el-barto Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 nevim nevim, tohle číslo bylo asi graficky nejvíc sjednocený, takže okay, ale myslim si, že teď se budeme lepšit .. :) .. ale hlavně tam bylo strašně malých chybek, jako např. chyběla mezera, tak to by chtělo dodělat, kdyžtak posuňte uzávěrku .. ;) BTW : u mojí recenze na Beats jste napsali, že neznáte cenu, přitom jsem do ní napsal, že stojí 5 USD .. :D EDIT : gramatika samozřejmě okay, takže bych chtěl poděkovat krůtovi a láhvovi .. :) Doslech jsem se, že má zeke narozky, tak všechno nej .. :) .. hlavně to nepřežeň :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Do dalšího čísla si zamlouvám klasiku SSX :D dohráno, asi nej sport. hra v tomto oboru a pak se pokusim o Downstream panic ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Nový číslo je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Tak, 2x přečteno a super, pokud to pude, tak na příští číslo bych rád The Godfather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 chybi mi tam ta recenze na CTtorrent ale jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Mal som ju robit ja ale mal som par tyzdnov PSP out takze sorry. Fakt sorry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 lidi zatim nepište...(co se týče recenzí)... až bude seznam. Teď ne, byl by v tom chaos:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 muj komentar k 3 1.Vice tematickych clanku a mene nezajimavych a hodne strych her, Treba:CALL OF DUTY FIFA STREET 2 SPACE SILVERFALL 2. Preview se hodne libilo,klidne treba muzete davat hry o kterych si myslite ze vyjdou:idea:. 3.CLANKY,cekal jsem vice a delsi,nic z toho NENI 4.VICE HOMEBREW,vychazi mnohem vice vecicek nez 1!!8) 5.NEPOMER:Recenzi versus zbytek:arrow:mene recenzi vice zbytku:? 6.ZA ten cas!!!!!!MAlo ne:wohow: diky za ohlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 :lol: málo co že by jsi to zkusil sám?:dozey:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 :lol: málo co že by jsi to zkusil sám?:dozey:...pravda!!.. se ukaž ty:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 zatím tu nevidím žádné zmínky o pravopisných chybách... že bychom to po této stránce sladili k dokonalosti? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Asi jo...;) a já vám pořád říkám že na délce časopisu záleží!Ale musím říct že časopis jsem četl minimálně 2x déle než předešlé 2 čísla;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 ahorad jsem si parkrat vsiml spatneho rozdelovani slov na radky... u naruta pr :D dam priklad pro pochopeni abec - eda :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Jo psal jsem že těhlech chyb jsme si vědomi...;) A ještě mě na mail nepřišel ani 1 názor na Gold účty a spolupráci s Xzone.cz :dozey: takže pište protože na ty názory čekám!!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 ja jsem pro oboji at se vyjadri tady mohla by to byt zajimava diskuse ne :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Do dalšího čísla si zamlouvám klasiku SSX :D dohráno, asi nej sport. hra v tomto oboru a pak se pokusim o Downstream panic ok? nedohrál, nekecej ... :lol: Asi jo...;) a já vám pořád říkám že na délce časopisu záleží!Ale musím říct že časopis jsem četl minimálně 2x déle než předešlé 2 čísla;) na délce nezáleží, záleží na kvalitě ;) , příští číslo dělejte s MM společně a bude to rychlejší => víc času na korekturu/opravu ... :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 jo a to video mi nejde přehrá, netušim proč ... :bash: BTW : beru si Smash Court 3 a NFL Street 3 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 muj komentar k 31.Vice tematickych clanku a mene nezajimavych a hodne strych her, Treba:CALL OF DUTY FIFA STREET 2 SPACE SILVERFALL 2. Preview se hodne libilo,klidne treba muzete davat hry o kterych si myslite ze vyjdou:idea:. 3.CLANKY,cekal jsem vice a delsi,nic z toho NENI 4.VICE HOMEBREW,vychazi mnohem vice vecicek nez 1!!8) 5.NEPOMER:Recenzi versus zbytek:arrow:mene recenzi vice zbytku:? 6.ZA ten cas!!!!!!MAlo ne:wohow: diky za ohlas No, možná bys mohl zkusit dělat svůj vlastní časák a pak bychom to mohli porovnat. :dozey: Jinak, krůto, dej sem anketu na ten X-zone a gold účty, bylo by to lepší, hodně lidem se nechce psát emaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 ahorad jsem si parkrat vsiml spatneho rozdelovani slov na radky... u naruta pr :D dam priklad pro pochopeni abec - eda :D víme o tom, už se to Krůtovi nechtělo opravovat. Uvidíme, jak bude vypadat spolupráce s MasterMINDem, snad si nechává pro korektury v záloze PSDčka :). Já už po korektuře ten časák nečtu, pročet jsem každej článek tak 3x, takže už po mně nechtějte, abych to četl zase ve finální verzi :). A důležitější je kvalita, ne kvantita (dokud se za to neplatí, papírovej časák za kilo s deseti stránkama textu by mě asi taky neuspokojil). Ale na to přijdete časem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 jo a to video mi nejde přehrá, netušim proč ... :bash:BTW : beru si Smash Court 3 a NFL Street 3 ;) vyjeď úplně na ms0: a vlož do video.. tak jsem to udělal já a vše fachá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 No panebože barto:D snad si to video nenakopíroval do Picture ? :lol:jestli jo tak to mě poser :lol::D Proběhli edity na úvodních stranách...nezapomeňte hlasovat v anketě...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tak lidi už je na světě new seznam a máme 2 nové sekce.. viz 1. strana... a zas jako obvykle mi pište co budete dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Patapon a Warriors Orochi jsou mí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Ked pridate do zoznamu naruto shippuuden movie tak to berem HNED HNED HNED teraz uplne super HNED. A mozem napisat aj megarecenziu na serial naruto shippuuden ked chcete :) Ked tam bolo o seriali heroes tak preco nie naruto :) Ale fakt !! ja to tam strasne chcem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts