Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

Nevim, mně se prostě zdá, že score je pořád horší a horší asi začnu kupovat plevel :D Jinak já jsem si dopisoval s Tukanem (sefredaktorem score) a teda o hrach toho nějak extra neví. Taky ty jeho recenze stoji vetsinou za prd navic ma score jednostranný výběr... (MUJ NAZOR)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A to řek kdo že to nechceme dělat?:blink:Mlčte a pište novinky...třeba o FW 3.93 (nebo jakej je!)a už to neřešte...:?:blink:

EDIT:Už sem fakt nasra*ej!:DTakže už mlčte!A kdo není u nás v redakci ať tiše přihlíží a neplete se do naší práce;)

Odkaz ke komentáři

Když tak o tom uvažuju, bylo by dobré dát redaktorům nějáká ultimátum, třeba že musí udělat min. 2 recenze za ten měsíc. To mi nepříjde tak hrozné, když já v poho pošlu dvě za týden. A ti, co to prostě nechcou dělat, nebo jsou líní a není na ně spoleh, tak ať vypadnou a uvolní místo jiným, kteří by to dělali svědomitěji. Myslím že je fakt naprd mít tu redaktory, kteří řeknou že udělají tu a tu recenzi a pak se na to vy****u. Takže doufám že si to někdo vezme k srdci a bude nad tím uvažovat

Odkaz ke komentáři

jj, ta aktualizace pravidel je dobrá ;)

BTW: já bych tohle číslo označil jako první, v tom předchotím bylo jen pár recenzí, neměli jsme sponzora a mizernej celkovej vzhled, v podstatě úplně jinej časák :D, to bylo jen provizorní, teď teprv přijde bomba :wohow: :!::!:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu