Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Oki, napíšu mu a uvidíme...Doufám, že to vyjde, mohli bychom vyjít z tohohle designu a pokud by byl grafik k mání, tak by jsme to předělali na parádní portable gamer forum. PS: asi si tam byl ted, a já jsem si s tím hrál, takže nějaký chyby to mohlo hodit ne, žádný chyby, ten design je fakt skvělý, myslím že tu krůta psal něco o tom že dělá nové stránky,a až budou hotové, tak nevidím důvod proč nezaložit forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Psal jsem mu na icq, snad se brzy ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 jo je to pekny.... taky mě napadlo proč nezačít spolupracovat s tim novym visit castem(check-point nebo jak) jiste by se spolupraci nebranili. Akorad by jim pribyla sledovanost stejně jako nám čtenost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 jo je to pekny.... taky mě napadlo proč nezačít spolupracovat s tim novym visit castem(check-point nebo jak) jiste by se spolupraci nebranili. Akorad by jim pribyla sledovanost stejně jako nám čtenost :) jj, přesně ten check point mě napadl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jj, lidi z check pointu vypadaj, že to myslej vážně....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jako by jste nám četli myšlenky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 prosimvas sel by nainstalovat cfw na 3.95 jestli by to nekdo umel v okoli melnika tak mi dejte vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jako by jste nám četli myšlenky.... :wohow:Dáš mi autogram pls ???:wohow: Checkpoint rulezzzzzzz. Fakt vás obdivuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Koukám, že máme diváky všude:) Autogramy zásadně až na letišti.....:).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Koukám, že máme diváky všude:) Autogramy zásadně až na letišti.....:).... :wohow:to si piš, já myslím, že třeba tako¨ví GamePage se s vašim checkpointem nemůže ani rovnat, poslouchal jsem už váš PodCast od prvního čísla, ste fakt borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Tak PodCast, neboli aPod, raději nepřipomínej, byla ro hodně raná verze naší tvorby. Check.point je už poloprofesionální herní pořad, který chceme prostřednictvím poměrně velké spolupráce s Portable-Gamerem, dostat i do povědomí jeho čtenářů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Tak PodCast, neboli aPod, raději nepřipomínej, byla ro hodně raná verze naší tvorby. Check.point je už poloprofesionální herní pořad, který chceme prostřednictvím poměrně velké spolupráce s Portable-Gamerem, dostat i do povědomí jeho čtenářů Tak to je dobrý, už ste dohodnutý s krutou nebo pípou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Předběžně jsem jednal s krůtou, tak doufám, že to "vyčekujeme" do červnového vydání. Víme, jaké to je začínat do nuly a proto jsem se ozval adminům PG, jelikož rádi vidíme, že jde někdo takříkajíc ,,v našich stopách" Viz. PSMAG (rovněž náš projekt, dnes již bohužel neexistující) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 PSMAG byl váš ???:) Kolik jste těch projektů měli ?? U toho PSMAGu máte dost dobrý stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Stránky sou hustý...takový kdyby PG měl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Forum bylo krutou zamítnuto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Forum bylo krutou zamítnuto... cože ????? co ti napsal ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Protože připravujeme s MasterMINDEM zbrusu nové stránky které budou obsahovat i fórum ... uvidíme co se z toho vyklube...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Protože připravujeme s MasterMINDEM zbrusu nové stránky které budou obsahovat i fórum ... uvidíme co se z toho vyklube...:lol: aha tak to jo, přeju hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jak přeju hodně štěstí ? :lol: uvidíme co bude...MM mi psal že zajistil webhosting + reklamy + propagaci + atd. ! Takže se držte ať to vyjde...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jak přeju hodně štěstí ? :lol: uvidíme co bude...MM mi psal že zajistil webhosting + reklamy + propagaci + atd. ! Takže se držte ať to vyjde...;) :Dtak snad příští číslo stáhne alespoň 500 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 JJ snad jo8). To daxter: Tady je ukázka toho co jsem stihl udělat www.portable-gamer.tym.cz Tak ať vám to vyjde a kdyby náhodou ne, rád pomůžu, když mě skontaktujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Ty stránky PSMAGU jsou děs... Lidi, nepoužívejte proboha ten Flash (případně Silverlight) tam kde to není potřeba. Pak se ta stránka nedá na půlce zařízení otevřít. Nedá se zkopčit odkaz... Vždyť to je děs. Tyhle věci se používaji třeba při psaní webový hry, nebo nějaký rozsáhlejší aplikace (kreslení, interaktivní prvky). Jen ať se z toho neispiruje Portable Gamer! BTW... k tomu fóru... phpBB má běžně schopnost zobrazit daná fóra jen někomu. Je zbytečný dělat veřejně aminovský fórum, atd... To schovejte ;-) Zbytečně to mate uživatele. Když se přihlásí admini (skupina uživatelů) tak to uviděj. Totéž sekce "pro registrované", sponzoři, atd. Zvolený téma mi přijde dost šedivý. Zkuste nějaký jiný ;-) Ale nakonec to stejně bude na vás! Jen vás zkouším korigovat... tohle jsou moje představy o webu! (taky vyznávám filozofii "co uživatel nesmí, to by neměl ani vidět, aby ho to neotravovalo, nebo nedejbože nelákalo") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Ty stránky PSMAGU jsou děs...Lidi, nepoužívejte proboha ten Flash (případně Silverlight) tam kde to není potřeba. Pak se ta stránka nedá na půlce zařízení otevřít. Nedá se zkopčit odkaz... Vždyť to je děs. Tyhle věci se používaji třeba při psaní webový hry, nebo nějaký rozsáhlejší aplikace (kreslení, interaktivní prvky). Jen ať se z toho neispiruje Portable Gamer! Jjj, souhlasim, někdy je toho až moc, a ty stránky sou pak přehnaný......hlavně použitelnost, srozumitelnost, a jasný, a přehledný stránky.....musí bejt...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 To N3021: Neboj forum bylo zamítnuto a tohle byl jen hrubej náčrt, takže by to tak nevypadalo, jen ta sekce pro ty co tvoří tenhle časák je naschvál viditelná, aby i běžný uživatel mohl vědět jak probíhají práce a tak, prostě aby měl větší přehled o tvorbě a budoucnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts