*Dave* Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 MINDE nejses tady sam grafik :D mě taky mužete poslat PM s fotkama kazdej muze udelat jiny verze... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Ej vole ale ja sa fotit nebudem :D Sorry :) Teda ked to poradne upravite tak dobre ale inac ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Nekecej a vyfoť se!!:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 OMG, doufám že to teda hodně potuníte ty obrázky, jinak jsem zásadně proti. :) Je to ale docela dobrej nápad, takhle je to i např. ve Score. Vypadá to dost profesionálně. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Jo, je to dobrej nápad, taky se vyfotím a pošlu to Mindovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Já bych radši z toho obrázku udělal jen siluetu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Jak mi potom pošlete tu fotku, tak mi napište, co s tím chcete udělat, jestli vymazat beďary atd :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 :lol:jebáky:D:lol: Jinak pro totální spáče vzkazuji že dnes 30. 4. 2008 do 24:00 můžou poslat recenze na e-mail: krutik.cs@seznam.cz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 A fakt musim tu fotku poslat ? :dozey: je to nutne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Já se taky musel přemlouvat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 ja ji take neposilam :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 a proč nje ? dyť vám to upraví tak že vás nikdo nepozná, myslím že je to dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 To Guns-player: ty se do toho nemotej, když končíš .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 To Guns-player: ty se do toho nemotej, když končíš .. ;) jenze to nic nemění na tom, že ty fotky budou jeste v tomto cisle.... a do nej ja dnes posilam svou posledni recenzy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Jestli se někdo bojíte své podoby, tak se bát nemusíte, protože vám za prvé upravím tu fotku tak, že se si budete líbit, a za druhé, všichni co mi jí poslali, a říkali, jací jsou ksichti vypadali normálně, tak nevím, co děláte, protože největší ksicht na fóru jsem tady já :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Panebože...jak říká moje máma každej má na sobě nějakou krásu a každej se někomu na tomhle velkym světě líbí;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 omg, to je jako GP dmnce :D no to nebudu řešit myslím š to řeknu takhle pokud mě a mindovi pošlou all fotky tak je do tech cisel davat budem, pokud ne... zklamali ste... :D:):( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Budeme a ten kdo jí nepošle...tak tam dám fotku mí sestry!!:lol:rozmyslete si to...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Nepsal Vám teď někdy Pípa?Už se tady dlouho neukázal kde je?Neviděl jste ho někdo?:roll::lol:to je jedno... Pro Pípu:Až budeš číst úvod tak nebyl čas to s tebou probrat, protože jsi pořád Off;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Právě jsem odeslal recenze,prewiew,články na korekturu tak uvidíme kolik tam bude mít kdo chyb:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Korektury hotovy, teď je to jen na pánovi grafikovi :). Prosím přispěvovatele o vynechání zbytečného formátování textu (odsazování tabulátorem, tučné texty...), pro vás jsou to zbytečné úkony, které pak my musíme zrušit kvůli přeformátování do obrazových "stripů" pro PSP verzi. U každého článku by měl být aspoň základ, tj. podpis autora a hodnocení, nejlépe ještě klady a zápory. Jinak chyby nebyly nijak závratné, spíš než hrubky byly problémy s čárkami mezi větami a občas špatné formulace, problémy s vyjádřením myšlenky. Ale viděl jsem horší. Některé články jsou dokonce na celkem profi úrovni co do jazykové malebnosti :). Tak a já jdu spát, přispěvovatelé se tentokrát nějak činili, článků je dost a většinou delší, než jsme v PG zvyklí :). Dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tak už se těším až to bude hotové a podle mě by bylo lepší kdybychom si mohli recenze do dalšího čísla vybírat sami, někomu totiž z toho seznamu nemusí sednout vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 souhlasim s Daxterem ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Klaním před vámi.Supr projekt...JEN TAK DÁL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 druhý číslo stáhlo 312 lidí, doufam, že třetí dá alespoň 350 ... :) dejte to zase na edisk .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts