Zekeasakura Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mno hele když už to má bejt na webu tak na PG stránkách ne ? :)Jinak už se teším na psaní recenzí :D Jako tesis ? sak uz zacni nie ? napis pipovi ktoru recku z prveho prispevku chces robit a zacni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Akorát bych trochu pozměnil formu hodnocení - dát např. ProStreet (ikdyž je to opravdu kravina) jen 0,1 % je přehnaný. Tak 40-50% by odpovídalo. Jinak je vidět, že hry každej hodnotí jen za sebe, např. jsem fanoušek týhle hry tak jí dam přes 90%... Chtělo by to hodnocení více zobecnit, uvážit pro ostatní a pak teprv udělit.. (Toť můj názor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 JJ napr. autor co recenzoval pro street na 100% nehral multiplayer ktory je tam upe perfektny a chytlavy a bol proti tej hre jasne zaujaty. Dal by som zvlast na kazdu hru hodnotenie singelplayera a multiplayera. Pri prostreet by som dal singel: tak 48% a multi: 89%. Ale 0.1% je vysmech ktory si tato hra urcite nezasluzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Jako tesis ? sak uz zacni nie ? napis pipovi ktoru recku z prveho prispevku chces robit a zacni :) Nemůžu jelikož jsem přečerpal limit stahování a ani jednu hru ze seznamu nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Tak už psát recenze nebudu no :D (viz prostreet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 NJN mastermind ty nam radsej rob len grafiku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 udelal sem wallpaper pro pg :P http://emkay.own.cz/pg/ co na to rikate? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 První a poslední nezdařilejší :) GW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 prvni a posledni stejny.. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Ah už vidím :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mno hele když už to má bejt na webu tak na PG stránkách ne ? :)Jinak už se teším na psaní recenzí :D To je jasny, tak pokud mate zajem napiste na ICQ (314-211-900) a dohodem se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Nechci vas praci shazovat, ale mozna by se to trosku chtelo nad recenzemi zamyslet...recenze je objektivni pohled na hru,smysl zamyslet se jak se to bude hrat siroke verejnosti... Nejsem profi recenzent ale NFS Pro Street i kdyz jsem ho nehral urcite zaslouzi vic,z recenze se dozvime ze je to opruz blbost a ze mu ani netsalo za to hrat dal veta Dal uz hru nema ani cenu popisovat neni recenze... Dale Tomb Raider kde byli jen vyjmenovane vlastnosti hry jak na prebalu krabice. Vsechny recenze jsou pomerne snadno psane a jako by se autori nad vysledkem ani moc nezamysleli,nejlepe dopadla recenze na Killzone. No vas casopis cist nebudu,ale i tak vam preji hodne uspechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 njn je nedostatek redaktorů no a tak to musel psát grafik...:dozey:a máme plno jiných starostí kdyby sis nevšiml...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Rozeberte si ty recenze;)koukám že ještě plno redaktorů si ani nenapsalo o recenzi:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 chytře vymyšleno jako ten časak ale co to davat do .PDF a císt to v bookru (programek na čtení knih v PSP kdo neví) mýslím , že by to bylo lepší . JEn můj osobní navrch. JInak pjekná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 nebolo by to lepsie. Skusal si v PSP citat PDF zlozene z vela obrazkov ? seka to jak svin. A nevydim ziadnu vyhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 A jak by si to četli lidi bez cfw? Taky nevidím žádnou výhodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 2.číslo mnohem lepší než to 1.;)...ale zarazila mě recenze na Gow...jenom 78%?když autor v recenzi vyzdvihuje skvělou hratelnost,zvuky,ovládání atd. a jenom kvuli hrací době dá hře pouhých 78%?:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Tak omlouvám se předem, že sem nečetl vše, co napsali někteří přede mnou. Měl sem, myslím, nějakou první verzi bez korektury textu, takže chybiček tam bylo celkem dost, chyba, která bránila pochopení textu tam pro mě byla pouze jedna a tak sem se pozastavil, ale věřím, že verze 2 už je OK. Hláška z GoW, že "Čtěte následující řádky" mi přišlo pěkně trapné, sry, ale tady bych spíše čekal řečnickou otázku a ne že si autor "sám odpoví/dodá". Také mi třeba chybělo upozornění u jedné hry, že je od 18 (jak sem zjistil z obalu). Sice to nikdo neřeší, ale vypadalo by to lépe. (: K námětům bych řekl jen: - používejte souvětí, někdy to vypadalo divně a téměř všichni píšete bez nich, text vypadá lépe, když tam nejsou jen věta-tečka-věta-tečka. - Co takhle jedna velikost písma? Přišlo mi to hrozné, takové střídání. - objektivnost, objektivnost. Sím ;) - podepisovat se hned pod recenze a ne až na konci "časopisu" uvést autory. - zbavit se samozřejmostí typu "kvalita dobrá na PSP, na ostatní to samozřejmě nemá" - chcete říct, že to někdo neví? (TRA) - někdy opakujete slova, kazí to dojem, když vidíte (nevzpomenu si) např.: Protože a za 3 věty znovu protože - grafika super, jen se mi oproti zbytku nelíbila hlavní strana.. Škoda. Jinak bych měl možná zájem o korekturu :roll:, pokud ještě nabíráte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 2.číslo mnohem lepší než to 1.;)...ale zarazila mě recenze na Gow...jenom 78%?když autor v recenzi vyzdvihuje skvělou hratelnost,zvuky,ovládání atd. a jenom kvuli hrací době dá hře pouhých 78%?:dozey: Tenhle to právě udělal jako jeden z mála dobře - objektivnost a na konci svůj názor, pro mě vynikající ;) Celou práci dělal tak, aby sis udělal názor sám, takhle se dělá recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 já bych mohl dělat recenze odehrál jsem hodně her :) tak mě napiste bud PM nebo icq ;) jestli teda jeste berete :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak omlouvám se předem, že sem nečetl vše, co napsali někteří přede mnou. Měl sem, myslím, nějakou první verzi bez korektury textu, takže chybiček tam bylo celkem dost, chyba, která bránila pochopení textu tam pro mě byla pouze jedna a tak sem se pozastavil, ale věřím, že verze 2 už je OK. Hláška z GoW, že "Čtěte následující řádky" mi přišlo pěkně trapné, sry, ale tady bych spíše čekal řečnickou otázku a ne že si autor "sám odpoví/dodá". Také mi třeba chybělo upozornění u jedné hry, že je od 18 (jak sem zjistil z obalu). Sice to nikdo neřeší, ale vypadalo by to lépe. (: K námětům bych řekl jen: - používejte souvětí, někdy to vypadalo divně a téměř všichni píšete bez nich, text vypadá lépe, když tam nejsou jen věta-tečka-věta-tečka. - Co takhle jedna velikost písma? Přišlo mi to hrozné, takové střídání. - objektivnost, objektivnost. Sím ;) - podepisovat se hned pod recenze a ne až na konci "časopisu" uvést autory. - zbavit se samozřejmostí typu "kvalita dobrá na PSP, na ostatní to samozřejmě nemá" - chcete říct, že to někdo neví? (TRA) - někdy opakujete slova, kazí to dojem, když vidíte (nevzpomenu si) např.: Protože a za 3 věty znovu protože - grafika super, jen se mi oproti zbytku nelíbila hlavní strana.. Škoda. Jinak bych měl možná zájem o korekturu :roll:, pokud ještě nabíráte... Připomínky, které jsi uvedl, jsme už probírali, navíc korekturu a celkovou kvalitu časopisu jsem si vzal na svědomí já, takže pro tebe tu je už jedině psaní recenzí :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Připomínky, které jsi uvedl, jsme už probírali, navíc korekturu a celkovou kvalitu časopisu jsem si vzal na svědomí já, takže pro tebe tu je už jedině psaní recenzí :). Tak to se omlouvám(zase spamuju). :angle: A psaní recenzí? :ziped: Strašně mě zatěžuje škola(aneb -Napište výtah s odbornými termíny na "Způsoby otevírání lahví" a s takovým tématem se můžu jít zahrabat :D ), zbytek nechávám spíš pro mé okolí takže ještě tu stíhat něco plodit? Promiň :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak to se omlouvám(zase spamuju). :angle: A psaní recenzí? :ziped: Strašně mě zatěžuje škola(aneb -Napište výtah s odbornými termíny na "Způsoby otevírání lahví" a s takovým tématem se můžu jít zahrabat :D ), zbytek nechávám spíš pro mé okolí takže ještě tu stíhat něco plodit? Promiň :roll: Jenom jsem navrhoval, co můžeš dělat, jelikož korektura je zabraná :). já bych mohl dělat recenze odehrál jsem hodně her :) tak mě napiste bud PM nebo icq ;) jestli teda jeste berete to je teda přístup... ''jestli teda ještě berete:roll:''... když uš jsem někdo chce jít a vstoupit do projektu tak musí být na 100% rozhodlý.... takhle od toho člověka nemůžu čekat nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no tak lidi spíte?!!? ještě je tam dost nerozebraných věcí.!! tak mi pište PM co byste chtěli robit z 1. strany! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts