el-barto Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 nn, Guns-Player říkal, že ho nepošle a jestli bude muset, tak asi odejde ... :lol:, nevim co je na tom, když to *Dave* s MasterMINDEM poupraví tak, že stejně nebude nic poznat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 nechci posilat foto... rad pisu nerad se foim a fotky zveřejnuju navic kdybych opravdu musel tak tam nedavejte alespon tu siluletu ne? to je pak o nicem... (jako kdyby sme se nefotili) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jako na fotky recenzentů jsem fakt zvědav :)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Né všichni to opravdu neposlali...;)ale budou muset!!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 mě se nechce ... fakt to tam nemužete dat třeba avatar jako obrazek ... to taky ujde ne ?, :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Buď fotky všichni, nebo nikdo :D , a stydět se nemusíte, každý nějak vypadá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jj někdo blbě někdo líp někdo jako de*ent :D ale každý nějak ... to nebyl dobrej argument mastre :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Když to beru z pohledu nezávislého čtenáře, osobně jsem raději, když vím, jak vypadá autor článku. Dělalo se to v Excaliburu, přechází na to momentálně i www.bonusweb.cz... je to kvůli většímu přiblížení ke čtenáři, čtenář vidí, kdo článek napsal a nepůsobí na něj už tolik anonymně. Navíc když čtenář uvidí, že autorům je kolem 16 let a přesto má časopis takovou úroveň, stoupneme v ceně (už i kvůli případným spolupracem se sponzory). O těch sponzorech... zkuste kontaktovat Surtep, prej se s nima dá bavit a jsou ochotný i pustit třeba slevu na hry pro čtenáře - za reklamu v magu. (www.surtep.cz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 já jsem proto, aby poslali všichni svou fotku, kdyby Guns-player nechtěl, tak ji pošlu já, mam jeho fotku v PC ... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 krutik.cs@seznam.cz sem jí pošli;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jj někdo blbě někdo líp někdo jako de*ent :D ale každý nějak ... to nebyl dobrej argument mastre :dozey: No možná to dobrý argument není, ale ber to tak, že si všichni připadají jak dementi, a přitom jsou normální (mimo mě:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Lol , když se něco řekne , tak maj Redaktoři hejbat na ty nohy , a ne si vymýšlet retardované ultimáta typu "buď nepošlu Foto nebo Odcházím" ... Kde to žijem ? Se nemusíš stydět za to , že ti je 13 ... A nezapomeň na to , že nikdo na světě není dokonalej ( až na mě samozřejmě.. :dozey: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Sry, fotku pošlu až o víkendu, ale je fakt, nestyďte se za to jak vypadáte a buďte rádi, že nevypadáte jako já:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 A ty si jako myslíte, že já jsem nějakej krasavec? Ale ono se to dá vyřešit šikovně udělanou fotkou (viz moje fotka v budoucím PG4 :)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 :lol: náhodou láhve ty vypadáš na slušnýho páska:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Nominovaní sponzoři... 1. Gamehouse.cz 2. Xzone.cz 3. Surtep.cz 4. 1game.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 El-barto doufam ze si dělas prde* a neposilas me fotky uchyle.... to je trochu trapný nemyslíš a navíc ti do toho nic neni ;)... + ber co nejvic sponzoru kruto muzem je dat treba na konec casaku ve stejnem složení jako to máme u obrázků recenzí př 4 na jedné stránce atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Reklami by se rozložily...1 na začátku 2 uprostřed 3 ve tři čtvrtě:D a 4 na konci...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 lidi na 1. straně jsem přidal řád recenzentů, co se týče psaní... viz 1. strana (můj příspěvek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Vyvarujte se prosím zbytečného spamu a OT...děkuji! ///promazáno cca o 250 příspěvků ...řešte si věci kolem časáku více po ICQ a ne tady....díky tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Připravuji nový projekt...díky kterému bude přehled časopisu jednodušší;)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Hmm a můžeš nám prozradit co to bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 To by mě taky zajímalo , mě to přijde přehledné a jednoduché už teď .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 no, ono by bylo úplně nejlepší, kdybychom našli borce, co ten mag naprogramuje jako homebrew, to by pak mohlo vyřešit ty nápady lidí tady, aby tam byly třeba prokliky na videa nebo na odkazy na internetu, šly by animace na stránce s článkem, obsah by mohl být interaktivní a šlo by přeskakovat po sekcích... ale neznám nikoho, kdo by na PSP uměl programovat. Nevíte o někom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 no, ono by bylo úplně nejlepší, kdybychom našli borce, co ten mag naprogramuje jako homebrew, to by pak mohlo vyřešit ty nápady lidí tady, aby tam byly třeba prokliky na videa nebo na odkazy na internetu, šly by animace na stránce s článkem, obsah by mohl být interaktivní a šlo by přeskakovat po sekcích... ale neznám nikoho, kdo by na PSP uměl programovat. Nevíte o někom? To by bylo celkem jednoduchy naprogramovat, ale podle me je to hloupost delat. Zbytecne se pripravite o ctenare s OFW + to bude dalsi dost podstatny zdrzeni od vydani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts