Articless Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Tak a já jdu spát, přispěvovatelé se tentokrát nějak činili, článků je dost a většinou delší, než jsme v PG zvyklí :). Dobrou noc. Přišlo ti i to téma odemě? Na tvůj mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 314, to mě příjde celkem málo na to že je s tím dost práce, chtělo by to líp propagovat i jinde než jen na console foru, hodit to i na jiný fora a stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Přišlo ti i to téma odemě? Na tvůj mail. pošli to znovu na hrdlickar@centrum.cz Přišly mi jen články od Krůty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 na to, že máme 3,216 aktivních uživatelů je to fakt málo, ale reklamu zařizuje kruta .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 pánové opravdu squeli fakt super cekalsem ze to bude naka kravina ale tohle vipada vazne profesionalne!!! super:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 všem se moc omlouvam, byl jsem na chalupě (povinně) takže vidim že mam co dohánět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Udělám reklamní bannery požádám někoho tady na fóru o trochu zviditelnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 můžu dělat ty rozhovory ?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Do příští ho čísla určitě...chci co nejvíce sekcí přibydou filmy a rozhovory...a ještě se uvídí co bude dál;):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 takže dělam rozhovory ?? okay, snad někoho seženu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jo,jo představoval bych si tak 1-2 rozhovory do jednoho čísla;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Do příští ho čísla určitě...chci co nejvíce sekcí přibydou filmy a rozhovory...a ještě se uvídí co bude dál;):lol: Krůto, hezkej promo banner, ale pochybuju, že Portable Gamer jsi zaregistroval coby obchodní značku (trademark). Pokud ne, doporučuju smazat symbol TM nad názvem magu, abys neměl oplétačky s úřadama za nedovolené používání obchodní značky. Je to podobné, jako kdyby ses oficiálně podepisoval jako ing. a neměl k titulu právo k užívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Já jsem ještě neposlal fotku , čeká se aspoň na mě ? :dozey: přijdu dom, blejsknu se .. a pošlu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Já to TM teda nevidim:lol:je to napsané bíle a pozadí je bílé;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 zatim PortableGamer, každopádně se mi nelíbí, jak je to roztažený .. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Já to TM teda nevidim:lol:je to napsané bíle a pozadí je bílé;) ale já to vidím. Pod logem PG je napsáno Portable Gamer™, nedělej, že to nevidíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Vyjít má zítra... Jinak... Preview se opravdu píše takhle. Ale chybka se tam semtam vloudí. Časem to ale určitě vymizí. Vždyť na tom zas tolik nesejde :-) Mě se celkem líbí grafická stránka časopisu. Vypadá to dost dobře. A když sem zjistil, co jsou autoři "zač", přišlo mi to ještě lepší :-) Podle mě dobrej výkon. Jinak... Tešim se na další číslo ;-) Ale zpoždění mi nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Zpoždění se zatím nekonná;)!Už mě zbívá cca. 3 recenze...takže se to snad stihne. Za celý Portable - Gamer děkuju N3o21 co o nás napsal na svůj web... Přečtěte si to --> http://psp.n3o21.cz/item/portable-gamer-cesky-minicasopis-o-psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Právě jsem dodělal recenzi na SpinOut. Proč to sem píšu? Protože už mi zbývají pouze 2 recenze...a to Naruto a Space Invaders...;)takže doufám že se žádné odklady chystat nebudou:D:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Chybý 2 recenze :dozey: Záleží jenom na tom , jak se k tomu postaví Kruta ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 kruta: doufám, že NARUTA neodfláknes :D kvůli casu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 kruta: doufám, že NARUTA neodfláknes :D kvůli casu :D Nic se neodflákne, pustíme to, až to schválím, že je to hodno vypuštění :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 hej mensi dotaz-kdo psal tu recenzi na Wipeout Pure v prvnim dile?:D a druhej dotaz: uz to sakra vyjde? se nudim a nemam co hrat a chci si neco precsit tak pohnete :lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Dnes večer to bude určitě;).Jinak můžeš mě napsat jaké chceš dát pozadí na Naruto:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Dnes večer to bude určitě;).Jinak můžeš mě napsat jaké chceš dát pozadí na Naruto:lol: Krůto, vzhledem k evidentní nutnosti dodělat mag dneska doporučuju během korektury neustálý kontakt na icq, protože předpokládám, že tam bude chyb víc, tak ať můžeš rychle reagovat (opravovat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts