MasterMIND Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 A už by to asi nebyl portable gamer, ale console gamer :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 njn :D A keby sa mastermindovi chcelo , moze to vydavat v dvoch rozliseniach . Pre PSP a pre Xbox,PS3 a wii :D Alebo verziu pre tie ostatne konzole dajte na web a budu si to kukat cez webovy prehliadac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Uz bych to necet, sem zasadne proti. Nebyl by to portable gamer ale neco totalne blbeho protoze by tam nebylo nic poradne. Navic by si to ostatni konzole nemoli cist a na takove WIi nevychazi ani 4% toho co na PSP za mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Náhodou , já jsem možná i Pro , v úterý budu mít Xbox , takže budu psát (rád) Recenze i o Xbox hrách , není problém , záleží jen na vás ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Preco by tam nebolo nic poradne ? Bola by redakcia zvlast vyhradena pre xbox napr. a zvlast pre PSP. A ako som uz pisal , keby sa mastermind posnazil tak to mozu citat vsetci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 80% lidí z tohohle fóra má Xbox 360 nebo PS3...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Hele zatím sotva stačíme na PSP a přidat další 3 nebo kolik konzolí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Hele zatím sotva stačíme na PSP a přidat další 3 nebo kolik konzolí ? No takhle , stačilo by nabrat na víc lidi ... Ale dle mého skromného názoru , si myslím , že PSP bohatě stačí ... Doopravdy nemá smysl dělat další Sekce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Redakce se rozšíří...to už je dávno domluvené:dozey:kdo do PS3 kdo pro Xbox a kdo pro třeba DS;)nemějte strach vy co tu jste doteď budete psát jenom o PSP a třeba já a Matouch můžeme psát o Xboxu;)(nevím jestli někdo z nás má jinou konzoli...) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 je to blbost ... vykašli se na to a nech tam jen psp ;) jestli to lidi opravdu chtějí, tak vznikne jinej časák, bejt tebou se o to nestaram :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 no, nejsem příliš zastánce multiplatformního magu. Uživatel PSP si přečte mag o PSP, ale když postupem času zjistí, že jeho měsíční těšení na další týden přišlo vniveč, protože ze třiceti stránek je o PSP jenom pět a zbytek je kvůli natažení magu. Magy jsou fakt o kvalitě a ne o délce a počet článků, věř mi, Krůto ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Přesně tak lahve....stačí prostě PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 A všimli jste si kolik lidí chce i ty ostatní konzole?PSP zůstane hlavní na ostatní bude třeba 1-3 recenze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 JJ, tak by to bylo dobrý. Nebyla by na škodu taky verze časopisu pro PC (větší rozlišení), aby si ho mohli přečíst všichni, kdo třeba nemají PSP (asi jich moc není), no prostě aby se to dalo číst i v PC, to z PSP je strašně malinký.. (můj názor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 myslím si že redaktoři stávající hlavně nepochopili jednu věc....pokud má psp část teď 30s tran bude mít i příště......ty další konzole se rozšíří jinýma lidma....a může se to udělat tak že ty obrázky budou ve finále rozděleny......takže když si stáhneš psp mag..budeš tam mít každou sekci zvláš´t a nemusíš projíždět vše pokud nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Mě příde jako kdyby jste závideli těm co mají ty další konzole:lol:však vy napíšete o PSP a ostatních si nevšímáte;)toť můj názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 :D neříkám, že je to blbý nápad, hlasoval jsem pro ano, ale nemyslíte, že kdyby chtěl někdo časák o třeba xboxu (nějaký fanda), tak si ho založí? Aspoň bude víc časáků a ne jenom jeden na všechno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Hele prostě příklad.. Čtenář který vlastní PSP si stáhne náš časák do PSP a začne číst..Najednou uvidí nějakou hru na Xbox a řekne hm to nemá cenu to už se mě netýká a PG vesele smázne. Když už recenze na jiný konzole tak v novým časáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jj, taky jsem pro to aby se to zařadilo do jinýho časáku .. ;) Dante1986: přestaň tady kecat kdo co nechápe ... nejsme dementi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Já s Dantem celkem souhlasím. Můžeme přidat další sekce, však vám co máte jen psp to fakt může ýt jedno. Budete psát furt recenze na psp, pošlete je a o víc se nestaráte. Další redaktoři, co maj velké konzole napíšou recenzi na ně a nestarají se zase o psp sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Já s Dantem celkem souhlasím. Můžeme přidat další sekce, však vám co máte jen psp to fakt může ýt jedno. Budete psát furt recenze na psp, pošlete je a o víc se nestaráte. Další redaktoři, co maj velké konzole napíšou recenzi na ně a nestarají se zase o psp sekci. Ale to je dobrej nápad no , vyhradily by se stránky pro Xbox , popřípadě PS3 a PSP , ten kdo by neměl tu danou konzoli ,by prostě dál nepokračoval ... Změnil jsem na to celej názor , a jsem pro , doufám že se to uskuteční ... Docela rád bych psal i pro Xbox ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jenže už to nebude Portable Gamer.....Tak proč se nezaloží novej časák o velkých konzolích ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jenže už to nebude Portable Gamer.....Tak proč se nezaloží novej časák o velkých konzolích ? Název je to nejmenší ... Jinak novej Mag by se zase mus el celej předělávat , nechal bych to tak ... Času na to je ještě dost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pánové...stáhne te si časopis a rozbalíte...;)A vykouknou na vás tyto složky:) PSP Xbox 360 PS3 Wii DS A o čem budete chtít číst tak to si prostě otevřete:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Presne tak super napad a tak to bude najlepsie :D A portable gamer to moze byt stale kedze je primarne na citanie v portable teda prenosnom zariadeni. A kedze bude primarne robeny na prenasanie a citanie v PSP tak to moze byt dalej portable gamer :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts