Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Moje řeč, a mimochodem, jestli se ti to kruto podaří uskutečnit, tak chci psát i do PS3 sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pánové...stáhne te si časopis a rozbalíte...;)A vykouknou na vás tyto složky:)PSP Xbox 360 PS3 Wii DS A o čem budete chtít číst tak to si prostě otevřete:dozey: o tom si myslim sve,ale podporuji to. kolik tam bude v tech slozkach stran jo mimochodem stejne si to vsichni prectou:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Taky si myslím. Jako když se to tak vezme tak hodně lidí by si podle mě rádo přečetlo i o hrách co vycházejí na jiný platformy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Tak pokud tu nepříjde tak nových 10 grafiků, tak vám přeji dobrou chuť a příjemnou zábavu :) EDIT: leda že by ty vokouknuté složky (krom psp a ještě jednoho) nebyly prázdné :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Já budu klidně dělat grafiku na Xbox:lol:ale dneska jsem Xko vezl na reklamaci:(:nečte disky...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 takže pánové.. nechápu proč se krůta za 1.nezeptal mě (byl jsem na chalupě..)! a s tima sekcema nesouhlasím! Já chci jen elektronický časopis o psp... o ostatních platformách je jich dost.. a navíc by jsme to nezvládli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 to rozšiřování časopisu je dle mýho k ničemu... 1) časopisů o "velkých" konzolích je dost... 2) tento časopis byl založen s tím že se zaobírá PSP... 3) už tak to nestíháme (viz. 2 číslo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Přesně FaKe, jen tak dále :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Přesně tak...souhlasím s FaKe i s Pípou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 a taky si zase někdo nepřečetl posty víše...:dozey:třeba fake:lol:ta redakce bude rozšířená;)na každou sekci někdo jiný?poberete to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 tak je vše rozhodnuto... vracíme se do starých kolejí.. PG je a bude jen o PSP!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Vím že někoho zvás potěším a někoho zklamu,jako důkaz že je to pravda. Portable - Gamer bude stále jenom o PSP!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Nemohl bych se nejak podilet na tvorbe casopisu ? ..rad bych se pridal. Rozmysli si to dobře, jestli doopravdy chceš tak bych ti možná uvolnil moje místo, jelikož nehraju tolik her a už vůbec ne novinky ... :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Ne!Máme plno...a el-barto nikam nepůjde:dozey: Edit:Můžeš napsat recenzi na Metal Gear Solid,nebo třeba afkim;)jo to by jsi nám pomohl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 recenze na FIFU dokončena ;), ten Ford Offroad asi nestihnu :( EDIT : napadlo mě, že bych mohl vést sekci, něco jako dotazník na členy console-fora, do každého čísla bych si někoho vybral ;) EDIT 2 : btw. chtěl bych poděkovat tomuhle celku, 2. číslo má solidních 261 stáhnutí, .. :!: Congratulations :!: .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Jasný;)musíš to stihnout to dneska stáhni zahraj trošku a napiš pár dojmů;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Prosimtě el-barto pošli mi znova tu recenzi na Fifu 2008...já nevim v čem jsi to psal ale prostě to nejde otevřít:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 psal jsem to v nových officech :), ty máš ty 2003 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 2003,2007 ;)Napiš to radši do poznámkového bloku:):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 2003 neberou .docx a ty práve 2007 dělá.. to je nejpodstatnejší rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 V jakym pisete programu recenzce ? :D já normal ve Wordu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 To já taky:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 no a mohl bych dělat ten dotazník ?? .. :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 No pokud by jsi to vzal jako rozhovory. Víš jak to myslím ne? Vybral by sis třeba shadow.wizarda nebo jak se jmenuje a prostě se ho na něco poptal tak proč ne...:D Musím to ještě prokonzultovat s pípou,myslím si že by to problém nemusel být,jako zpestření je to výborný nápad.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 okay, pak mi napiš, jestli můžu .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts