Chet Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jo, ted mne napadlo, že bysme to s tim new forem nemněly brát tak hot-hot......proč nezůstat tady? Za vše přece vděčíme tomuhle foru a tak ne........Jo, a co se týče tý organizace, bych to udělal nějak takhle....- Byly by 2 témata, jedno, tam by mněli přístup jenom redaktoři atd, tam by se kecalo o budoucnosti casopisu, řešily problémy organizace a tak dále......vpodstatě to, co se teď řeší tady......., a pak druhý téma, tam by krůta nebo pípa nebo pstě někdo hodil každej měsíc jenom příspěvek s infem pro lidi, co bude v dalším portable gameru za recenze a tak, a lidi by tam mohli vo tom kecat a tak........co vy na to....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Jo, ted mne napadlo, že bysme to s tim new forem nemněly brát tak hot-hot......proč nezůstat tady? Za vše přece vděčíme tomuhle foru a tak ne........Jo, a co se týče tý organizace, bych to udělal nějak takhle....- Byly by 2 témata, jedno, tam by mněli přístup jenom redaktoři atd, tam by se kecalo o budoucnosti casopisu, řešily problémy organizace a tak dále......vpodstatě to, co se teď řeší tady......., a pak druhý téma, tam by krůta nebo pípa nebo pstě někdo hodil každej měsíc jenom příspěvek s infem pro lidi, co bude v dalším portable gameru za recenze a tak, a lidi by tam mohli vo tom kecat a tak........co vy na to....? jako bys mi četl myšlenky ... ;) říkal jsem to už od začátku, nevidim důvod dělat zvlášť nový fórum, když jsme "vyrostli" tady 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Už nespamujte!!:dozey: Dělá se web...na kterém bude i fórum;).Bude přehledný , jednoduchý... prostě se nechte překvapit :lol: ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 to neni spam, ale návrh;), a myslim si, že je to dobrej návrh a mohl by se uchytit, nový forum je zbytečnost :roll: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Omg však nechápu proč tu řešítě fórum...:dozey: připravujeme web jako má každý herní časopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Jo, jasný, web OK, ale forum bych nechal tady....ale jak myslíte no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Šel bych na jiný forko kde můžeme řešit věci jen okolo časopisu.....Tady si to může kažý přečíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Šel bych na jiný forko kde můžeme řešit věci jen okolo časopisu.....Tady si to může kažý přečíst... jo přesně, když web tak se vším všudy, to nže tam bude forum neznamená, že nebudem chodit i sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Jak myslíte...ale už sem to tu psal, že by mohli bejt tady 2 témata, a do jednoho by sme mohli jenom my......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Ale nebylo by snad lepší mít to fórum na svém webu kde si budeme s tím temátem dělat co chceme?;)Přece jenom na tomto fóru můžeme tak akorát psát posty editovat hlavní stranu , měnit nadpis atd. to je trochu málo ne?Takže bude web a na něm i fórum!Tuto debatu teď uzavírám...:) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Uzávěrka 31.5.2008!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Uzávěrka 31.5 ? Si děláš srandu ? Ještě sem ty hry nezačal pořádně pařit. A mám teď shon před tou Anglií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 A co jsem kur*a psal před cca. 1 týdnem?Ať už to pomalu začnete psát...máte na to měsíc a pořád to nestíháte?:dozey:Nemám slov prostě... EDIT:Sry že jsem takhle vyjel:(...máš 3 recenze.Nemusí být na 3strany ve Wordu normálně napiš jak se cítíš a za hoďku máš na všechny 3;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Kdyby byl problem, napiste na moje ICQ, nebo spis PM, instantně vám můžu s nějakou tou recenzí pomoct.....svoje už mam odpracováno :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Zkusím to no ale za nic neručím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 tak jak se pokročilo s webem, chce to propagaci, protože necelý dvě stovky stažení je málo za tu práci :(, 2. číslo má o 200 víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Hele nestíhám....Dneska už neudělám nic,zejtra zařizuju věci do Anglie.... Chce někdo za mě napsat recenzi na Patapon nebo Free Runing ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 sry, za blbej dotaz, ale proč sis to neudělal dřív, když si vědel, že jedeš do Anglie .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 sry, za blbej dotaz, ale proč sis to neudělal dřív, když si vědel, že jedeš do Anglie .. ;) Tohle neni vubec blbej dotaz:!: Taky by mě to zajimalo ASI je línej Já mam zas problem s grafarnou je vcudu... Nekdy jde nekdy ne Porad mam u windowsu stavy nouze a je proste v hajlu.... musim koupit novou ale nejprve zkousim reklamace atd byla by to skoda vyhodit radeona x800gto 256mb :( Jinak zbyva mi udelat downstram panic snad o vykendu ale z tutoho PC to nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Blbej dotaz ? Mno jo jenže minule byla uzávěrka někdy trošku později....a navíc sem o uzávěrce nějak hrozně moc doprředu nevědel. Guns:Hele nevím kdo je tu línej poslat svojí fotku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Už jí poslal :lol: Napište to pls někdo...;)Ať je to číslo kompletní:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Najděte nějaký online vytvářeč triček...nějaký levný!Nechci t-shock...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Tak nejlevnější by bylo zajít si do obchodu kde vyráběj reklamní potisky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Blbej dotaz ? Mno jo jenže minule byla uzávěrka někdy trošku později....a navíc sem o uzávěrce nějak hrozně moc doprředu nevědel.Guns:Hele nevím kdo je tu línej poslat svojí fotku ;) minule byla 30.4. ... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Tie tricka : tricka.sme.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Hledáme Kódera!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hledáme někoho kdo by nám nakódoval náš nastávající web. Požadavky: - profesionálně ovládat html,css - php,MySQL - být aktivní (né že budete na ICQ jednou za týden...:dozey:) - nějaká zkušenost s vytvářením themes na RS systémy... To je asi tak všechno...pokud toto zvládáte neváhejte se nám ozvat! Odměna:Libovolný článek o vás v časopisu.Reklama do 1 čísla! Zájemci se ozvěte buď PM nebo na ICQ:240-126-418 !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts