Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

Oki, napíšu mu a uvidíme...

Doufám, že to vyjde, mohli bychom vyjít z tohohle designu a pokud by byl grafik k mání, tak by jsme to předělali na parádní portable gamer forum.

PS: asi si tam byl ted, a já jsem si s tím hrál, takže nějaký chyby to mohlo hodit

ne, žádný chyby, ten design je fakt skvělý, myslím že tu krůta psal něco o tom že dělá nové stránky,a až budou hotové, tak nevidím důvod proč nezaložit forum

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak PodCast, neboli aPod, raději nepřipomínej, byla ro hodně raná verze naší tvorby. Check.point je už poloprofesionální herní pořad, který chceme prostřednictvím poměrně velké spolupráce s Portable-Gamerem, dostat i do povědomí jeho čtenářů

Odkaz ke komentáři

Tak PodCast, neboli aPod, raději nepřipomínej, byla ro hodně raná verze naší tvorby. Check.point je už poloprofesionální herní pořad, který chceme prostřednictvím poměrně velké spolupráce s Portable-Gamerem, dostat i do povědomí jeho čtenářů

Tak to je dobrý, už ste dohodnutý s krutou nebo pípou ?

Odkaz ke komentáři

Předběžně jsem jednal s krůtou, tak doufám, že to "vyčekujeme" do červnového vydání. Víme, jaké to je začínat do nuly a proto jsem se ozval adminům PG, jelikož rádi vidíme, že jde někdo takříkajíc ,,v našich stopách" Viz. PSMAG (rovněž náš projekt, dnes již bohužel neexistující)

Odkaz ke komentáři

Ty stránky PSMAGU jsou děs...

Lidi, nepoužívejte proboha ten Flash (případně Silverlight) tam kde to není potřeba. Pak se ta stránka nedá na půlce zařízení otevřít. Nedá se zkopčit odkaz... Vždyť to je děs.

Tyhle věci se používaji třeba při psaní webový hry, nebo nějaký rozsáhlejší aplikace (kreslení, interaktivní prvky). Jen ať se z toho neispiruje Portable Gamer!

BTW... k tomu fóru...

phpBB má běžně schopnost zobrazit daná fóra jen někomu. Je zbytečný dělat veřejně aminovský fórum, atd... To schovejte ;-) Zbytečně to mate uživatele. Když se přihlásí admini (skupina uživatelů) tak to uviděj. Totéž sekce "pro registrované", sponzoři, atd.

Zvolený téma mi přijde dost šedivý. Zkuste nějaký jiný ;-)

Ale nakonec to stejně bude na vás! Jen vás zkouším korigovat... tohle jsou moje představy o webu! (taky vyznávám filozofii "co uživatel nesmí, to by neměl ani vidět, aby ho to neotravovalo, nebo nedejbože nelákalo")

Odkaz ke komentáři

Ty stránky PSMAGU jsou děs...

Lidi, nepoužívejte proboha ten Flash (případně Silverlight) tam kde to není potřeba. Pak se ta stránka nedá na půlce zařízení otevřít. Nedá se zkopčit odkaz... Vždyť to je děs.

Tyhle věci se používaji třeba při psaní webový hry, nebo nějaký rozsáhlejší aplikace (kreslení, interaktivní prvky). Jen ať se z toho neispiruje Portable Gamer!

Jjj, souhlasim, někdy je toho až moc, a ty stránky sou pak přehnaný......hlavně použitelnost, srozumitelnost, a jasný, a přehledný stránky.....musí bejt......

Odkaz ke komentáři

To N3021: Neboj forum bylo zamítnuto a tohle byl jen hrubej náčrt, takže by to tak nevypadalo, jen ta sekce pro ty co tvoří tenhle časák je naschvál viditelná, aby i běžný uživatel mohl vědět jak probíhají práce a tak, prostě aby měl větší přehled o tvorbě a budoucnosti...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu