V!b_Ribbon Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 mam takovy problem s programem psx2psp v 1.2 vetsina psx her co zkonvertuju se na psp sekne hned po spusteni nevite nekdo co stim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rektor Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Mám úplně stejný problém. Zkoušel jsem převést NTSC verzi a naběhne jen logo a nic....černo. Pak jsem si převáděl PAL a nastavil jsem i všechny Patches a pak mě to dokonce hlásilo Corrupted Data. Poradí někdo?? PS: Změnil bych název na něco lepšího. Třeba: psx-eboot hry nejdou spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Tak jo pár rad, nejprve bych si stáhl asi ten nejnovější psx2psp, za další název složky, kde je hra musí být kratší než 30 písmen, dále jestli si vytváříte ebooty z vašich disků, co máte doma, tak ne všechny pal hry jedou (mě například nejedou finaly v Pal verzi), a v neposlední řadě, je lepší si stáhnout už převedený hry, který jedou v pohodě, najdete je zde pspiso.com, stačí se zaregistrovat a najed do sekce psx eboots, najdete zde všechny hry na psx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 V!b_Ribbon Odesláno Únor 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Tak jo pár rad, nejprve bych si stáhl asi ten nejnovější psx2psp, za další název složky, kde je hra musí být kratší než 30 písmen, dále jestli si vytváříte ebooty z vašich disků, co máte doma, tak ne všechny pal hry jedou (mě například nejedou finaly v Pal verzi), a v neposlední řadě, je lepší si stáhnout už převedený hry, který jedou v pohodě, najdete je zde pspiso.com, stačí se zaregistrovat a najed do sekce psx eboots, najdete zde všechny hry na psx dik moc:D ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Do**či změň si ten podpis, ten první řádek sem četl jako dizlektik a disgrafik a diskalkulik a disvšechno dohromady a pak jsem to stejně musel překrejt rukou, abych to přečet (a to dizlektik nejsem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
V!b_Ribbon
mam takovy problem s programem psx2psp v 1.2 vetsina psx her co zkonvertuju se na psp sekne hned po spusteni nevite nekdo co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts