Frozen Bee Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 hele,hlavne tam dejte vic těch tapet,ta minulá se mi moc líbila,akorát blbá barva:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Zdali pak máte už napsaný recenze?;)Za 4 dny je uzávěrka a tak jsem je musel napsat taky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Já už svojí poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Neměl jsem co dělat :dozey: a tak jsem udělal grafiku pro mou recenzi Fifa Street 2.Pište vaše ohlasy jak se vám líbí atd.;) Pište i negativní ohlasy...na všechny zodpovim;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 to kruta: omg - AdHoc je pres wifi takze to porad jede pres Wifi,to co si mel namysli byl Infrastructure :dozey:...pripravil sem pro vas hru ///:lol::lol: wow nevedel sem ze delas za EA:dozey: jeste ten text trosku pouprav a dolad....grafciky je to dobry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 jojo, graficky v pohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ale určitě bude číslo 3 lepší než číslo 1,2. :) Jinak kruta nemáš tam žádny pozadí.Beckham je nejakej rozplaclej do široka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Jojo, grafiku mi krůta šlohl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Neměl jsem co dělat :dozey: a tak jsem udělal grafiku pro mou recenzi Fifa Street 2.Pište vaše ohlasy jak se vám líbí atd.;) Pište i negativní ohlasy...na všechny zodpovim;) zkus použít mou korekturu, ostudo :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Si mi jí ještě neposlal dneska to musim předělat:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 nelíbí se mi na tom, že to pozadí (ten přechod tmavé do svétle jde i přes hráče a těm je na oblecení videt ta zlomová čára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Mě se to právě že líbí taky tak proto jsem snižoval krytí aby to bylo vidět;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 mě příde taky trochu divnej ten pruh přes střed, ale když to měl bejt záměr ... :roll: EDIT : ty fotbalisty dej před něj ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Nebojte všechno bude jinak:lol: el-barto : Pípa je asi na chalupě...takže zatim níc;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Udělal jsem další možný návrh... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Takže pište zdali se vám to líbí;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 To budem k recenzím dávat naše fotky ? :D To nikdo nebude číst Haloween už byl :D Jinak obrázky bych dal na jednu stránku bez textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 je to dobrý. Ono je spíš jedno, jak to budevypadat, ale chtělo by to sjednotit, aby u každé recenze byly stejné údaje, tj. třeba hodnocení, jméno autora, cena hry, multiplayer (adhoc/infrastructure)... (zkušenost s jinými magy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Hele, k těm fotkám recenzistů, není to špatnej napad, ja s MINDem, bysme mohli ty fotky poupravit nejak jako je v Nextlevelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ok domluvte se...;)a hlavně mě napiš na ICQ!Teď se jdu mýt takže napiš až tak za 30 minut:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 no já nevim, ale jestli tam budem mít fotky, tak to nikdo číst nebude :lol: každopádně ten druhej návrh je lepší ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 no já nevim, ale jestli tam budem mít fotky, tak to nikdo číst nebude :lol:každopádně ten druhej návrh je lepší ... ;) Souhlasím , jen budu muset sehnat aktuální fotku :P To nebude problém ... Btw , nenabereme ještě pár nových lidí ? a psalo by se o více hrách :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Já už bych nenabíral...je nás dost. Jinak budu se teda muset vyblejsknout jo ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Já po tomto čísle budu končit... nemam čas.. a hlavně už mi končí inspirace... naberte za mě někoho novýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 K těm fotkám, mohl byste mi je poslat, a já bych z nich mohl udělat třeba jenom siluety :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Tak to posílejte MasterMINDOJ:lol:(ty fotky) nějaký nejlepší aby se každej nelekl:lol::D (bez urážky) - berte to jako srandu:dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts