Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Vy už nevíte coby co ? Začínáte vymýšlet hovadiny , třeba Korektor , že twe ... Ty si korektor proto , aby sis z lidí dělal pr.el nebo co? Ty to máš dělat , aby to mělo úroveň ... Raději se zaměřte na něco pořádnýho ... Co má smysl a ne dělat ze sebe ještě větší NoBrainery ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy už nevíte coby co ? Začínáte vymýšlet hovadiny , třeba Korektor , že twe ... Ty si korektor proto , aby sis z lidí dělal pr.el nebo co? Ty to máš dělat , aby to mělo úroveň ... Raději se zaměřte na něco pořádnýho ... Co má smysl a ne dělat ze sebe ještě větší NoBrainery ...

Vždyť to byl jen nápad:roll:Ale chtělo by to dát do časopisu nějákou zábavnou rubriku

Odkaz ke komentáři

Jj, chce to nějakej nowej nápad.........Narvat to nějakejma maličkostma, co přitáhnou lidi.....jako například nějaký ty cheaty, jak tady už bylo řečeno- kdo necheatuje, ať si necheatuje, ale kdo cheaty používá (a to je podlemně dost lidí) tak ten to ocení.......nebo něco zábavnýho, jak řikal daxter........Bych moch dělat spoty/stripy, kdybyste chtěli :-D...........

Odkaz ke komentáři

Hele, mladej, jestli mě nechceš namíchnout, tak si vezmi na starost aspoň jeden článek a napiš smysluplnou recenzi, ať tu klávesnici využiješ smysluplněji. A to jsem se hodně ovládal... Mimochodem, ostuda je, že to VŮBEC musím po někom opravovat, když neumí pořádně česky. A pruďte mě prosím pouze do výše mého platu. Díky.

Odkaz ke komentáři

Uplne suhlasim s tym rebrickom poctu chyb. Nemusi byt cely casopis vazny a iba informacny. Treba sa aj zasmiat, zaujat. Musi to byt pestre a nie recenzia,recenzia,recenzia,konec.

No jasně, ale nemusí to bejt zrovna to, že se celá korektura hodí na recenzenty, a ještě je pak někdo za to ohodnotí, jako lamy..............To my nepřipadá jako nejlepší nápad.......

Odkaz ke komentáři

Hele, mladej, jestli mě nechceš namíchnout, tak si vezmi na starost aspoň jeden článek a napiš smysluplnou recenzi, ať tu klávesnici využiješ smysluplněji. A to jsem se hodně ovládal... Mimochodem, ostuda je, že to VŮBEC musím po někom opravovat, když neumí pořádně česky. A pruďte mě prosím pouze do výše mého platu. Díky.

Hele,starej,já už dávno nepíšu ... Takže psát nic nebudu, věř mi, že já se toho napíšu dost. A mimoto, ty se divíš, že je hodně chyb? Omfg,smilování, kdyď redaktorum je prumerne 14 ... Nic proti ...

Odkaz ke komentáři

No jasně, takže buď si budou recenzenti muset dělat korekturu sami, nebo na toho někoho budou potřebovat, a nebo v tom nechaj chybný věci, a pak je akorát v časopise zesmněšněj...........fakt supa....

ty stejně nejsi v redakci, ne ?? :? tak nechápu proč se do toho se*eš :roll:

nikomu tady nebude vadit, když bude v časopisu trochu srandy ;) , takže já jsem na 100% pro :bash: a nikomu to na opravu dávat nebudu, nejsem blbec, to ať jsem radši lama měsíce :cheesygrin:

BTW : stejně to vyhraje Guns-player 8)

Odkaz ke komentáři

nikomu tady nebude vadit, když bude v časopisu trochu srandy ;) , takže já jsem na 100% pro :bash: a nikomu to na opravu dávat nebudu, nejsem blbec, to ať jsem radši lama měsíce :cheesygrin:

Naprosto souhlasím s el-barto, proč se nám tu do toho ser**lidi, co nemají s tímhle časákem nic společnýho. A Lance, chyby ve článcích mohou mít i redaktoři LEVELU, od toho je tu korektura:dozey: Neříkám že 14letí kluci jich tam nemají daleko víc, ale myslím, že na to že je redaktorům "14" je časopis na hodně slušné úrovni

Odkaz ke komentáři

Tak za 1. - Ne*er ty mně, protože já do portable gameru píšu..... a za 2. - Souhlasim s Fryntou, to je dobrej nápad, nebo třeba dát hlasování, a pokaždý v příštim čísle zmínit jakej článek v posledním čísle PG byl u čtenářů nejůspěšnější....Podlemně je lepší vyzdvihnout redaktora co je nejlepší, než se vysmát tomu nejhoršímu.........

Odkaz ke komentáři

Tak za 1. - Ne*er ty mně, protože já do portable gameru píšu..... a za 2. - Souhlasim s Fryntou, to je dobrej nápad, nebo třeba dát hlasování, a pokaždý v příštim čísle zmínit jakej článek v posledním čísle PG byl u čtenářů nejůspěšnější....Podlemně je lepší vyzdvihnout redaktora co je nejlepší, než se vysmát tomu nejhoršímu.........

čistě pro zajímavost, smím se zeptat co píšeš ? Jelikož u žádné recenze nevidím tvůj nick. No to je fuk, to s tím nejlepším článkem není špatnej nápad, ale spíš bych do PG hodil nějákou rubriku vtipy nebo tak něco

Odkaz ke komentáři

Jo takhle....nemam tam nick na foru, ale icq nick.....ale newa, to s vtipama je dobrej nápad.....Nebo pokud to neni nezákoný, by sme tam mohli hodit něco ze stripgeneratoru.... viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=7758

to by šlo, kdyby to někdo udělal a poslal krutovi, mohlo by se to už do 4 zařadit

Odkaz ke komentáři

Vím, že bych sem neměl psát, ale co takhle založit si vlastní forum, kde by se psalo jen o portable gameru, takže by jste tam měli své vývojářské sekce, kam by jste psali pouze vy a nikdo jiný a pak sekce pro návštěvníky, kam by mohli psát připomínky, návrhy, dotazy a podobně, s tím bych vám mohl pomoci, v tom by nebyl problém, pokud by byl zájem, ale lepší by bylo asi udělat ten web jak říkáte a do něj link forum, rozhodně ať je to forum jen o portable gameru...

Tady je kdyžtak link na můj jen tak rádoby pokus z nudy o psp forum (je to jen tak ze srandy, tak nečekejte nějaký zázraky), kdyby se vám to líbilo, není problém vytvořit vám vlastní a podílet se na spolupráci s vámi, rozhodně to je dobrej projekt ten váš časopis.

Jedním z důvodů je i to, že nabádáte čtenáře, aby vám psali názory a tak na emaili a podobně, což zrovna není dobrý systém, na foru by to bylo pro ně snažší a pro vás přehlednější

Link: www.psp-world-forum.ic.cz

Odkaz ke komentáři

Vím, že bych sem neměl psát, ale co takhle založit si vlastní forum, kde by se psalo jen o portable gameru, takže by jste tam měli své vývojářské sekce, kam by jste psali pouze vy a nikdo jiný a pak sekce pro návštěvníky, kam by mohli psát připomínky, návrhy, dotazy a podobně, s tím bych vám mohl pomoci, v tom by nebyl problém, pokud by byl zájem, ale lepší by bylo asi udělat ten web jak říkáte a do něj link forum, rozhodně ať je to forum jen o portable gameru...

Tady je kdyžtak link na můj jen tak rádoby pokus z nudy o psp forum (je to jen tak ze srandy, tak nečekejte nějaký zázraky), kdyby se vám to líbilo, není problém vytvořit vám vlastní a podílet se na spolupráci s vámi, rozhodně to je dobrej projekt ten váš časopis.

Jedním z důvodů je i to, že nabádáte čtenáře, aby vám psali názory a tak na emaili a podobně, což zrovna není dobrý systém, na foru by to bylo pro ně snažší a pro vás přehlednější

Link: www.psp-world-forum.ic.cz

to tvoje forum se mi líbí, pěkný design.nápad na naše vlastní PG forum je dobrý, ale nejdříve musíme mít ty stránky, však napiš krůtovi a domluv se s ním...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu