MasterMIND Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 tak ja sem hodim navrh na obsahovou stranku .. :) Kdyby tam nebyla ta perpektiva a nebylo to blurnuté, tak je to lepší ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 já neříkam, že to neni hezký, ale kdyby to bylo rovně a nesvítilo by to, tak by to bylo hezčí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Udělány Userbary...-->emkay!! Tak si ho dejte do podpisu pokud chcete;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Mohli bysme tam napisat i hodnoceni něco podobnyho jako 10 % 95% atd ale museli bysme se dohodnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Articless Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nejsem grafik (a ani nechci), ale pohrál jsem si a vytvořil tenhle obrázek.. :) Je trochu neostrý, ale pro svůj účel stačí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nejsem grafik (a ani nechci), ale pohrál jsem si a vytvořil tenhle obrázek.. :) good možna by se šikl větší ale good :D A mam recenzi na nhl 07 tak jestli chcete? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Zdar všem. Když sem to tu projížděl tak sem nemoh odolat a udělal sem návrh na 1. stránku časáku. Snažil sem se aby to bylo čistý a úhledný, snad se povedlo a bude se to aspoň někomu líbit. Jinak Emkey máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Zdar všem. Když sem to tu projížděl tak sem nemoh odolat a udělal sem návrh na 1. stránku časáku. Snažil sem se aby to bylo čistý a úhledný, snad se povedlo a .... wow~ ... mas to dobre udelany, jako opravdovy casopis :wohow: btw. http://www.extreme-kokots.ic.cz/ hh .. nice nazev)) :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Moc pěkný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 jj, nice, ale vidim, že sem přispívají i členové, kteří nepatří do redakce :) no nic, ještě jsem chtěl říct, že to s těma procentama jsem taky udělal, ale to snad nevadí, ne:?::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 tak co lidi kdy vyjde první číslo už se dooooost těšim ( a to bude ke stažení a prohlížení do psp?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 tak co lidi kdy vyjde první číslo už se dooooost těšim ( a to bude ke stažení a prohlížení do psp?)podle toho co jse děje v zákulisí..... no nwm no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nezapomeňte tam nechat místo pro Hardware sekci, chci tam napsat pár příspěvků (Pandora´s battery v prodeji a test paměťové karty SanDisk M2 8GB). :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Vyjde v únoru ať se děje co se děje...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Vyjde v únoru ať se děje co se děje...;) taková řeč se mi líbí ;) PS: kdyby bylo nejhůř můžu vypomoct s grafikou, jelikož nějaký zkušenosti s photoshopem mam a všiml jsem si, že máme hafo recenzantů a jen tři grafiky ;) To Pípa, kruta: mohl bych vám poslat nějaký moje práce přes icq, jestli je to dostatečný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Oznámení: 23.01.08 - HEROES\ Recenze\ Dodělána recenze a převedena do hotové podoby\ Velikost je 8 stránek (v PSP). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 GL kucííí ... už se nemůžu dočkat na 1.díl Doufám že v únoru nás nemyne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Můžeme těm recenzím, které děláme udělovat hodnocení v procentech:?::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 a jak bys to chtěl dělat jinak procenta jsou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 no, chtělo by to, aby to hodnocení dělali všichni stejně, ne? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 hodnoceni je to nejmensi co musis udelat :D nejhorsi je neco napsat tak , aby to bylo citelne a dokazalo by to ctenare donutit tu recenzi precist az k tomu hodnoceni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 jn, svatá pravda, ale když to bude mít každej graficky ohodnocenej stejně, tak to bude líp vypadat, ne:?::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 jn, svatá pravda, ale když to bude mít každej graficky ohodnocenej stejně, tak to bude líp vypadat, ne:?::? tobe staci vedet jestli to ma byt 90 % nebo 9 z 10 nebo 9 hvezdicek.... o grafickou cast se postaraji grafici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 njn procenta jsou zrádný je velmi těžký se na nich schodnout :) Ale rozhodně bych hlasoval pro ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 já jsem pro procenta, ale chtělo by to teda, aby grafici udělali na každou stranu, nahoru nebo dolu nějakou lištu kde napsali např.: co je to za článek, počet stran, atd., ne:?::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts