BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 :cry: Dobrý den mam takovej menší (větší) problém , stáhnul jsem si několik her na psp a na firmwaru 3.80 m33 a nejedou mi a chtěl bych aby mě ty hry jeli. A nemůžu nikde najít downgrade , mohl by my někdo poradit? BaFi-05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Tak tomu co jsi napsal absolutně nerozumim. Na 3.80 M33 ISO hry jdou !!!! jee rozdíl mezi 3.80 a 3.80 M33 !!! Tak jaký teda máš? upřesni tvuj problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 lol.. napsal jsi nekolik blbosti.. 1) pokud se jedna o ISO hry, tak ty na 1.50 nejedou - jen pres programy, a nove uz nejedou vubec, pro ISO je 3.80 M33 nejlepsi.. 2) pokud mas slim, nemas sanci na downgrade na 1.50 3) pokud se jedna o fat a jedna se o HB hry, tak doinstaluj 1.50 addon 4) jinak treba pres pandoru - pres starou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Sorry uz to vidim, ja sem takovej malej kluk a moc tomu nerozumim , takže .. stáhnul jsem si hru need for speed most wanted a ted nevim jak to mam dat do psp! Addon už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Na pamětovou kartu do složky ISO. 8) EDIT: Musíš jí mít ve formátu ISO nebo CSO. prostě to musí mít bud tu nebo tu příponu. Pokud jsi to stáhnul zabalené (třeba několik rarů) tak to pochopitelně musíš napřed rozbalit. Aby výsledek byl HRA. iso nebo HRA.cso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Sorry uz to vidim, ja sem takovej malej kluk a moc tomu nerozumim , takže .. stáhnul jsem si hru need for speed most wanted a ted nevim jak to mam dat do psp! pokud uz mas tedy CFW - tedy custom firmware 3.80 M33, tak jednoduse hru placni do slozky ISO na karte - vytvor/naformatuj kartu v PSP... takze pak budes mit soubor s hrou - E:\ISO\hra.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 A ta hra se spouští přes Game-Ms ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Ano. Najedeš do game a na pamětovou kartu. EDIT: potom jde ještě o to jak máš nastavené ostatní věci jako RECOVERY MENU. No zkus a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 nooo... Ja tam mam tu hru neni tam nazev a ikona je bila s bílím joystikem a , kdyz to spustim obrazovka je cerna, at delam co delam cekam a nic...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Zmáčkni v menu tlačítko SELECT a nastav si tam toto: CPU CLOCK XMB : Default (To je na tobě. Je to takt procesoru v XMB neboli menu PSP.) CPU CLOCK GAME: 333/166 (Je to takt procesoru ve hře. Dopuručuju nastavit na 333 aby se hry nesekali) UMD ISO MODE Sony NP9660 (Toto je nejdůležitější. Když tam nastavíš toto pudou ti ISO hry bez UMD disku. nemusíš ho tedy mít v PSP) ISO VIDEO MOUNT : NONE (Toto je taky na tobě.) EDIT: Jinak název hry nesmí být příliš dlouhý aby hra vůbec fungovala. (Takže si to kdyžtak přejmenuj na NFSMW a koncovku nech stejnou. Tedy ISO nebo CSO.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Dobry ale ... nefunguje to :? možná to bude něčím jiným A ten nazev se mi tam neukazuje A v ms v složce iso je to ve winraru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 A v ms v složce iso je to ve winraru tak to musis rozbalit ... a pouzivej edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Ano Pane moderátore. A poradi mi teda nekdo s timto problemem ?? Jak to mám spustit? :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 jsme ti uz to rekli ... rozbal winrar s isem , iso dej na kartu do slozky ISO a spust z game ----> memory stick edit : 1)over si firmware 2)jaka to je hra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Jestli je to ve winraru tak to musíš rozbalit !!!!! Četl jsi co jsem psal víše ???? Ve šložce ISO musí být jen hry ve formátu ISO a CSO !!!! Tudíž musí mít příponu ISO nebo CSO aby se ti tam zobrazovali. EDIT: prostě to rozbal ve winraru na disk a potom výsledek nakopíruj na kartu !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 co kdyz treba nevi jesli ma cfw nebo ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 a taky musí mít správné nastavení v RECOVERY MENU 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nejdřív čtěte a zbytečně tu nespamujte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Ano už to zkusím !! 1) Otevřu složku se stáhlou hrou. :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: 2) Otevřu winrar. :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: 3) tam mm několik složek. PSP-GAME- FAST1~1% , FAST ... 1 . . . ISO- a winrar soubor: Need For Speed Most Wanted FULL.iso Takže asi všechno skopíruji a přetáhnu do psp? :blink1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 celej soubor *.iso dáš do PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Formátoval jsem si kartu. Děkuji vám všem ušetřil jsem asi 1,300 ,- KČ:):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 nastav si ve winraru aby se ti ISO zobrazovalo jako soubor ne jako RAR.. ..jinak ja uz sem usetril asi 10000..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 JJ........ Tak to ja asi taky ale mín ja mam totiž 2gb a nemam prachy (ještě na hry) :psp: je to krutá pařba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BaFi-05
:cry: Dobrý den mam takovej menší (větší) problém , stáhnul jsem si několik her na psp a na firmwaru 3.80 m33 a nejedou mi a chtěl bych aby mě ty hry jeli. A nemůžu nikde najít downgrade , mohl by my někdo poradit?
BaFi-05
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts