Pípa Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Lidi dobrá práce všechny chválim akorát ty zpřeházený strany.. to spravíme.... a jedem dál recenze atd. přidam do 5 dnů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 všichni mají do 13.2.2008 volno potom se domluvíme s pípou na druhém díle;)a máte se opravdu na co těsit!!:D EDIT:Mě se nejvíce líbila novinka Wipeout Pulse!Jak graficky tak textově,ale to jsem nepiště je to spam!!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Ehm, časopis je pecka, ale moje recenze na PES je hodně divná, nevím jestli si mám stěžovat u grafika, ale kusy tam chybí je to zpřeházené a nedává to smysl. Chybí i závěrečné hodnocení". Co se to stalo? :(:blink1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 jej:Djá jsem tam zapoměl dát úvodní stránku:(promiň...:)až přijedu z hor tak dáme update;)ale úvod je akorát že to bude o psoj a tak ale hodoncení není stejnak nikde;) EDIT:Ještě jednou promiň...bylo toho docela dost aby jsme to všechno dali do kupy;)takže sry(moje chyba):( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 jej:Djá jsem tam zapoměl dát úvodní stránku:(promiň...:)až přijedu z hor tak dáme update;)ale úvod je akorát že to bude o psoj a tak ale hodoncení není stejnak nikde;) Ok, to s tím hodnocením, a přeházením si asi vyřídím s grafikem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 :Dno vono to možná přeházelo PSP ale mě se to nezdá že to nedává smysl;)ale jinak Soccera už teda pařim mno:D EDIT:Tak čus 13 sem tady;)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 recenze sou dobré....jediné co by stálo za zvážení je pridat do raru nějaké prográmky (co se recnzují(mahnut, cf 3,90, afkim)) ale jen ty menší aby zabíraly tak 2MB Plus za rozsáhlost magazínu..dobře dělané recenze a návody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Opravdu nejvice se mi libila recenze na moh: heroes 2... kvalitne zpracovana, ale jak chybi uvodni stranka u toho fotbalu, to je zavazna chyba :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no. sklamali ste ma. obsahovo dobre ale graficky je to nic moc. napr na manhunt je to nedorobene. spodla lista je prazdna. kazdy grafik ma iny styl takze kazda recenzia vyzera uplne inac. goodfelaz nic v zlom ale je otrasny ten text bez antialiasingu. osobne sa mi najviac paci grafika od master minda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 trochu meho hodnoceni: KLADY -dobře se to čte -obsahově je to na profesionální úrovni -Prostě se mi to líbily a jsem s prací nadmýru spokojen ALE -podle mě by se grafici měli dohodnout na stejném stylu práce,protože každá recenze vypadá úplně jinak Takže z časopisem jsem spokojen!!a těším se na další číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 jj, celkově graficky to bylo dost pod úrovní (tim myslim, že jako celek to vypadalo všechno jinak) BTW: když to ještě neni dodělaný, můžeš to uploadnou déle krůto, lepší déle a pořádně, než tohle ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 No kruta to musel tak na rychlo lebo ide teraz prec az do utorka. A suhlasim s tym ze grafici by mali spolupracovat. Toto vyzera jakeby sa na nicom nedohodli. Ale asi vyjde aj 2. verzia 1. cisla ktora bude dufam lepsia :D Ale obsahovo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Já jsem to krůtovi s tou grafikou psal... Mě bylo jasný,že to bude hned jinačí,ale on napsal,že je to jedno nebo něco v takovém smyslu. Tak snad u příštího vydání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no recenze pekny... sice v psp to mam totalne cely prehazeny, par chybek jsem nasel (jenom preklepy :)) takze bych bral toto cislo jako beta verzi :D... jinak vam verim, ze se jeste rozjedete a date vse dokupy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Ti co to mají zpřeházený tak si musí doplnit před čísla 1-9 "0", tzn. že tam musíte mít 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, ... . Podle mě to krůta moc uspěchal a lepší by bylo kdyby to vydal až třeba za tejden a graficky pořádně zpracovaný ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 nevim kdo delal korekturu me recenze ... ale nadelal mi tam nekolik hrudek ... ty dvojtecky tam byly umyslne :D a ty tecky taky ... takze nevim proc na konci nejsou :D ty vety mely logicky spad ale odstranenim tech interpunkcnich znamenek se staly docela nelogicke ... jenom tak na okraj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Já tedy spokojenej moc nejsem. Ani s mojí grafikou,moc jsem se na to vysral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Myslel sem že to bude lepší Sem zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Není to špatný až na pár chybiček. Ale nevim proč jsou mý články (Pandořina baterie v prodeji a Firmware 3.90) v tutoriálech. Bral bych to spíš jako novinky. Jinak ten vzhled bych taky ucelil, ale jinak dobrá práce a příště to bude jistě lepší ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a moje recenzie (homebrew) su v obsahu neni vobec. mam navrh pre grafikov. Spravte si cez icq konferenciu (mozu tam byt viac nez 2) a dohodnite sa konecne. Ale graficky su recenzie od masterminda ovela lepsie nez goodfelaza. Grafiku recenzii by mal robit jeden clovek - mastermind. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a moje recenzie (homebrew) su v obsahu neni vobec. mam navrh pre grafikov. Spravte si cez icq konferenciu (mozu tam byt viac nez 2) a dohodnite sa konecne. Ale graficky su recenzie od masterminda ovela lepsie nez goodfelaza. Grafiku recenzii by mal robit jeden clovek - mastermind. jojo, taky si myslim ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a moje recenzie (homebrew) su v obsahu neni vobec. mam navrh pre grafikov. Spravte si cez icq konferenciu (mozu tam byt viac nez 2) a dohodnite sa konecne. Ale graficky su recenzie od masterminda ovela lepsie nez goodfelaza. Grafiku recenzii by mal robit jeden clovek - mastermind. Souhlasím s vámi,já na to ani neměl moc času,takže gogo MasterMind :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 No mě to problem nedělá :D edit: prozatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 já jsem klidně pro to, aby to dělali i ostatní, ale tak jste sakra schopný se shodnout na tom jaká tam bude lišta, ne :? BTW: dělejte to bez lišty, jen tam nechte místo a MasterMIND to pak vše olištuje, ne :?: zdá se mi to lepší ;) EDIT : nevim, kdo dělal tu grafiku k PES 2008, ale je to fakt jak ze školky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 No ale ked to bude robit viac ludi zase tam budu nejake tie rozdiely a nakonec to mastermind vsetko prerobi :D Casopis by mal mat jednotny styl. Ze ked to otvoris na akejkolvek stranke tak vies aky je to casopis. PS: IMHO je cele PES jak zo skolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts