Pooky Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Chtelo by to to zase rozjet ale nikomu se do toho nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3dman Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Škoda, byl to dobrej magazin.... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 melo by se to zase rozjet byl to dobrej magazine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 skoda ze to skoncilo byl to dost dobrej magazin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Myslím, že jediný nění...my máme PSP REVUE :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Bylo to napsané 21.01.2008, 18:39 To byl jediný............................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ted jsem si precetli to 5. ''roztancene letni cislo''. je to sice stary ale precetl jsem to s chuti.. jestli se nemylim tak je to delane v ZC5 ne? skoda ze uz nepokracujete. taky je supr jak se to prohlizi v psp. skoda no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Ne Roztančenou letní edici jsem dělal v InDesignu CS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 dobra prace , moc se mi to libi jen tak dal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 dobra prace , moc se mi to libi jen tak dal :) Jen tak dal?podival ses kdy bylo posledni cislo? Dal bych lock:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jen tak dal?podival ses kdy bylo posledni cislo?Dal bych lock:roll: nn to nekoukal jen sem to neak prolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Na požádání mažu kontakty na ICQ:)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Možná to tady někde je ale nevim, ale proč už nepišete ten časopis? :cry: Byl to dobrej časopis!!!:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Dost škoda . ten časopis byl fakt bezva. A nesmim zapomenouz ani na PSP Gamershow! na PG24.cz .. to byla dost zábava ... ae koukam že na vašem webu je nějakej vir :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Časopis bezvadný nápad s hires picture taky výborný chválím!!! Hele není to jinak PSP Revue v novém kabát a jiným názvem? stojí za tím stejní lidé ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Za PSP Revue nestojí stejní lidé, pouze Lahve byl členem i předešlého magu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 máte nějakej web ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek02 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj chtěl bych se zeptat jestly existují lego SW jedna na psp já všude našel jenom dvojky original trylogi :(:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 máte nějakej web ? web: http://psp-revue.bboy-forum.cz/ forum: http://psp-revue.bboy-forum.cz/forum/ jinak blizi se konec mesice. 8) to znamena jedine :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin98 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Čau máš zájem o super věci?A všechny Zadarmo?Tak neváhej a čti dál ! Společnost Lockerz nabízí super věci, za to, že si u nich jednou denně zahrajete flash hru + odpovíte na jednu otázku denně.Zda se to nereálne? tady máte video s důkazem: http://www.youtube.com/watch?v=e85-4vCG8og Jak to probíha? za odehrané flash hry a odpovědi dostavate PTZ (PTZ= penize), když máte dostatek PTZ na svoji věc kterou chcete si zaslat domu jen kliknete a do 18 dnů ji máte doma. Co tam jsou za ceny? Ceny stále přibívaj.Cen je tam opravdu hodně uvedu pár příkladů: mobily,skutry,snowboardy,nootebooky,monitory,sluchátka,foťáky,iPhony,DVD přehrávač,iPod,PS3,Xbox,PSP,Wii,Filmy,hry všeho druhu,hodinky, naramky,řetízky,naušnice prsteny a to všechno zlaté nebo sřibrné,různe parfémy,hrnky,tašky,trika,mikiny,brýle,laky,knihy,flashky....a mnoho dalších věcí......prostě každý si přijde na své. Pokud vás to zaujalo, odepište mi na mail: lukin98@seznam.cz a zašlete mi emailovou zprávu s předmětem pozvánka, děkuji. Samovolně se tam nejde zaregistrovat pouze přes pozvánku, tak neváhejte a mailujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Aktualizace nějak zaostavá, takže to tady uzavírám. Pokud by to někdo chtěl oživit, tak ať mi napíše PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts