Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Kluci skvela prace....myslim ze by bylo zbytecnosti predelavat casopis do HB. Nechte to jak to je, je to jednoduchy a prehledny......tot muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 a jak si myslíte, že začínal Excalibur (ten už nemůžete pamatovat) Já si ho pamatuju, mám ho někde ve skříni :D Jinak dávat časák do HB si myslím, že je pěkná kravina, zabralo by to zbytečně víc času, a ještě k tomu všichni cfw nemají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 A ještě chci požádat že až se tu bude zase šířit spam z důvodu asi (příliš) reklam tak to prosím nerozebírejte a ignorujte :dozey: ... protože každá reklama v PG má svůj důvod ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Myslim že PSP mag ve formě HTMl můžeme čekat už brzo :psp::psp::psp: :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Myslim že PSP mag ve formě HTMl můžeme čekat už brzo :psp::psp::psp: :ziped: Já myslel že se mag v HTML dělat nebude, dost lidí mtu bylo proti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Nevim kde ViCktor vzal že bude v html :dozey::lol: nic takového se nekoná...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Já myslel že je to PSP časopis do PSP.....jasný že když máte WiFi klíč ste v cajku jenže dost lidí ho nemá tudíž je podle mě zbytečný HTML mag.....Proč dělat věci složitější,když to jde jednodušeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 V html to nebude ale keby bolo tak to nepojde z netu ale z PSP samozrejme :) Takze aj bez wifiny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 jo no, něco jako byl myslím PSPGamer nebo tak něják, to se zpouštělo v brouseru ale net si nepotřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Tak kluci, já smekám. PG je pořád lepší a lepší. Jo a dát tam i video je fakt good nápad, doufam že v tomhletom trendu budete pokračovat, a že jich příště bude víc. Ale jinak fakt výborná práce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Dovolená ve dnech 23 - 25 května 2008;) Kvůli dovolené jsem si musel koupit nové kolo takže prachy opět v prdeli :lol: v neděli jsem zpět a v plné síle...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 co takhle přidar ještě nějaké tipy&triky u her? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 co takhle přidar ještě nějaké tipy&triky u her? takze cheaty? Takovýhle podvůdky at si kazdej dela sam, prijde mihloupost to jeste propagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 1. tipy a triky su neni cheaty :D 2. Komu by sa to kua chcelo robit :D ledva napisem recenziu :dozey: ked to chces, sprav to a posli krutovi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Dovolená od 1.6 - 6.6 .... Jedu do Anglie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 já bych spíš udělal ke každý hře něco jako rekord redakce ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Dovolená 3.6. - 10.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Já bych byl za ty Tipy & Triky , imho docela dobrý nápad ... A k těm cheatum , komu by se to nelíbilo , číst by tu část nemusel ... :dozey: Nikdy nevíš , komu se co hodí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 já bych spíš udělal ke každý hře něco jako rekord redakce ... ;) třeba největší počet chyb v článku před korekturou, mohl bych si začít dělat statistiky... ;) třeba největší počet chyb v článku před korekturou, mohl bych si začít dělat statistiky... ;) a ještě dodávám, že zveřejnění těchto statistik v PG by snížilo počet hodin strávených korekturou, redaktoři by měli tendenci eliminovat chyby, aby nebyli v dalším čísle na poslední příčce top lamers... navíc bych to vzal být čtenářem jako recesi, uděláme si aspoň nějakej redakční ksicht ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 třeba největší počet chyb v článku před korekturou, mohl bych si začít dělat statistiky... ;)a ještě dodávám, že zveřejnění těchto statistik v PG by snížilo počet hodin strávených korekturou, redaktoři by měli tendenci eliminovat chyby, aby nebyli v dalším čísle na poslední příčce top lamers... navíc bych to vzal být čtenářem jako recesi, uděláme si aspoň nějakej redakční ksicht ;). Lol, to by mohla být sranda Top lamers of PG:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 třeba největší počet chyb v článku před korekturou, mohl bych si začít dělat statistiky... ;)a ještě dodávám, že zveřejnění těchto statistik v PG by snížilo počet hodin strávených korekturou, redaktoři by měli tendenci eliminovat chyby, aby nebyli v dalším čísle na poslední příčce top lamers... navíc bych to vzal být čtenářem jako recesi, uděláme si aspoň nějakej redakční ksicht ;). No já newim, přesně tomuhle má ale zabraňovat korektura ne? aby mněli redaktoři ostudu.....Neřeknu, kdyby tam redaktoři psali za peníze, jako do normálního tištěnýho časáku, ale takhle vám tam bude chtít psát čim dál tim míň lidí........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No já newim, přesně tomuhle má ale zabraňovat korektura ne? aby mněli redaktoři ostudu.....Neřeknu, kdyby tam redaktoři psali za peníze, jako do normálního tištěnýho časáku, ale takhle vám tam bude chtít psát čim dál tim míň lidí........ Myslím, že trocha nadsázky a sebeshazování ještě nikomu neuškodilo. Navíc časopis čtou lidi tak do 20 let, takže dost benevolentní a se smyslem pro humor. I profíci jako Nova se občas shoděj a pustěj nejlepší přeřeky. A klesly v ceně u diváků? Ne, čumí se na ně furt. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Myslím, že trocha nadsázky a sebeshazování ještě nikomu neuškodilo. Navíc časopis čtou lidi tak do 20 let, takže dost benevolentní a se smyslem pro humor. I profíci jako Nova se občas shoděj a pustěj nejlepší přeřeky. A klesly v ceně u diváků? Ne, čumí se na ně furt. :) přesně tak, trocha srandy PG určitě neuškodí. PG by byl normálně zkorekturovaný, ale na konci by byl bonus, recenze s největším počtem chyb a její autor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No to je jasný, ale nova si tam vlastně dělá legraci sama ze sebe....taky ale neřikaj třeba "No, takže naše spravodajka třeba Petra Nováková má nejvíc chyb, a proto byla prohlášena za největší lamu na nově...." :-D To by se jim na to asi nějaká Petra Nováková pjekně vykašlala :-D..........Navíc na Nově dostávaj souhlas od těch určitejch redaktorů atd, jestli můžou dát zrovna jejich nepodařený výstupy atd......... - nehledě na to, že jak se tohle lidi dozvěděj, tak si to každej radši nechá vopravit vod nějakýho známýho nebo tak, radši než aby se mu pak smáli, a proto bude vpodstatě korektura jako práce hozená na redaktory......... - a navíc, samozřejmně že články různejch lidí nejsou stejně dlouhý, a nějaký liddi píšou o více věcech, a čím víc toho kdo napíše, tím víc bude mít celkem chyb (teoreticky), takže kdo se bude snažit nejvíc, a kdo toho nejvíc pro časopis napíše, ten bude označenej za největšího lamáka, případně bude mít větší šanci na to, aby se to stalo..........nwm nwm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Když budem takhle předem probírat coby kdyby, nerozhoupáme se k ničemu... chtělo by to nějaký nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts