Guns-player Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Jsem pro Consele Gamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Mohl bych se zeptat, jaké to bude mít rozměry? A jestli bych mohl poprosit ostatní grafiky, aby si mě přidali na icq (345193357), páč mě to nejde, kliknu na přidat, a nic to neudělá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 dal bych třeba : PSP World nebo PSP previews for PSP PS: jo a taky mě napadlo, že by jsme to mohli prodávat za body, ne? jako že by, ten co to chce poslal krůtovi třeba 250,- a my bychom mu to pak poslali a rozdělili se :) popřemejšlejte o tom, 250 neni zas tak málo, když to bude brát hodně lidí ;) EDIT : jo a taky bych udělal to, že kdo si napíše recenzi, tak se domluví s nějakým grafikem a udělají to dohromady, ne? ať to můžou prodiskutovat a bude to rychlejší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ale neni to az moc vela pre ludi ktori sa prave zaregistrovali ? Ja som za to aby ludia dali points podla svojej vole. Nech si stahne kto to chce pytat za to points je podla mna na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 dal bych třeba : PSP World nebo PSP previews for PSPPS: jo a taky mě napadlo, že by jsme to mohli prodávat za body, ne? jako že by, ten co to chce poslal krůtovi třeba 250,- a my bychom mu to pak poslali a rozdělili se :) popřemejšlejte o tom, 250 neni zas tak málo, když to bude brát hodně lidí ;) EDIT : jo a taky bych udělal to, že kdo si napíše recenzi, tak se domluví s nějakým grafikem a udělají to dohromady, ne? ať to můžou prodiskutovat a bude to rychlejší :) grafiku má na starosti goodfella'z ( 396-822-835) takže pokud jse na něco potřebujete zeptat tak děte za nim a co se tíče pts tak ty jse ZATIM vybírat nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 jasny no.. btw. libi se vam ten navrh na 1. stranku? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 JJ je to parada len na tie nazvy hier daj nejaky antialiasing alebo pouzi iny font. Je to moc kostickove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 hele muzu se zeptat jestli někdo dělá recenze na "Tajkono tacujin" 2??? nebo na Patapon??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No neviem vsetko je to po japonsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no chcu vam poprat hodne stesti, hlavne grafikum... ptz kdyz ja to delal sam ( docela zahul ) su zvedavej jak se vsichni shodnete na jednom :D n kazdopadne hodne stesti ja jako grafik bych to uz nezvladal :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Pro grafiky: Takže všichni grafici by měli používat program Adobe Photoshop CS2. Nevím co se myslí těma šablonama... Jestli se tím myslejí rendery,tak ok... Pár zajímavých odkazů: Rendery: http://planetrenders.net/ Brushe: http://www.brusheezy.com/ Fonty: http://dafont.com Kdo neví co to znamená,tak se ani nemusel hlásit. Veškeré ,,šablony vytvářejte v rozměrech 480 x 272!!! Děkuji ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no právě já bych rád napsal recenzy na Taiko No Taijusin Portable 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 ano, ono uz existuje i Adobe PS CS9. :lol: edit. na vysku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no právě já bych rád napsal recenzy na Taiko No Taijusin Portable 2sry ale zatim jse budou psát recenze ty co určíme mi, v dalších číslech promyslíme jiný tituli a nebo který jse zamlovaj vám.... ale zatim nn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 ano, ono uz existuje i Adobe PS CS9. :lol:edit. na vysku. Na sirku to bude podla mna lepsie. Ale nie som grafik tak sa rozhodnite vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Na sirku to bude podla mna lepsie. Ale nie som grafik tak sa rozhodnite vy. tez si to myslim. :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Taky si myslím, že to bude 1000x lepší na šířku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Šéfové... 1) Docela by se šiklo aby to PES vyšlo když už na něj mám psát recenzi :). 2) Zajímalo by mne jestli bych mohl dostat speciál o Oblivion travels, protože má vyjít za 25.1. (docela se o něj zajímám,měl jsem tu už topic :) ) 3) Nebojte se přidávat si mne na icq :? :) Na sirku to bude podla mna lepsie. Ale nie som grafik tak sa rozhodnite vy. Rozhodně. EDIT: Probrali jsme to po icq...všechno ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No prvy diel vyjde az za dlho a vtedy to uz bude :) Ale ja chcem pisat recky na homebrewyyyy :( navrh: EDIT: nebolo by lepsie na titulnu stranu dat len to co je v casopise najzaujimavejsie. Proste nejaka pecka. A potom vo vnutri by tamto bolo ako obsah. Skus to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Na zkoušku,jestli se vám to bude líbit... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Pekne len kde by sa nacpali obrazky z hry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Pekne len kde by sa nacpali obrazky z hry ? Nerozumim... Co máš na mysli? :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No proste screeny z hrania. Tamoto vyzera ze to je len na text . Proste kde by boli obrazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No proste screeny z hrania. Tamoto vyzera ze to je len na text . Proste kde by boli obrazky.na další straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak taky jsem zkusil udělat titulní stránku jenom na test :) plné rozlišení: http://i26.tinypic.com/xfvprk.jpg edit: tak to není plné rozlišení, se to zmenšilo, plné mám v pc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts