spoock Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 nenapínejte, mám slinu až na zem, strašně jsem na něho zvědavej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Jj těšse už 10.2.2007!;)Doufám že to všichni stou nedočkavostí vydržíte:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Articless Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Co web? "Pravdepodobne spusteni je 30.1.2008!!". Kdy bude?? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 www.portable-gamer.ic.cz ;) už je dávno:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jj ale bohužel nic tam zatím není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 njn ale jako web už je;)až bude první číslo tak tam bude odkaz na stáhnutí:);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 njn ale jako web už je;)až bude první číslo tak tam bude odkaz na stáhnutí:);) A třeba taky screeny a ukázky... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ja mam wipeouty ... ale nikdo si je nechce vzit :D spis nikdo neni online :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Zdá se mi to nebo to pomalu uhasíná? Taková mega akce ze začátku a teď? 2 příspěvky týdně... Jsou 4 dny před vydáním,tak se musíme snažit! já to mám skoro všechno hotové,ale co vy? > bobo: Tak to dej mě... 396 822 835 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já jen čekám pln napětí :D doufejmme, že se bude líbit, abychom mohli pokračovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 > bobo: Tak to dej mě... 396 822 835 v poho vyreseno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 všechno se má posílat podle instrukcí krůtovi... a nic neuhasíná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 j si pište že ne kurv*:Dv sobotu do 24:00 tu bude časopis zatím mám cca.6-8 recenzí;)takže všechny ještě nedorazily...:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 nene, má to vyjít zejtra, čtěte pozorně ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 No,ale krůta tu není a půlku nemám dodělanou úplně,takže jsme v ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Krůta říkal něco, že jede na hory... edit: jede zítra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 to je spatny.... ja bych jako čtenář byl dost naštvanej kdyby se temer mesic slibovalo a urcoval datum a ted nic... Rozložil bych práci mezi grafiky a to ihned G00dFella´z to takhle nestihne:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Dnes v 24:00 bude na edisk.cz časopis;)takže se připravte:D EDIT:Neslibovalo se ani měsíc;)takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Jo vyjde to... Docela jsem si máknul :( Ale snad se bude líbit. I když nevim protože co grafik,to jinej styl,takže... Jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Kruta mam pre teba prosbu. Zabal to plz do ZIPu a nie do raru lebo chcem si to stiahnut cez psp lebo pc uz bude vypnute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Takže první číslo je venku radujte se!!Přidávám link na stáhnutí! http://www.edisk.cz/stahni/59836/slo_1.rar_7.28MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Jak to v tom psp mam udelat aby to bylo serazene za sebou ?? radi se mi to porat podle data, tagze je to "cik cak" ... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Jj, na tom se pracuje, aktuální verze bude potom na portable-gamer.ic.cz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Kebych do dalsieho cisla napisal recenziu ff7 crisis..a nejake uzitocne tutoriale..nedali by ste to tam ale som Slovak..jedine, že by sa to prepislao česky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Že jsi slovák 7lance7 si myslím, že vůbec nevadí :) jo, a už je opravený problém s přepínaním stránek, a ještě jedna drobnost je upravená, takže to z toho edisku nestahujte, ale stahujte to odsud: http://portable-gamer.ic.cz/, jo, a musíte se první registrovat (otázka minutky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts