caka len na ich recenziu. Mimochodom ja uz mam rezervovanu recenziu na FlatOut a asi k tomu dam aj video !! Bude haluz :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu