Filc@ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Často mívám choutky koupit si po PSP i DSko. Často ale taky mívám pochyby, jetli opravdu stojí za to. Vy, jakožto uživatelé DS, by jste mi mohly pomoct, udělat si jasno, jestli je DS tak dobré či nikoliv a naházet sem pár argumentů at už pro nebo proti. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Tak jestli Ti psp nestačí, tak DSko si koupit můžeš a když nebudeš spokojenej tak střelit ho můžeš vždycky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 ne že by mi PSP nestačilo, to ne. Ale mám rád takovou tu "japonskou hratelnost" takovy ty jejich šilenosti kterejch je DSko plny a navic jsem ulýtlej na ten dotykovej displej :) ten fakt žeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Ve strucnosti (protoze uz jsem to nekolikrat psal) jsou moje duvody proc mit obe zarizeni tyto: DS - dele vydrzi DS - ma mensi hry (na 2GB kartu se jich vejde >20) DS - ma lepsi chodicky, party hry a logicke hry PSP - je univerzalnejsi PSP - ma lepsi grafiku a vyssi vykon PSP - ma lepsi zavody, bojovky a 3D akce Vsechno vyse vypsane jsou jen nazory jednotlivce (moje), ktery o nich nemini diskutovat (nechci tu flame) a radeji na nich proto ani netrva;-) Nepresvedcujte mne proto o opaku, vyhnete se OT;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Diky za názor, je se chci jeste zeptat. Co je v DSku všechno za aplikace když si ho koupim. Myslim třeba že v PSP je internetovej prohlížeč (ten v DSku myslim neni, musi se dokoupit), nebo hudební přehrávač, tak jestli v DSku je třeba nejaky malovani :) nebo ja nevim co. Zkrátka co obsahuje DS menu. na foru jsem to nenasel. diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Neobsahuje nic, co by stalo z rec. Je tam picto chat (zbytecna vec) a zakladni nastaveni hodin apod. Vse se da ale dohrat jako placena aplikace (prip. jako rom na flash kartu) nebo jako homebrew. IMHO je Opera DS lepsi nez prohlizec webu v PSP. Programu na malovani je pro DS bezpocet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 a jakou by jsi mi doporučil kartu na ROMky a HB? A kolik asi tak stoji. Diky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Ja mam R4 Revolution for DS a naprosto mi vyhovuje. I s nekolika doplnky se da poridit od 1200 Kc. Za zhruba stejnou cenu je i karta M3. O neco malo drazsi byva Supercard. Zadny vyrazny rozdil mezi temito kartami neni. Lisi se je vizualne, maji trosku jiny firmware a ruzne databaze cheatu do her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Pametovky maji firmware a databaze cheatu? Sakra, o tom slyšim poprvý :) Radši se jeste kouknu do DS tutoriálu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Pametovky maji firmware a databaze cheatu? Sakra, o tom slyšim poprvý :) Radši se jeste kouknu do DS tutoriálu :) Nemluvim o pametovkach, ale o R4, M3 a SuperCard - to nejsou pametovky, ale redukce;-) Firmware pochopitelne mit musi, je jim rizena sprava her na pametove karte a uzivatelske menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 protože jsou na něm takový ty super Japonský úchylárny :D, kterých se mi zdá, že je na PSP málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 aha :) tak tet v tom mám absolutní bordel... Tutorial jsem si přečetl několikrát a tam všechno chápu, ale tetka s tema pametovkama opravdu netuším. Mohl by jsi mi teda prosimte napsat, jak a co si mám koupit abych mohl hrát nelegalni hry, pouzivat HB a tak? Jinak, moc diky že mi to tu vysvětluješ :) Asi bych byl nervní, kdyby sem pořád psal takovej hlupák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Použití flashkarty v NDS je snažší, než instalace CF do PSP. Sice vidím, že ty ve svém PSP máš originální FW, ale jistě již o tom také něco víš. U NDS nemusíš zachovávat adresářovou strukturu jako u PSP a když instaluješ nový firmware, tak jej stačí jen nakopírovat na paměťovou kartu - instalace se provede automaticky po zapnutí NDS. Ke kartě dostaneš stručný (ono není moc co vysvětlovat), ale velmi jasný návod k použití. Stahování her je taktéž snažší než u PSP, protože jsou cca 10x menší a nemusí se rozdělovat na víc dílů při uploadu. Další podrobnosti můžeme klidně probrat až kartu budeš mít a budeš si to moct přímo vyzkoušet;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 V PSP CF mam, jen se mi nechtel předelavat ten userbar :) Ok, diky už to chápu, takže poslední otázka. Jakou pametovku by jsi mi doporučil a taky, kde seženu ten firmware? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 No tak PSP je spise multimedium a DS je delane fakt na hratelnost. Takove DS spolu s R4 je parada a urcite kdyz ho koupis neprohloupis. Pokud mas rad jak si rikal ty "japonsky uchylarny" tak tech je na DS plna..... hodne :D Takze ho urcite kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Ja pise xTypekx, karta R4 (kterou mam i ja) je naprosto vyhovujici a mohu ji doporucit. Firmware budes mit na CD, ktere je soucasti baleni a aktualni stahnes na webu vyrobce r4ds.com nebo treba i na ceske strance www.r4ds.wz.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 ok, diky moc za info. Až se rozhoupu a DSko si koupím, tak se kdyžtak ozvu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 stačí se kouknout...zelda, star wars, resident evil, castlevania, pokémoni a hafo dalších :) nudit se nebudeš....co se týče emulačních karet je celkem jedno kterou jen pokud si budeš pořizovat tak některé mohou mít integrovanou paměť bez možnosti rozšíření :) tak na to si dej pozor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 JJ jak rikaj ostatni tak i ja ti muzu doporucit R4(jinak diky Metuj za odkaz na stranky) ja mam 1gb micro sd kartu(staci to ale jestly chces i filmy...) ale jak tak ted projizdim Aukro tak sem nasel 2gb micro sd kartu za 280,-Kc + 40,-Kc postovny asi do ni pudu =) ,jestli mate jeste nekdo zajem odkaz je tady: http://aukro.cz/item301104879_karta_micro_sd_2gb_nejlevnejsi_microsd_pamet.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ja mam R4 Revolution for DS a naprosto mi vyhovuje. I s nekolika doplnky se da poridit od 1200 Kc. Za zhruba stejnou cenu je i karta M3. O neco malo drazsi byva Supercard. Zadny vyrazny rozdil mezi temito kartami neni. Lisi se je vizualne, maji trosku jiny firmware a ruzne databaze cheatu do her. Kde je prosimtě možný sehnat tu r4 za 1200Kč. Pŕedem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 JJ jak rikaj ostatni tak i ja ti muzu doporucit R4(jinak diky Metuj za odkaz na stranky) ja mam 1gb micro sd kartu(staci to ale jestly chces i filmy...) ale jak tak ted projizdim Aukro tak sem nasel 2gb micro sd kartu za 280,-Kc + 40,-Kc postovny asi do ni pudu =) ,jestli mate jeste nekdo zajem odkaz je tady: http://aukro.cz/item301104879_karta_micro_sd_2gb_nejlevnejsi_microsd_pamet.html No nevim, jestli to je tak výhodný: http://pameti.alza.cz/pametova-karta-kingston-micro-secure-digital-transflash-2gb-d73187.htm Máš to tu levnější a nepoužívaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Dobrej! Mam dotaz bezi na R4 hry z GBA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.