k3vadros Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 lahve pouzivej edit... mas tu 3 posty za seboujinak tohle byste si mohli taky resit mezi sebou a ne takhle verejne.. je docela videt ta "organizace" :D nic proti chtělo by to zaheslovat topic...:roll::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 sorry, ale potřebuju to řešit rychle, abyste už měli co číst, a s timhle fórem jsem se ještě nenaučil pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Všechno to psal Nil3E...brzy bude napsanej v topicu jen co vydáme 4díl tak ho tam dám.Podle toho jak dopadnou jeho recenze!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Všechno to psal Nil3E...brzy bude napsanej v topicu jen co vydáme 4díl tak ho tam dám.Podle toho jak dopadnou jeho recenze!;) potřebuju na něj nutně kontakt, visí na něm korektura. Potřebuju od něj hodnocení jeho recenzí, jinak to nepustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Pri najhorsom vydedukuj hodnotenie z obsahu recenzie :dozey: ale keby tu bol tak mu urcite poviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 lahve pouzivej edit... mas tu 3 posty za seboujinak tohle byste si mohli taky resit mezi sebou a ne takhle verejne.. je docela videt ta "organizace" :D nic proti vždyť snad už budeme mít své fórum, tak to ještě vydržte ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Školní výlet!! - - - - - - - - - - - - - - - Možná to ještě nevíte ale od 5 do 7 června tu nejsem!Poprosil bych láhveho ať pošle ty články MasterMINDOJ (on ví co dělá,co dělám já ať nechá:D) ať je to co nejdříve a nezdržuju to já;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 ok, zeke. Dám tam hodnocení podle obsahu. Nemůžeme čekat kvůli takové banalitě. EDIT: korektury zaslány na grafické zpracování (Krůtovi i MasterMINDovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Jsem zde a dát recenze do grafiky...můžete opět psát ohledně všeho!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 zamlouvam si Lego Indiana Jonese na příští číslo .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Čus jsem nemocný...dnes jsem měl jet do nemocnice jelikož sem měl 39,4 a to je hodně.Nevím kdy bude grafika protože se k PC nedostanu dokavaď mi nebude dobře!:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 No co uz tusim ta ten skolsky vylet zlozil :D Tak no co citatelia si budu muset pockat :D Skoro sa uzdrav :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Jasný pomalu mě to přechází;)...dneska už tady chvíli budu tak zkusim něco udělat:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ste vraveli ze 10 vyde 4.cislo a dnes to ma byt . Tak dufam ze to uz je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Jak si mohl vydět tak byli 3 dny spoždění než recenzanti poslali všechny své recenze protože je jich hodně;).Proto to vyjde asi až 13...:dozey:;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Pátek 13. :D nejsem povercivy, ale ten den pisem testu jak nadelano tak alespon neco dobreho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 píšem jeden, tak nekecej .. :lol: .. (chemie odpadá ;)) BTW:doufám, že se nám už konečně někdy povede vydat číslo včas .. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Tak já už mám napsáno z ČJ zítra píšu z němčiny ale na to kakám :lol: stejnak mě dá 2;):D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 haló, když to nebudu mít zítra v mailu, tak to do třináctýho zaručeně nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 myslim, že bychom něměli zdržovat redakci, tak dejte nový hry na recenze, já si beru toho LEGO Indianu Jonese a ještě něco + rozhovory ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Tak já to zejtra dodělám a dáme to dokupy.Důvod zdržení je ten, že se články dodali až 3 a my si k grafice tudíž přičítáme 3 dny takže to vyjde tak 14!;)Děkujeme za pochopení.Ale tohle číslo zatím vypadá hoodně nabyté články!Takže určitě vydržte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Tak já to zejtra dodělám a dáme to dokupy.Důvod zdržení je ten, že se články dodali až 3 a my si k grafice tudíž přičítáme 3 dny takže to vyjde tak 14!;)Děkujeme za pochopení.Ale tohle číslo zatím vypadá hoodně nabyté články!Takže určitě vydržte... Už se těším:wohow: A jak je to s tím Checkpointem ? Bude něco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 hodně nabitý číslo? to zas strávím korekturou celou noc :). Snad to za 2 dny stíhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Tak v kolik si mam pripravit USB do PC? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Bavil jsem se s krutou a ten tvrdil, že to bude zítra, tedy 15.6 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts