kralyk Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Nazdar, co si myslite o tomhle: http://www.itlevne.cz/zbozi/pametova-karta-memory-stick-sony-pro-duo-4-gb-adaptor/detail.aspx?p=z:187675 ? Neni to nakej fejk? zda se mi to podezrele levny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 takhle to nikdo neřekne jestli je fake..... ale určitě bych nbral Sony..jedině Sandisk...koukni na alza.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 jj poslechni tekkena ten má vždycky pravdu!:)A mám taky SanDisk a je no fake tekken ví co říká že?...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jose Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 ahoj lidi chtěl sem se zeptat jeslti má cenu kupovat SanDisk MemoryStick PRO DUO 8GB nbeo jeslti bohatě stačí SanDisk MemoryStick PRO DUO 4GB...a druhá otázka...jakej je rozdíl mezi červenou a modrou kartou sandisk???na netu je všude modrá ale kámoš má červenou??díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 cervena je krajsie (hehe nejsem slovak jo ta cervena ma hezci design to je vse) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Záleží co na ní chceš ukládat , ale bohatě Stačí ta 4 GB karta. Jinak ta červená by měla být o něco lepší,rychlejší myslim. Doporučuju tuto kartu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jose Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 mno to sem se chtěl zeptat...v čem je lepší ta ULTRA 2 než ta normál modrá..rychlejší zápis??nebo jak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 mno to sem se chtěl zeptat...v čem je lepší ta ULTRA 2 než ta normál modrá..rychlejší zápis??nebo jak?? presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 a take zaruka ze to nebude fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 a take zaruka ze to nebude fake to by jsem nerekl jistotu nomas nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 throska Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 koukni na Aukru tam koupíš 4G kartu sony za 850kč a to docela jde na to že je nová ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 koukni na Aukru tam koupíš 4G kartu sony za 850kč a to docela jde na to že je nová ne? to bude FAKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 takže to shrnem :) 4Gb Ultra SanDisk ještě sem fake neviděl ;), vyšší rychlost zápisu, čtení stejný jako Red a Blue 4GB Red a Blue SanDisk rozdíl v rychlosti žádnej , červená je hezčí :) Sony většina fake (ale nechci pomlouvat i Sony karty stačej ;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucatuning Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 já mám 8gb od sandisk za 1550kč a je noFAKE takže sandisky jsou urco noFAKE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Já sem kupoval v Hifishopu 8gb sony + Smash court tennis 3. Karta i hra no fake:cheesygrin: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=90081 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kralyk
Nazdar,
co si myslite o tomhle: http://www.itlevne.cz/zbozi/pametova-karta-memory-stick-sony-pro-duo-4-gb-adaptor/detail.aspx?p=z:187675 ?
Neni to nakej fejk? zda se mi to podezrele levny...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts