Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Redakce se rozšíří...to už je dávno domluvené:dozey:kdo do PS3 kdo pro Xbox a kdo pro třeba DS;)nemějte strach vy co tu jste doteď budete psát jenom o PSP a třeba já a Matouch můžeme psát o Xboxu;)(nevím jestli někdo z nás má jinou konzoli...) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, nejsem příliš zastánce multiplatformního magu. Uživatel PSP si přečte mag o PSP, ale když postupem času zjistí, že jeho měsíční těšení na další týden přišlo vniveč, protože ze třiceti stránek je o PSP jenom pět a zbytek je kvůli natažení magu. Magy jsou fakt o kvalitě a ne o délce a počet článků, věř mi, Krůto ;).

Odkaz ke komentáři

myslím si že redaktoři stávající hlavně nepochopili jednu věc....pokud má psp část teď 30s tran bude mít i příště......ty další konzole se rozšíří jinýma lidma....a může se to udělat tak že ty obrázky budou ve finále rozděleny......takže když si stáhneš psp mag..budeš tam mít každou sekci zvláš´t a nemusíš projíždět vše pokud nechceš

Odkaz ke komentáři

Hele prostě příklad..

Čtenář který vlastní PSP si stáhne náš časák do PSP a začne číst..Najednou uvidí nějakou hru na Xbox a řekne hm to nemá cenu to už se mě netýká a PG vesele smázne.

Když už recenze na jiný konzole tak v novým časáku.

Odkaz ke komentáři

Já s Dantem celkem souhlasím. Můžeme přidat další sekce, však vám co máte jen psp to fakt může ýt jedno. Budete psát furt recenze na psp, pošlete je a o víc se nestaráte. Další redaktoři, co maj velké konzole napíšou recenzi na ně a nestarají se zase o psp sekci.

Odkaz ke komentáři

Já s Dantem celkem souhlasím. Můžeme přidat další sekce, však vám co máte jen psp to fakt může ýt jedno. Budete psát furt recenze na psp, pošlete je a o víc se nestaráte. Další redaktoři, co maj velké konzole napíšou recenzi na ně a nestarají se zase o psp sekci.

Ale to je dobrej nápad no , vyhradily by se stránky pro Xbox , popřípadě PS3 a PSP , ten kdo by neměl tu danou konzoli ,by prostě dál nepokračoval ... Změnil jsem na to celej názor , a jsem pro , doufám že se to uskuteční ... Docela rád bych psal i pro Xbox ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu