placek Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Chlapi mám problém v této hře.Na začátku 2 levelu po získání pistole nevím co mám dělat.Jsem na jedné straně u truhly s náboji a na druhé straně břehu jsou 3 houby s kloboukama.Já do nich střílím,sekám a stále se objevují znova! Střílím ze všech možných pozic,míst a pod.Ale bez výsledku.Zná někdo řešení?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 UP.Hraje to vůbec někdo? Nebo všichni hrajete GTA VCS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 UP.Hraje to vůbec někdo? Nebo všichni hrajete GTA VCS?Tazko povedat ale nemyslim si zeby take velke davy hrali Death Jr. II skus sa opytat na Andrewsm alebo PSPZONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Tam jsem se taky ptal.Ale nikdo to asi nehraje.A přitom to není špatná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 no jo ja to ani nestahoval podle obrazku mi to prislo jak pro decka stoji to za stahnuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 jaká je ta hra hratelnost grfarna a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 o tehle hre sem nikdy neslisel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 no jo ja to ani nestahoval podle obrazku mi to prislo jak pro decka stoji to za stahnuti? Za stáhnutí to rozhodně stojí.Na zahraničních forech to přirovnávají k Daxterovi.To se mi sice až ,tak nezdá,ale první level se mi hrál pohodově.A na začátku 2. levelu jsem se zasekl.Visuálně nad průměrem,plynulost solidní-pohodovka na odreagování od GTA a dalších komplexních her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 a nemužete ho dát na ftp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 NO ja osobne jen GTa...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Tak jsem na konci,ale ten FINAL BOSS je šílenej.Toho nezvládnu.Zmáknul ho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Tak jsem na konci,ale ten FINAL BOSS je šílenej.Toho nezvládnu.Zmáknul ho někdo?Asi to tu nikto nehra. Kazdy len Dungeon, Socom II a GTA VCS. :wink: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 a mortal kombat budu hrat porad :P naky gta vc pak bude ...vite co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Chlapi mám problém v této hře.Na začátku 2 levelu po získání pistole nevím co mám dělat.Jsem na jedné straně u truhly s náboji a na druhé straně břehu jsou 3 houby s kloboukama.Já do nich střílím,sekám a stále se objevují znova! Střílím ze všech možných pozic,míst a pod.Ale bez výsledku.Zná někdo řešení?Díky.musíš zmáčknout L+R pak děláš úkorky a tak ty houby musíš zabít už jsi druhej kdo se na to ptá OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Jo to už jsem zjistil.Teď mi jen dělá problém poslední boss ve hře.Je trochu krutej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.