Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Do příští ho čísla určitě...chci co nejvíce sekcí přibydou filmy a rozhovory...a ještě se uvídí co bude dál;):lol:

Krůto, hezkej promo banner, ale pochybuju, že Portable Gamer jsi zaregistroval coby obchodní značku (trademark). Pokud ne, doporučuju smazat symbol TM nad názvem magu, abys neměl oplétačky s úřadama za nedovolené používání obchodní značky. Je to podobné, jako kdyby ses oficiálně podepisoval jako ing. a neměl k titulu právo k užívání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyjít má zítra...

Jinak... Preview se opravdu píše takhle. Ale chybka se tam semtam vloudí. Časem to ale určitě vymizí. Vždyť na tom zas tolik nesejde :-)

Mě se celkem líbí grafická stránka časopisu. Vypadá to dost dobře. A když sem zjistil, co jsou autoři "zač", přišlo mi to ještě lepší :-) Podle mě dobrej výkon.

Jinak... Tešim se na další číslo ;-) Ale zpoždění mi nevadí...

Odkaz ke komentáři

Dnes večer to bude určitě;).Jinak můžeš mě napsat jaké chceš dát pozadí na Naruto:lol:

Krůto, vzhledem k evidentní nutnosti dodělat mag dneska doporučuju během korektury neustálý kontakt na icq, protože předpokládám, že tam bude chyb víc, tak ať můžeš rychle reagovat (opravovat).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu