Guns-player Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Nevim, mně se prostě zdá, že score je pořád horší a horší asi začnu kupovat plevel :D Jinak já jsem si dopisoval s Tukanem (sefredaktorem score) a teda o hrach toho nějak extra neví. Taky ty jeho recenze stoji vetsinou za prd navic ma score jednostranný výběr... (MUJ NAZOR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 hmm.. SCORE se snaším časopisem nedá srovnávat... a to nejenom protže, jsou oni o PC a my o PSP hrách.. ae taky profesionální urověň.. smlouvy s vydavateli apod. btw není to tučnák ae TUKAN... SCORE.. sice strácí, ae pořád je to nej cz časopis o PC hrách:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Neřeště kdo je horší a kdo lepší...oni taky vydávají tištěnou podobu kdežto my jenom v jpg formátu;)a že to je taktéž rozdíl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 jo radejc delejte casopis a kdyz ho nechcete delat tak ho nedejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 A to řek kdo že to nechceme dělat?:blink:Mlčte a pište novinky...třeba o FW 3.93 (nebo jakej je!)a už to neřešte...:?:blink: EDIT:Už sem fakt nasra*ej!:DTakže už mlčte!A kdo není u nás v redakci ať tiše přihlíží a neplete se do naší práce;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Když tak o tom uvažuju, bylo by dobré dát redaktorům nějáká ultimátum, třeba že musí udělat min. 2 recenze za ten měsíc. To mi nepříjde tak hrozné, když já v poho pošlu dvě za týden. A ti, co to prostě nechcou dělat, nebo jsou líní a není na ně spoleh, tak ať vypadnou a uvolní místo jiným, kteří by to dělali svědomitěji. Myslím že je fakt naprd mít tu redaktory, kteří řeknou že udělají tu a tu recenzi a pak se na to vy****u. Takže doufám že si to někdo vezme k srdci a bude nad tím uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Nespamujte!!;) Další měsíc (duben) bude upravená hlavně organizace časáku.Nabírání nových členů atd.Kdyby měl někdo zájem , pište PM;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Napsáno slovo úvodem...a bonusy v 2 díle;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Furt mi nejde do hlavy, na co reklamy, vždyť reklamy jsou od toho, aby si někdo dělal reklamu ne? Tak proč dělat reklamu někomu, kdo o tom ani nebude vědět? (Sony Ericsson) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 ty reklamy teda taky nechapu :D jak pise mastermind...zbytecny plejtvani strankama :) misto tech 3reklam by byla dalsi recenze...no proste me to nejde do hlavy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 njn to by ale ty recenze museli bejt...:dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 to by musel admin sehnat někoho, kdo by je psal :dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Hele klídek další číslo se už připravuje a bude to opravdu dobré...;)jinak bonusy přesunuty do dalšího čísla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Mohu se zeptat, kdo dělal recenzi na go!messenger? EDIT: už vím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Editován topic na první straně!Všichni si ho přečtěte ať nedojde ke zbytečným potížím...:dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 jj, ta aktualizace pravidel je dobrá ;) BTW: já bych tohle číslo označil jako první, v tom předchotím bylo jen pár recenzí, neměli jsme sponzora a mizernej celkovej vzhled, v podstatě úplně jinej časák :D, to bylo jen provizorní, teď teprv přijde bomba :wohow: :!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 uz sponzora nemame gamehouse len chcel aby sme nepisali o homebrew a cfw a nerobil na reklamu a nic nam nedaval :) tak co z toho :) Alebo sa mylim ? lebo kruta mi to takto povedal . Tak ked uz mozeme pisat o cfw tak aktualizuj pry prispevok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 jo můžem...gamehouse už nic není...;)musíme si ceny kupovat sami:lol: EDIT:Napište mi na ICQ jestli chcete udělat avatar jako mám já...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Jo no, avatar, cos mi čorl co? :roll: Si udělám o dost lepší, tento je nudný :lol: EDIT: když není gomehouse náš sponzor ani nic, tak tu reklamu můžu dát pryč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Časopis dnes nevýjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 a sakra a kdy teda??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 To nemohu odhadnout, graficky mám hotovo tak 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 děláš si srandu :lol:, já vim, že je apríl, ale takhle je provokovat ;), že se nestydíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Souhlasím, blbý vtip :lol:, už dodělávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Předpokládám, že korekci budu dělat od dalšího čísla, navíc jsou tady všichni nadrbaní na nové číslo, ale přesto... kdybyste mohli vydání posunout o hodinu, abych to projel, vyvarujete se zbytečných diskusí od čtenářů ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts