lahve Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no tak lidi spíte?!!? ještě je tam dost nerozebraných věcí.!! tak mi pište PM co byste chtěli robit z 1. strany! Kdybys změnil Twisted Metal za Flatout, tak bych něco napsal :). Twisted Metal je hóódně stará záležitost, Flatout už je o něco aktuálnější :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 to je teda přístup... ''jestli teda ještě berete:roll:''... když uš jsem někdo chce jít a vstoupit do projektu tak musí být na 100% rozhodlý.... takhle od toho člověka nemůžu čekat nic... A co se ti nelíbí na otázce, jestli ještě berete? Šlo mi pouze o korekuturu, proto sem se ptal, jestli je ještě místo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 A co se ti nelíbí na otázce, jestli ještě berete? Šlo mi pouze o korekuturu, proto sem se ptal, jestli je ještě místo ;)nic proti ale to co jsem psal nebylo na tebe:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Zabíram si Naruto Ultimate Ninja a Downstream Panic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Zabíram si Naruto Ultimate Ninja a Downstream Panicza 1. pište to co mam v seznamu na 1. straně a za 2. pište mi to PM!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 mohl bycg vytvorit taky nejakou recenzi do casaku hral jsem tak 200 her!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 kruto,kdy bude dalsi casopis,nerikej ze ho vydate presne v ten datum napis ho na predni stranu,aby se nekdo neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 jen dotaz k časaku jste týdeník nebo měsíčník ? jako jestli vydáváte 1 vydání/týden nebo 1 vydání/měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 to dimi: o datumu budem s krůtou hovořit večer To rob.:měsíčník (snažíme se:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 za dobu kdy se to stihne ted si mohl videt ze 1 byl na hovno a take za 1mesic a druhy lepsi za 2 mesice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Hele já už bych žádnýho redaktora nebral....ale vzal bych jednoho....je to kámoš a psal i pro Gamepark....ten by se hodil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 já bych taky moc lidí nenabíral, když už, tak do podsekcí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Tak doprdelky rozeberte si ty recenze:dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 to je blbost, nenuť lidi psát recenze na hry, který nechtěj, ať si vyberou svoje ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Mno hele jestli chcete muzu si vzit Silverfall..mohl bych ho zejtra sosnout ve skole...ale otazka je kdy je uzaverka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 uzávěrka je 30. 4. 2008!!:D Já vim jenomže si ty recenze nikdo nebere:dozey:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pípa beru si Silverfall...psát PM nejde tak to hodím aspoň sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pípa beru si Silverfall...psát PM nejde tak to hodím aspoň sem. ok máš to tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Jinak chtělo by to někoho jenom na Prewiew.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Já už mám připsanej ten Twisted Metal , Ok , dobře , zejtra to napíšu a dám vědět , jinak musím říct , že to bude těžké , ale ta hra je doopravdy o ničem ... Ale dobře , pokusím se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Chlapi už zbývá jenom 5 článků tak si to prosím rozeberte;)ať už je to pryč...:lol::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ten clanok "Zánik PSP?Aneb proč nevycházejí hry tak často jako na ostatní konzole? " vyhod pretoze je to blbost a nikto si to nezobere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Ale vcelku často se to tady řešilo...a tak jako nějakej výtah z toho udělat:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ten clanok "Zánik PSP?Aneb proč nevycházejí hry tak často jako na ostatní konzole? " vyhod pretoze je to blbost a nikto si to nezobere. Hlavně to není pravda, na PSP toho vychází daleko víc než na PS2, kde výroba kvalitních her skončila u GoW2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Jn a o N+ se toho taky moc neví... http://psp.ign.com/objects/924/924306.html http://psp.ign.com/articles/848/848961p1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts