Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jestli se někdo bojíte své podoby, tak se bát nemusíte, protože vám za prvé upravím tu fotku tak, že se si budete líbit, a za druhé, všichni co mi jí poslali, a říkali, jací jsou ksichti vypadali normálně, tak nevím, co děláte, protože největší ksicht na fóru jsem tady já :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Korektury hotovy, teď je to jen na pánovi grafikovi :). Prosím přispěvovatele o vynechání zbytečného formátování textu (odsazování tabulátorem, tučné texty...), pro vás jsou to zbytečné úkony, které pak my musíme zrušit kvůli přeformátování do obrazových "stripů" pro PSP verzi. U každého článku by měl být aspoň základ, tj. podpis autora a hodnocení, nejlépe ještě klady a zápory.

Jinak chyby nebyly nijak závratné, spíš než hrubky byly problémy s čárkami mezi větami a občas špatné formulace, problémy s vyjádřením myšlenky. Ale viděl jsem horší. Některé články jsou dokonce na celkem profi úrovni co do jazykové malebnosti :).

Tak a já jdu spát, přispěvovatelé se tentokrát nějak činili, článků je dost a většinou delší, než jsme v PG zvyklí :). Dobrou noc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu