KapaCZ Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Finanční odměna by nebala možná? Pač RS je áročná věc a drahá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Pokud vím tak PG je bezzisková společnost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Ano Redakční systém je drahý a složitý...ovšem kdyby sis všiml tak tam je napsáno theme na RS!Což znamená šablonu pro nějaký rozumný redakční systém (php-fusion,joomla) . Toť asi vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Dneska jse uzávěrka!!Kdo nepošle recenze do 24:00 na e-mail : krutik.cs@seznam.cz bude následovně potrestán... :dozey: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Doufám že tu zas čtenáři nerozjedou spam před vydáním časáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Tak, vše sepsáno a odesláno, doufám, že ty recenze na filmy neměli být moc dlouhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 onoi ma byt vydan casopis uz nekdy denska nebo zitra,jak to ze to neni na obalce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Néé dnes je uzávěrka pro redaktory ... ikdyž těch recenzí je tak 40% :dozey: (v tuhle chvíli) a vydání je odhadováno na cca. 10.6.2008;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Néé dnes je uzávěrka pro redaktory ... ikdyž těch recenzí je tak 40% :dozey: (v tuhle chvíli) a vydání je odhadováno na cca. 10.6.2008;) 40% to si děláš srandu? LIDI co s vám doprčic je? k něčemu se přidáte a ted jste liný napsat nějakou recenzy. To i já napsal na toho downstrama a to se mi každejch 5 minut vypínala obrazovka nebo mi mizel text. (mam rozbitou grafickou kartu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 K3vadros ani zeke mi zatím neposlali žádnou recenzi :( ... ale jsou to spolehlivý lidi tak to snad ještě pošlou :lol: EDIT: 23:42 - Už nehodlám čekat :dozey: jdu spát...včera jsem kvůli PG byl vzhůru do 0:31 a dnes na to kakám :lol: zatím mám asi cca. 75% obsahu PG ale ještě neposlali k3vadros a zeke ...;) EDIT2: 23:57 - Už jdu opravdu spát... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 To se dalo čekat že budou takovýhle problémy........ Nesnášim lidi, co se napíšou, že maj recenzy nebo tak, a pak se na to vyse**u.......Prosim někoho, aby přesnějc popsal naší spolupráci s check pointem, nebylo to tady zatim moc vysvětlený..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 40% to si děláš srandu? LIDI co s vám doprčic je? k něčemu se přidáte a ted jste liný napsat nějakou recenzy. To i já napsal na toho downstrama a to se mi každejch 5 minut vypínala obrazovka nebo mi mizel text. (mam rozbitou grafickou kartu) vždyť, když si to psal, tak bylo 22:26 :roll:, hoď se do klidu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No Guns-player měl taky trochu pravdu :lol: protože někdo už odeslal recenzi třeba před 10 dny... EDIT: Zatím chybí : Iron Man , FlOw , Rainbow Six (M4touch nemá PC což je omluva) , GTA:VCS , Ultimate psp browser , Armada demonu Matka slz , Naruto Shippuuden Movie 1 , to je asi vše...ostatní si nikdo nevzal;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 udelate recenzina ten torrent??? mel bejt v minulem dile ale chybel(nechci at odpadne zase:( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Odpadne :lol: nikdo si ho nebral...jinak jsem rozhodnul že články nepudou na korekturu do doby než budou všechny pohromadě!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Odpadne :lol: nikdo si ho nebral...jinak jsem rozhodnul že články nepudou na korekturu do doby než budou všechny pohromadě!! Jestli chceš, tak můžu ještě udělat recenzi na Day of the Dead, můžu to mít ještě dnes Jo a mám poslat tu fotku nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Jo pošli a napiš na Free Runing jestli chceš :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak ten Day of the Dead pošlu v klidu, ale Free Runing sem nehrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak zkus na rychlo...;)Musíme to zachránit:lol:nebo napiš na ten ultimate torrent browser nebo jak se to jmenuje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak to už je bohužel pozdě, měls napsat dřív, už mám PSP zabalené někde v tašce, zítra jedu na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 hele mam dotazz muzu delat recenze i kdyz nejsem v redakci ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 hele mam dotazz muzu delat recenze i kdyz nejsem v redakci ? :D Určitě se na tebe zlobit nebudou .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Jo napiš pls na Free Runing nebo Patapon dík;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Jo napiš pls na Free Runing nebo Patapon dík;) Day of the Dead je hotovo, za chvilku ti to pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 já si vezmu toho Patapona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts