g00dFeLLa´z Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Tak,ať každej hodnotí podle sebe... Stejně by se našel někdo v týmu,kdo třeba danou hru vůbec nehrál.Takže buď bez hodnocení a nebo s hodnocením,ale podle sebe. EDIT: A sakra co tu děláte,nemáte být ve škole? :D ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 sry za OT ale nebylo to tady uz nekolikrat??sam sem byl slene mtoho minuleho psp magu aa ten skoncil hned po prvnim cisle...doufam ze vas toto bude bavit dyl!! PTZ inac to nema smysl...GoOd LuCk BoYzzz .... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 muzu se zeptat kolik už je recenzí??? Já a g00dFeLLa´z už jsme udělali tu na Heroes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 muzu se zeptat kolik už je recenzí??? Já a g00dFeLLa´z už jsme udělali tu na Heroes Lidi jak uš jesm říkal sleduje 1. stranu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 S el-bartem máme už hotové simpsony :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 velký edit na PRVNÍ STRANĚ Edit: nějak se to přehodilo mmnt předělam.. Edit2: dobrý uš je vše opraveno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Dobře Pípa takhle aspoň nebudou grafici přetížení;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Zkusil jsem ještě jeden návrh na Titulní stranu, zadní stranu a obsah :bash: Titulní strana Obsah Zadní strana 1 Zadní strana 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Zkusil jsem ještě jeden návrh na Titulní stranu, zadní stranu a obsah :bash: Paráda,opravdu pěkný! Klidně bych to takhle rovnou nechal! A MIMOCHODEM: Píšu se g >nula< >nula< FeLLa´z a né OO... Prostě 00... ;) Jo a jinak,co kdybych zalkožil nějáký malý blog jenom pro nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 good to se povedlo vypadá to hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Hey Mastermind tohjle se tii opravdu povedlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 MasterMIND pěkný;)fakt;)ale ten obsah prosím tam nedávej.Protože máme zase nový členy a muselo by se to přepisovat;)ale jinak pěkný...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Articless Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 No, je to takové nezajímavé.. Font je dobrý, jen bych to pozadí udělal efektivnější (obrázek, vzor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Skus to dat do modreho odtiena a na titulku v pozadi ikonky co su v XMB PSP :) (aby bolo vydet ze je to o PSP ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Paráda,opravdu pěkný! Klidně bych to takhle rovnou nechal!A MIMOCHODEM: Píšu se g >nula< >nula< FeLLa´z a né OO... Prostě 00... ;) Jo a jinak,co kdybych zalkožil nějáký malý blog jenom pro nás? Goood nápad ale chtělo by to nějak yzaheslovany aby se k nam dostali jen povolaní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Goood nápad ale chtělo by to nějak yzaheslovany aby se k nam dostali jen povolaní :D Prý už se na nějákém webu pracuje... Tak nevím. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 MasterM moc pěkný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Hele jediný co bych vytknul je to že já jsem dělal recenzy na HEREOS a ne na SOCKOM a vsichni ho tam uvádíte:!:!:!:!:!: jinak drobnosti jako Leden ---> Únor atd atd a ty recenze na ty se zeptej jaký budou a jaký ne.. jinak docela pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Díky moc všem:) ještě to nějak upravím :bash: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 mě se to moc líbí, ale nějak mi přijde trapný to "Vaši kapesní miláčci" nebo jak to vlastně je ... :D jinak good work ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 jj pracuje se na webdesignu + kódu v neděli bude hotový webdesign a tak do středy bude hotov i kód!Všechno pojede na webspell systému.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 A budete mat platenu domenu ? Ci zatial nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Zatím ne:(ic.cz já totiž platim už 3 domény za cca.3000Kč takže výš už bych to neutáhl:(ale tak potom možná:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Good work, uvidíme jak to dlouho vydrží, (doufám že dlouho)... :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 lidi když tak na 1. straně pod krutovo topicem je muj a tam je rozvrh recenzí a co pak s nima takže čtěte pozorně!! EDIT: ještě zbejvá Manhunt2 někdo zájem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts