Eminator Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 pls ako môžemdosiahnuťže mi bude čítať mekčene v PSP™ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Myslíš v konkrétní aplikaci (např. bookr) při čtení textů? Pokud ano, tak ZDE je návod, jak nastavit font, který by mekčene zobrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 nene mislýv menuavlastne všadev celém PSP™ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak to bohužel neporadím, já si XMB nikdy neupravoval. Stačila mi vždy angličtina. Je tu ale dost lidí, co si do menu dávali češtinu, kde bude asi princip stejný - tedy nakopírování vhodného fontu, který mekčene obsahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 jojo vždiť takto i myslím len nevímde to naleznu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Mrkni sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=8924 - zde se řešila čeština v menu. Pak mrkni sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=3222 - to je návod na úpravu klasických fontů z win. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 to mi nefunguje :( to sa zmení len štýl písma ale ja potrebuji diakritiku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Nejspíš to nepůjde:-( Prohledal jsem fórum i web, ale screen PSP s popisky XMB s diakritikou jsem nenašel. Pokud nekdo použil do menu češtinu či slovenštinu, tak ji měl bez diakritiky:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
pls ako môžemdosiahnuťže mi bude čítať mekčene v PSP™
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts