rektor Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Čtvrté vydání má 175 MB :blink: To jsem zvědavej, co tam všechno bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Prosiiiim kruta upni to na neco ine nez ULOZ.TO !!! mysli aj na slovenskych spluobcanov :( slovaci to maju blokovane a ide nam to tak 1kb/s ! :shock: :shock: ! Prosim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Nechcete udělat verzi i bez těch videí,jenom s časopisem?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Chci to dát na rapidshare.com ale nevim jak to mám v Winraru rarovat po 100Mb když mě to řeknete tak to tady máte za 30 minut...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 dik moc me to nejde stahnout s toho ulozto a to jsem cech blbej server jeste to odtam nikdo nesosl http://dlf.uloz.to/bc3d78c0b03da6682f4b591369a2da78/496666/portable-gamer-cerven-4.rar?download=--%3E+St%C3%A1hnout+soubor+%3C-- to mi to pise a nepouzivam download manager!! Kdy to bude na upnito?????i s videama??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Prosím váš pište to do fóra na www.portable-gamer.ic.cz a nespamujte tady! EDIT:Uploaduju to na rapidshare...po 21:00 to snad bude i na CZS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=8a1b4eb4788904a368b806af4902dcde PG 4 Upnito.sk no pass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ty voe z uložto sem vždycky tahal upe v poho, a teď 30 kb/s Upnito - čekejte 560 sekund nebo kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 konecne se mi to zacalo stahovat :) ale jede to jak snek :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Omg pište to na fórum na oficiálních stránkách!!Založte tam new thread v sekci PG veřejná diskuze a tam si pište!Nebo budu nucenej požádata někoho ať to tady lockne.Nebudu kvůli vám dostávat nějaké trestné body... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 na uloz,to pise ze ve video je CHYBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ok, tahejte z upnito, tam mi to jede 300kb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 na uloz,to pise ze ve video je CHYBA mě to jede vše a bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Co říct, moc pěkný práce ... GW ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Omg pište to na fórum na oficiálních stránkách!!Založte tam new thread v sekci PG veřejná diskuze a tam si pište!Nebo budu nucenej požádata někoho ať to tady lockne.Nebudu kvůli vám dostávat nějaké trestné body... To fórum tam je moc úzké :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 To fórum tam je moc úzké :D souhlasim, mam to zobrazený na třetině obrazovky ... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Jj pravda :) to forum je pidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Takže všechny preview a taky seznam releasů odemně jsou hotový, až to budete potřebovat, řekněte, pošlu. a Pls lidi mákněte s těma recenzema, ať to nevyjde tak pozdě jako poslední číslo...........Polovina preview jde pak do ř*tě... :-) Edit - Jo, ještě sem se chtěl zeptat, jak že je to PŘESNĚ s tou spoluprácí s check.pointem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 pro ty co maj malé forum ržte CTRL a točte kolečkem na miši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 2Fryta : lepší malý než rozmazaný ... ;) 2Yo : hmm, všimnul jsem si, že mi propagujem je, ale máme z toho něco .. ?? :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 2Yo : hmm, všimnul jsem si, že mi propagujem je, ale máme z toho něco .. ?? :? Jo, přesně to sem myslel.....reklamy v časopise, a jejich vidcast přibalenej k našemu časopisu......docela je propagujem, ale oni....?......?.....? O tý spolupráci tady vlastně nikdo nic pořádně neřek......jak to stim je a tak............ 2Frynta- jj, tim seto zvětší, ale tady nejde ani tak o tu optickou velikost, ale o to jak je to tam všechno zmaštěný dohromady v úzkym rámečku.......zoom ti nepomůže....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Nechte se překvapit na 6 díl Check.pointu...;)A uvidíte co jsme dohodli...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 A kdy má 6. díl vyjít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 10.7.08... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 treti cislo genialni ! akorad je to trosku velky.. chtelo by to udelat 2verzi, 1 bude s videem a 2. bez ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts