g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ok dohodnuto jak chtěl goodfellaz takže tvořte takhle upraven i první příspěvek špatně se drží PSP také jsem na to přišel až teď:Da to s tím L a R je také pravda takže se to bude dělat na normal...a hotovo:D Yeeesz ;) No proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ohledně grafických prací jsem volný od neděle do čtvrtku od 15:00, do 19:30, v pátek od 15:00 do 2:00, a sobota od 13:00 do 2:00 :D Jinak jsem rád, že vyhrála šířka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ohledně grafických prací jsem volný od neděle do čtvrtku od 15:00, do 19:30, v pátek od 15:00 do 2:00, a sobota od 13:00 do 2:00 :D Jinak jsem rád, že vyhrála šířka :)dobrý nápad :) začneme sepisovat i vaše pracovní doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Hlavně by to chtěo nak rozdelit práci , protože ja sem uplne mimo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Hlavně by to chtěo nak rozdelit práci , protože ja sem uplne mimo :)ještě jsou tam 2 recenze tak si nějakou vyber kterou chceš dělat a napiš mi na pm a pro všechny: sledujte první stranu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak tohle jen taková moje práce narychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Inac mohli by ste dat na kazdu stranku dole nejaku malu listu s cislom stranky aby nebolo vsetko odlisne.Aby bolo vydet ze je to jeden jednotny casopis. Ale na to je este skoro to asi az na konci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Titulni stranka: Obsah: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Titulni stranka: Obsah: Je to dobré,ale pochybuju,že ten časopis vyjde do 8mi dnů... Spíš bych napsal na únor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Je to dobré,ale pochybuju,že ten časopis vyjde do 8mi dnů... Spíš bych napsal na únor... mam .psd .. >>navrh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 mam .psd .. >>navrh! Vždyť ok,nic neříkám... ;) Já jenom,kdyby... 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 hm ... aspon ze jste se uz schodli na nazvu casaku ... jestli to ma byt psp news tak to mne pekne sklamalo ... sussi nazev na sklade nebyl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 hm ... aspon ze jste se uz schodli na nazvu casaku ... jestli to ma byt psp news tak to mne pekne sklamalo ... sussi nazev na sklade nebyl ? No a jakej si myslíš,že by byl vhodnější? PSP mega mr*da mr*dy fuze hyper factor magazín? Je to krátké a jednoduché a pořád lepší než nějáké PSP časopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Ta titulka je paradna :thumbup: . Robite uz niekto na tej uvodnej strane homebrew ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 No a jakej si myslíš,že by byl vhodnější?PSP mega mr*da mr*dy fuze hyper factor magazín? Je to krátké a jednoduché a pořád lepší než nějáké PSP časopis. psp news ? zadej psp news do google a uvidis kolik stranek ti to vyplivne ... jestli neco ma byt uspesne tak to ma byt originalni ... treba mne se libil nazev Flasher ... nebo portable gamer ... ale psp news ... tuctove jmeno pro tuctovy casoppis ... tento projekt ma na vic a myslim si ze je skoda aby mel obycejne psp news navic : nazev zni jako pro noviny ne jako pro casopis ... a navic by nebyl moc vystizny ... jake novinky o psp tak chcete davat ? ddyt tam v tom budou recenze , preview a sem tam nejaka novinka ... ale jak chcete ... jeden borec tady na foru ma domenu psp-news a dost to tady propaguje bylo by skoda aby si to lide pletli nebo aby se to prekryvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 psp news ? zadej psp news do google a uvidis kolik stranek ti to vyplivne ... jestli neco ma byt uspesne tak to ma byt originalni ... treba mne se libil nazev Flasher ... nebo portable gamer ... ale psp news ... tuctove jmeno pro tuctovy casoppis ... tento projekt ma na vic a myslim si ze je skoda aby mel obycejne psp news Jo souhlasím... Máš pravdu. PSP news je vážně moc běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 JJ aj ja som za iny nazov len "veduci" to asi uz nezmenia. Taky portable gamer je super nazov. Ale este neni neskoro. Zamyslite sa sefi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Dáme ten portable gamer!Ale to už je poslední rozhodnutí!!:DA už to nezměníme;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Dáme ten portable gamer!Ale to už je poslední rozhodnutí!!:DA už to nezměníme;)souhlasim a taky jse mi to víc líbí než psp news.....:):arrow::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 portable gamer je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 tak ja sem hodim navrh na obsahovou stranku .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 emkay: ja mel delat na SOCKOMa ,ale misto toho jsem se domluvil na recenzi na seriál HEROES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 nebylo by fajn dát na titulku nějaký artwork? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 emkay: to předchozí bylo hezčí jen změň název ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 ee tohle je taky hezké:Dale dobře grafici že už tam dáváte Portable Gamer;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts