kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Omg neumřel ten zeke s tim k3vadrosem ? :dozey: to nejste schopni poslat recenze ani 2 dny pozdě jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 hele kdy vyjde pg4??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Vim jen že 10. 5. 2008 to určitě nebude !!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 hezky.. :) jako minulej mesic jo? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Ne minulej višel v pořádku!:)Ale když zeke ani kevadros nedoukážou (kurva už) po 2 dnech odeslat recenze tak je to prostě nahovno...:dozey: sry za ty urážky ale tohle je fakt demence...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Takže fotku nepošlu, bo už se nestihnu vycvaknout no a 10 zrovna přijedu z dovolené, takže vydání stihnu. Zatím adios amigos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 tak mi už sem naperte věci ke korektuře, mám dneska čas a toho je poslední dobou sakra málo, tak ať to pak nehoníme na poslední chvíli. Mám jen 3 články od externistů a 2 moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Já ale čekám na recenze od zekeho a k3vadrose...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 tak pošli, co máš. nebo nic nemáš? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Poslal som poslal som do mailu som napisal aj ospravedlnenie a tymto ho pisem aj sem. ja som proste neskory debil a uz sa snazim polepsit sa. Na buduce recenzie napisem ovela skorej to vam tu slubujem . Fakt sa ospravedlnujem ja som taky a musim sa zmenit. Odmenou za cakanie vam budu dost dlhe recenzie odo mna :D Fakt prepacte :( ked sa to stane este raz kludne ma vyhodte z teamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 no tak to je jeden a co k3vadros ? Jo a do příštího čísla bych fakt moc chtěl zrecenzovat film Sweeney Todd - Ďábelský holič z Fleet Street pokud by to bylo možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Takže zítra to posílám na korekturu!!Asi ráno tak se lahve připrav :lol: každej se omluvil takže OK a jedeme dál;)...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Tak teda mam poslat tie otazky a odpovede alebo nie ? (kruta mail) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Né asi krutik.cs@seznam.cz ;) !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 To som moc nepochopil :D Ja sa pytam ci mam poslat tie otazky a odpovede :D Co som ti poslal mail s recenziami a tam som napisal ze ci ti mam poslat tie otazky a odpovede :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Jo pošli je na mail krutik.cs@seznam.cz nevim kde to MM vzal :D možná že jsem to už někdy z pusy vyvalil (nevím) tak se nezlobte...ale určitě to pošli;).Je to zajímavý hlavně když máme teď hodně nových sekcí;) EDIT:Jdu na NOVU...ráno to zkontroluju co přišlo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 korekturu udělám zítra večer a přidám své tři články. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Takže pánové když občas nemám čas a musím jít sekat trávu a vy mi napíšete že je svatě v paneláku tak je to občas i jinak...;)Pokud si myslíte že před sebou tahám tu trapnou sekačku na kabel nebo na benzín tak to pravdu nééé :lol: Foto mého stroje se kterým je radost pracovat...:) PS: Posílám články na korekturu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 A kedy vyde 4. cislo? (som velky fanda vasho casaku do psp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Všem se omlouvám za zdržení, nějak jsem nesledoval topik, ale jen pření stranu;). Nicméně už jsem všechno poslal. A kedy vyde 4. cislo? (som velky fanda vasho casaku do psp) Nekdy okolo 10.6.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 korektura bude dnes nebo max. zítra. Pak už jde jen o rychlost a bezchybnost grafiků, jestli si budou dělat zálohy v PSD a tak :)). Prosím VŠECHNY o dodržování struktury článků, nerad bych si vymýšlel jména recenzentů a hodnocení hry sám. Nebo aspoň udávejte hodnocení hry a podepisujte se, prosím! Pro DAWE: Nahoď hodnocení pro GTA:VCS, neuvedls ho do recenze. Pokud možno napiš ještě dnes, ať nestojej korektury. Díky. ////Používej edit.Děkuji Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Btw lahve...nesmažeš mi ty sprostý slova s hvězdičkama? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Něco jsem už opravoval, nevím, jestli to byla tvoje recenze. Ale všechno se dá napsat slušněji tak, aby tam hvězdičky být nemusely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 prosím autora článku Host Core (homebrew), aby mi napsal své jméno, neb se pozapoměl podepsat... :/ to samé eLoader, tyhle HBW nejsou vůbec v seznamu uvedené. Kdo je má na starosti? to samé eLoader, tyhle HBW nejsou vůbec v seznamu uvedené. Kdo je má na starosti? ////Používej edit.Příště už to bude s trestem.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 lahve pouzivej edit... mas tu 3 posty za sebou jinak tohle byste si mohli taky resit mezi sebou a ne takhle verejne.. je docela videt ta "organizace" :D nic proti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts