Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no co ... ještě máme 2 a půl hodiny,tak si počkáme ....

Dimi, tobě to možná nevadí, ale ti lidé, kteří to vydají, nechtějí vypadat jako parta debilů, tak si s tim musí trochu pohrát ...

Děkuju. Tohle je Krůtovo první seznámení s korekturami, kdyby nebyly, byl by mag venku a lidi by říkali, že je sice lepší než dvojka a jednička, ale plný chyb. Tohle já nechci. Pokud už jsme se jednou s Krůtou domluvili (a vyplynulo to z příspěvků z této diskuse na téma „moc chyb“, že je to potřeba), že to chce kvalitní mag, tak jsem se nabídl, že to budu dělat já a zdarma (protože sympatie k odvážným publicistům a k fandům PSP atd.).

Kdysi, bylo mi jako vám, jsem dělal něco jako vy tady: vydával jsem herní časopis (později časopis o tzv. demoscéně - www.scene.cz) pro Amigu, který se šířil disketami přes známé a později internetem. Vydal jsem 22 dílů a nemalou pomocí známých, nicméně jsem ho skládal dohromady jako tady Krůta, Pípa, MasterMind. Parta kluků, co se bavěj publikováním článků pro malý okruh známých. Vím, jak je těžké vydržet, protože těch lidí, co umí psát a hlavně je to baví, je už hrozně málo a vždycky bylo. Tohle je důvod, proč jsem se chytnul party lidí, kterým je o polovinu let méně než mně, ale jde nám o to samé. Každý umí něco a dohromady děláme snad užitečnou věc. Omlouvám se tedy o lehce uražený tón, ale snad je teď jasno, že chci zkorigovat články tak, aby nedělaly ostudu (Krůto, jednou, až se nase*em, vydáme vy největší špeky z původních recenzí, s povolením autora, samozřejmě ;)) a jestli to bude o den déle, nevadí. O to raději se pod to pak rád podepíšu. Už teď je mi jasný, že kvůli časovému presu budu muset asi být lehce benevolentní k typografickým chybám (správné psaní a sazba textů), ale prosím respektujte to, že je to poprvé, co co se snažíme, aby to mělo nějakou úroveň. Uf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sry ale dneska to opravdu nevyjde...:(přečtěte si 1 stranu a uvidíte kdy to snad vyjde;)Láhve mě totiž zavalil hodně chybami:D

tak se vykašli na korektury formátování a odstraň hlavně chyby češtinářský. Překlepy, špatné dělení slov... prostě abychom nebyli za blbce. Formátování nebo nějaký jednotný styl doladíme do příště. Kompromis. Co?

Odkaz ke komentáři

ja věděl, že sem do toho Naruta nasekal hodně chyb :D a pls tohle : Už teď je mi jasný, že kvůli časovému presu budu muset asi být lehce benevolentní k typografickým chybám (správné psaní a sazba textů), ale prosím respektujte to:!: byl bych rád kdyby sis s tím dal stejně záležet jako s každou jinou recenzí... hlavně to špatný formulování bývá problémem

Odkaz ke komentáři

Tak já už jsem (jako první) celý třetí díl shlídnul (díky Kruto) , doopravdy to není ještě na vydání ... je pravda , že jsem četl ještě neopravenou verzi , ale např jsem našel i ve své recenzi pár chyb , za které se stydím ... Jinak musím podotknout , že je doopravdy se na co těšit , tohle bude vydařený kousek ...

Odkaz ke komentáři

Takže komu bude vadit když uvidí v časopisu chybu typu špatně:1399Kč , správně : 1399 Kč ? Nebo Fifa Street 2 a FIFA Street 2 jestli tohle někomu bude vadit tak nechápu...:dozey:

Je to chyba, i když menší, než špatné i/y ve větě. FIFA je zkratka, proto velká písmena, a cena se vždycky píše odsazená od měny. Navíc jsem zvyklý na to, že když korektura, tak pořádná a se vším všudy, tj. i formátování, sjednocení vizuálů atd. Jsem ochoten tyhle chyby pustit, pokud se příště opakovat nebudou, popř. pokud je zde přiznáme a napíšem, aby s tím čtenáři počítali, že o tom víme.

Odkaz ke komentáři

A JE TO TADY!!

3 číslo můžete stahovat právě teď!

Prosíme, aby jste omluvili chyby...

Jsme si vědomi chyb typu : 1399Kč , zalamování textu , a plno jiného.

Abych pravdu řekl tak zpoždění je kvůli mě, protože jsem si recenzne neuložil do PSD ale jenom do JPG.

------------------------------------------------------------------

ČÍSLO 3!

Odkaz ke komentáři

Furt si stojim za tym ze recenzie by si mali vyberat redaktori. Takto niektori musia robit recenzie na to co nechcu a je to o ho*ne (teraz nenarazam na ziadnu recenziu v casopise)
já to dělam tak že sem dávam seznam a když si z toho nikdo nic nevybere a řekne mi že se mu ze seznamu nic nepáčí tak má možnost si vybrat jednu věc podle libosti
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu