Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

nevim nevim, tohle číslo bylo asi graficky nejvíc sjednocený, takže okay, ale myslim si, že teď se budeme lepšit .. :) .. ale hlavně tam bylo strašně malých chybek, jako např. chyběla mezera, tak to by chtělo dodělat, kdyžtak posuňte uzávěrku .. ;)

BTW : u mojí recenze na Beats jste napsali, že neznáte cenu, přitom jsem do ní napsal, že stojí 5 USD .. :D

EDIT : gramatika samozřejmě okay, takže bych chtěl poděkovat krůtovi a láhvovi .. :)

Doslech jsem se, že má zeke narozky, tak všechno nej .. :) .. hlavně to nepřežeň :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

muj komentar k 3

1.Vice tematickych clanku a mene nezajimavych a hodne strych her,

Treba:CALL OF DUTY

FIFA STREET 2

SPACE

SILVERFALL

2. Preview se hodne libilo,klidne treba muzete davat hry o kterych si myslite ze vyjdou:idea:.

3.CLANKY,cekal jsem vice a delsi,nic z toho NENI

4.VICE HOMEBREW,vychazi mnohem vice vecicek nez 1!!8)

5.NEPOMER:Recenzi versus zbytek:arrow:mene recenzi vice zbytku:?

6.ZA ten cas!!!!!!MAlo ne:wohow:

diky za ohlas

Odkaz ke komentáři

Do dalšího čísla si zamlouvám klasiku SSX :D dohráno, asi nej sport. hra v tomto oboru a pak se pokusim o Downstream panic ok?

nedohrál, nekecej ... :lol:

Asi jo...;) a já vám pořád říkám že na délce časopisu záleží!Ale musím říct že časopis jsem četl minimálně 2x déle než předešlé 2 čísla;)

na délce nezáleží, záleží na kvalitě ;) , příští číslo dělejte s MM společně a bude to rychlejší => víc času na korekturu/opravu ... :bash:

Odkaz ke komentáři

muj komentar k 3

1.Vice tematickych clanku a mene nezajimavych a hodne strych her,

Treba:CALL OF DUTY

FIFA STREET 2

SPACE

SILVERFALL

2. Preview se hodne libilo,klidne treba muzete davat hry o kterych si myslite ze vyjdou:idea:.

3.CLANKY,cekal jsem vice a delsi,nic z toho NENI

4.VICE HOMEBREW,vychazi mnohem vice vecicek nez 1!!8)

5.NEPOMER:Recenzi versus zbytek:arrow:mene recenzi vice zbytku:?

6.ZA ten cas!!!!!!MAlo ne:wohow:

diky za ohlas

No, možná bys mohl zkusit dělat svůj vlastní časák a pak bychom to mohli porovnat. :dozey: Jinak, krůto, dej sem anketu na ten X-zone a gold účty, bylo by to lepší, hodně lidem se nechce psát emaily

Odkaz ke komentáři

ahorad jsem si parkrat vsiml spatneho rozdelovani slov na radky... u naruta pr :D dam priklad pro pochopeni abec - eda :D

víme o tom, už se to Krůtovi nechtělo opravovat. Uvidíme, jak bude vypadat spolupráce s MasterMINDem, snad si nechává pro korektury v záloze PSDčka :).

Já už po korektuře ten časák nečtu, pročet jsem každej článek tak 3x, takže už po mně nechtějte, abych to četl zase ve finální verzi :). A důležitější je kvalita, ne kvantita (dokud se za to neplatí, papírovej časák za kilo s deseti stránkama textu by mě asi taky neuspokojil). Ale na to přijdete časem...

Odkaz ke komentáři

Je mi líto , ale musím říct , že já už nadále psát nebudu , né že bych nechtél , ale časově mi už nic nevychází , zanedbávám už všechno , doufám že se mi naskytne aspoň možnost dál u PG pokračovat a vzít si na starost něco jiného , např. Rozhovory

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu